Jeremy Vuolos prekener viser at han ikke er mye forskjellig fra duggarene

Helt siden Jinger Duggar giftet seg med fotballspiller-ble-predikant Jeremy Vuolo, kalt fans raskt ham som deres favoritt svigerinne. For det første innførte han ikke arkaiske regler for beskjedenhet for sin kone, slik at Jinger kunne bruke bukser (et sjokk i Duggarverse siden det motsatte seg deres strenge tro). Han 'reddet' henne på en måte ved å piske henne bort til Texas, vekk fra hennes 19+ medlemsfamilie der paret kunne få sitt eget liv. Og på en overfladisk note, trodde fansen også at han var den hotteste av ektemennene (vel, til han barberte skjegget). Over tid begynte folk å se ham som den mest 'liberale' av svigerfamilien Duggar, da de teoretiserte at Jeremys synspunkter ville smitte av på Jinger og frigjøre henne fra klørne til ATI. Men hvor sant var det?

Når du googler 'Jeremy Vuolo preken' denne videoen om å 'dømme riktig' dukker opp. I det gir Jeremy et nivåhevet argument om hvordan kristne ikke skal dømme raskt og gjøre antagelser om mennesker. Hvis dette er den eneste videoen fansen har sett fra ham, kan de feilaktig tro at han er den mest avslappede av Duggars. Men hvis du leser resten av kirkens YouTube-side, finner du prekener der han spirer anti-LGBTQ-synspunkter, anti-katolske synspunkter og andre ideer som vil gjøre deg side-eye.

Selvfølgelig er Jeremys synspunkter typiske for de som er medlemmer av religionen han følger, og det er greit hvis det er det de tror. Men fans bør være forsiktige med å male ham som den 'åpne sinn' svigerfamilien, fordi det er rett og slett ikke sant. Og hvis du fremdeles ikke er overbevist, nedenfor er åtte eksempler på hvorfor.

1 av 8

jeremy-vuolo-prekener-1

Instagram

'Latinamerikansk kultur' oppfordrer unge gutter til å gjøre 'urene' ting.

I en preken diskuterer hvordan barn av ikke-kristne foreldre skal respektere foreldrene sine, er Jeremy flatt mens han henvender seg til sin ganske hardcore, trofaste menighet (selv om det er mer som et klasserom). Han forteller dem at du absolutt ikke burde avslå en festinvitasjon bare fordi de spiller sekulær musikk og at det er OK å være rundt familiemedlemmer som røyker sigaretter og forbanner. Den mest alarmerende delen av videoen er imidlertid mot begynnelsen når Jeremy kommer med en vill, rasistisk ladet uttalelse som kommer ut fra ingensteds.

Det begynner når noen i salen sier at ikke-kristne fedre vil oppmuntre sønnene sine til å gjøre urene ting for å gjøre dem 'til en mann'. Jeremy stikker inn og sier, 'Er det ikke utbredt i den spanske kulturen?' Han fortsetter: 'Det er det. Jeg har kjære venner jeg gikk på college med i den spanske kulturen og i sentrum av Brooklyn og New York City og Manhattan, og det er utbredt blant fedrene å si: 'Sønn, du er gammel nå. Dette er en del av oppveksten. ''

Oookay.

2 av 8

jeremy-vuolo-preken-5

Instagram

Transgender barn er et tegn på dårlig foreldre.

I en diskusjon om sammenbruddet i den amerikanske familien stopper Jeremy for å snakke om showet The Keswanis: A Most Modern Family , en reality-TV-webserie om en familie som har en transseksuell datter som heter Devina. Tilsynelatende opprørte dette Jeremy veldig mye. 'Vel, det er et tegn på - barnet hersker,' sier han i video . Foreldrene har ingen disiplin over barnet og ingen instruksjoner om hva som er rett og galt. Bare: 'Uansett hva du føler, gjør du det.' Og nå har du fått et barn som knapt har kommet til kognitiv forståelse av verden som bestemmer at hvordan de ble skapt er galt, og de kommer til å gjøre om det. Og det ser vi overalt. '

hva gjorde farrahs mor med henne

3 av 8

jeremy-vuolo-preken-3

Instagram

mitt store fete amerikanske sigøynerbryllup ny sesong

Katolisisme er en 'hedensk religion'.

Jeremy rykket noen fjær da han bølget denne leksjonen til sine etterfølgere denne prekenen i fjor. 'Jeg vil bare si dette, liksom som en side for oss her i Laredo,' sa han. 'Det er åndelige høyborg i vår verden i dag, er det ikke? Akkurat som Paulus og Silas møtte det demoniske i Filippi, slik møter vi det her i Laredo. I denne byen har vi den hedenske religionen katolisismen som griper sjelen til flertallet. ' Whoa, så det eskalerte. Men han var ikke ferdig. Så tok han en kollektiv dump på alle de andre store religionene fordi han var på rulle:

'Når spørsmålet kommer,' Hva må jeg gjøre for å bli frelst? ' Katolisisme ber deg rydde opp i livet ditt og tilstrekkelig utføre sakramentlige plikter. Islam ber deg følge Islam. Gjør nok gode gjerninger for å oppveie dine onde, og kanskje vil Allah tillate deg å gå inn i paradiset, men selv da kan du ikke være sikker. Faktisk er den eneste måten du kan være sikker på i paradis hvis du dør i jihad.

Selv om hinduismen varierer og endrer kravene, lærer de frelse ved å bade i en hellig elv eller uttale mantraer eller bønner. Frelsingsbudskapet fra de som hevder å være jøder, men ikke er det, befaler deg å gjøre ditt beste for å være rettferdig ved å holde loven som finnes i Torahen. Bare gjør ditt beste.

