Jersey Shores Angelina Pivarnick stenger ryktene hun splittet fra mannen Chris: ‘Fake’

5 Angelina Pivarnick og Chris Larangeira forholdstidslinje

Hilsen av Angelina Pivarnick / Instagram

I det på lang sikt. Jersey Shore stjerne Angelina pivarnick stenge ryktene om at hun og mannen hennes, Chris Larangeira , splittet etter bare 10 måneders ekteskap.

'@Angelinamtvjs gitt at du har tatt Chris 'etternavn. Jeg antar at de nylige' break up '-historiene er falske,' skrev en fan til den vakre brunetten søndag 29. august, kort tid etter at realitystjernen endret etternavnet sitt på Twitter. 'Falske nyheter,' svarte hun mandag 31. august.

angelina-pivarnick-lukker-chris-split-rykter

Hilsen av Chris Larangeira

Dette er ikke første gang Angelina tar til sosiale medier for å stenge splittede rykter med sin nylig elskede. Etter at rapporter om deres oppbrudd begynte å sirkulere online, klappet Lashelina-eieren tilbake.

'Dette er morsomt LOL,' skrev hun på et skjermbilde av artikkelen som ble delt med sin Instagram-historie 28. august. I tillegg ble et bilde av Chris som lå sammen med katten deres med bildeteksten 'alt jeg trenger i livet' sitert som et hint om at paret var på vei mot splitsville, og hun minnet fansen om at kattens navn også er Angelina.

Angelina og sanitetsarbeideren bundet knuten under en fantastisk seremoni med familie og venner i november 2019. Selv om det lykkelige paret var begeistret for å tilbringe sin spesielle dag med de de elsker mest, hadde kvelden litt hikke etter Deena Cortese , Nicole “Snooki” Polizzi og Jenni “JWoww” Farley ’S raunchy toast.

mitt store, fete sigøynerbryllupsbesetning

Costarene hennes kalte blant annet den rødmende bruden 'søppel til øya deres', og Ang stormet ut av sin egen affære med brudgommen bak seg. Siden den gang har Angelina vært i strid med sine medspillere, men deres feide ble fortalt etter at bryllupsepisoden hennes ble sendt på MTV i juli.

“Å se hvordan allesammen nedprioriterer følelsene våre er utrolig og trist på samme tid !! Det var VÅRT bryllup, den ene dagen kan vi ikke komme tilbake !!! Ingen kan fortelle @Chris_e_piss_e og jeg hvordan jeg skal føle, ”skrev hun på Instagram etter episoden. 'Nok en gang er jeg den dårlige fyren.'

I kjølvannet av nedfallet med sine gamle venner avslørte Angelina hvor de står i dag. 'Jeg sendte en sms til dem alle, og jeg snakket med dem,' skrev hun på Twitter den gangen. “Deena og jeg hadde en fin konferanse. Nicole jeg har sendt en sms og vi snakket. Jenni, jeg sendte en tekstmelding: 'Jeg vil bevege meg forbi dette,' og hun skrev en roman om hvordan jeg prøvde å sabotere merkevaren hennes, etc. Jeg sa ikke i det hele tatt.

Til tross for en og annen dramatikk, virker det som Angelina og Chris er sterkere enn noen gang.

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.