Jessica Simpson vil ikke snakke om faren sin Joe Simpsons seksualitet: 'Not My Story to Tell'

Jessica Simpson With Joe Simpson and Tina Simpson

Kristina Bumphrey / Starpix / Shutterstock

Selv om Jessica Simpson disket om henne ekskjærester og avhengighetskamper i hennes nye memoar, Åpne Boo k, det er ett tema hun ikke vil berøre - faren hennes Joe simpson Sin seksuelle identitet. «Det er ikke noe vi snakker om. Det er ikke min historie å fortelle, ”fortalte 39-åringen Los Angeles Times etter at de spurte om hennes 61 år gamle far utforsket seksualiteten hans.

'With You' crooner ble ærlig om hvor hun står med faren sin nå - de har hatt et omstridt forhold gjennom årene - i den eksplosive memoaren og avslørte at han tok med en mann som datoen til bryllupet hennes til Eric Johnson . 'Min far ringte meg tre dager før vi dro til bryllupet for å fortelle meg at han hadde med seg vennen Jonathan, en ung modell han ofte skjøt for sin nye fotograferingsvirksomhet,' skrev hun. ''Han var ikke på listen,' sa jeg. Det var en pause. Jeg minnet meg selv om at jeg trengte å akseptere faren min for den han var i det han jobbet det i sanntid. ”

Jessica Simpson iført en svart kjole med faren Joe Simpson

Sipa / Shutterstock

Joe og Tina simpson skilt i 2012 etter over 30 års ekteskap, og i sin bok innrømmet den blonde skjønnheten - som deler Maxwell, 7, Ace, 6 og Birdie, 10 måneder, med Eric, 40 - at hun var lei seg da hun fikk vite at de ikke var lenger sammen. 'De hadde vært gift i 34 år, og jeg hadde vanskelig for å være sammen med dem siden de ikke lenger ville elske hverandre,' skrev hun.

Dessverre fortalte Joe Jessica skilsmissebomben da hun var gravid på sykehuset med datteren Maxwell. “Jeg ble forbløffet av denne nyheten, som utløste hans naturlige salgskunst. Han la det til meg som en positiv ting, 'Du ga meg selvtilliten ... Du ga meg veien ut.' Flott, tenkte jeg for meg selv, 'jeg knuste mitt eget hjerte.' Pappa gikk raskt videre, og kanskje han hadde gjort det planla det så lenge at han hadde en løpestart foran moren min. ”

Etter at den tidligere statsråden ble oppdaget med vennen, tok han til Twitter for å fjerne ryktene. 'Mer feilinformasjon i nyhetene,' sa han skrev på den tiden. “Fyren i bildene er modellklienten min. Han var i Miami og tok byrådsmøter. Det er det!!'

Den innfødte i Texas ga også detaljer om hva som skjedde etter at hun sparket Joe som leder. Hun 'måtte gjøre det fem ganger fordi han ikke ville akseptere det,' skrev hun. 'Det etterlot mange sårede følelser jeg ikke visste eksisterte, og jeg visste at jeg måtte ta steget for å gå videre med eierskapet til min egen karriere.'

Til slutt klarte Joe og motedesigneren å forsone seg etter at han fikk diagnosen prostatakreft i 2016. “Jeg var mest redd for å vise faren min denne boka,” bemerket hun. 'Han skrev meg i går:' Jeg skulle ønske jeg kunne holdt deg mer i så mange av de mørke timene, 'sa han. ‘Tilgi meg for å være en bedre leder enn en far. '”

'Jeg fortalte ham at han var den beste faren jeg noensinne kunne ha hatt,' skrev hun. ''Jeg ville ikke endre noe øyeblikk.' Det er sant. Jeg ville ikke endre en eneste ting ved historien min fordi jeg endelig elsker den jeg er, og jeg kan tilgi hvem jeg var. '

Jessica Simpson iført rødt i NYC

Broadimage / Shutterstock

I mellomtiden er Jessica i New York City på sin presseturné, og Joe ble sett under bokunderskrivelsen 4. februar. Tiden helbreder alle sår!

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.