Alle disse og tusenvis av andre religioner og sekter som kommer ut av og avverger de store verdensreligionene krever frelse fra deg selv. Men det etterlater oss fortvilet og fortapt - synker i den dødelige gropen av vår egen fordervelse. Budskapet til den kristne er det av nåde - ufortjent gunst fra Guds hånd til en elendig, fordervet synder. Og det er fundamentet som kirken er bygget på. '

Greit da.

4 av 8

jeremy-vuolo-preken-7

Instagram

Abort fører til selvmord.

Alle Duggars er sterkt pro-life, og det er kult hvis det er det de tror, ​​men Jeremy er spesielt intens når han snakker om det i sine prekener. I akkurat denne , begynner han med å lese en forskningsstudie han sier var ikke skrevet av noen 'konservative høyreorienterte nøtter', men av en forsker som fant at kvinner som hadde aborter, sannsynligvis ville lide av depresjon og muligens selvmord senere. Deretter følger han opp den galeste grunnen til å forklare dette - at Gud straffer kvinnene for deres synd. “Det er sant det Gud sier: 'Syndens lønn er døden', sier han. Men av den logikken, burde ikke alle pedofiler i verden være døde nå?

5 av 8

jeremy-preken-4

Instagram

Homoseksualitet 'avviser Guds sannhet'.

Vel, dette er ikke så veldig overraskende, men med tanke på hvordan fans elsker å prise om Jeremys 'liberalisme', er det viktig å påpeke at han er sterkt anti-LGBTQ og ikke engang prøver å vike unna det som de andre duggarene. 'Alt du trenger å gjøre er å se på den seksuelle revolusjonen som presser dem, og de havner i et verdensbilde som avviser Guds sannhet og omfavner folkelig mening,' sier han i denne prekenen som refererer til oss, tilsynelatende. 'Vil du se pistolen? Vil du se trusselen om å bli brent levende?… Se på revolusjonen til populær tanke. Se på postmodernismen i dagens kultur. Se på den seksuelle revolusjonen. Se på den falske ideen om toleranse. Se på den falske definisjonen av kjærlighet. '

I en egen preken , han snakker om hvordan andre kristne elsker å snakke om hvordan 'kjærlighet vinner' i stedet for å forkynne om helvete. 'Ser du ikke at' kjærlighet vinner 'i ånden av homofilt ekteskap blir spionert på bannerne fra fotballbanene og inn i rettssalene?' han spør. 'Sannheten blir nedverdiget.'

6 av 8

hvor høye er gutta fra upraktiske jokere
jeremy-vuolo-preken-8

Instagram

Selvmordsmenn er egoistiske.

Denne kloke visdom kom fra hans Twitter, ikke hans YouTube-prekener. Tidligere i år twitret han denne anekdoten om en kvinne med en selvmordselsker: 'Alan Redpath forteller historien om en ung kvinne som kom desperat og fortvilet til pastoren hennes. Hun sa: 'Det er en mann som sier at han elsker meg så mye at han vil drepe seg selv hvis jeg ikke gifter meg med ham. Hva burde jeg gjøre?' 'Gjør ingenting,' svarte han. 'Den mannen elsker deg ikke; han elsker seg selv. En slik trussel er ikke kjærlighet; det er ren egoisme. ''

Fans dro ham passende for å ignorere mental helse. 'Gud kaller folk til å være psykiatere for å hjelpe folk like mye som han kaller folk for å være ministre,' skrev en fan.

7 av 8

jeremy-vuolo-preken-2

Instagram

'Din Kristus er hatet av verden.'

Mot slutten av denne prekenen , han gir en viktig godbit til sine følgere som ikke vet hvordan de skal eksistere i en verden av ikke-troende. Han forteller dem at de ikke skal gå for overbord med å bli fornærmet av alt (gode råd), men så ender han på en rar tangent. “Ditt kristne liv er støtende nok,” sier han plutselig med en dyp stemme. Det at du står for Kristus, vil du bli forfulgt. Du vet hvorfor? For hvis du lever for Kristus, blir din Kristus hatet av verden. '

Rundt denne delen av talen stoppet vi videoen på for å google religionsstatistikk i USA. Jepp, kristne er fremdeles nr. 1 . Går videre da.

8 av 8

jeremy-vuolo-preken-6

Uansett hva dette betyr.

Det er egentlig ingenting i denne prekenen det er noe annerledes eller overraskende fra hva forkynnere vanligvis lærer, men Jeremy er det spesielt alt 'ild og svovel' her. Med tanke på Jeremys prekener er det normalt at han henvender seg til menigheten sin mer som om han er professor som underviser i et intenst bibelskurs, de gangene han blir 'forkynnende' er vel, forskjellige. Selv om det ikke er den mest ødeleggende av talene hans, er den definitivt den mest gifable.

På slutten av dagen er Jeremys prekener ikke så forskjellige fra de fleste forkynnere, og det er greit hvis det er det du tror, ​​men fans bør ikke prøve å skrive om fakta. Akkurat nå har fansen festet ham som den mest 'liberale' av svigerforeldrene, og det er rett og slett ikke sant. Han har sin tro og holder seg til dem. Alt vi kan si er at i det minste er han bedre enn Derick Dillard.

Populære Bilder

Samling av fargeleggingssider Alfabetet bokstav T (29)

29 Fargeleggingssider av høy kvalitet Alfabetet Letter T gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Irish Dance Cliparts # 2432324

Last ned gratis Irish Dance Cliparts # 2432324, last ned andre irske dansesko utklipp gratis

Søvnig studentutklipp # 2911397

Last ned gratis Sleepy Student Cliparts # 2911397, last ned andre som sover i klassen utklipp svart og hvitt gratis

Britisk flagg gjennomsiktig # 972440

Last ned gratis British Flag Transparent # 972440, last ned gratis engelsk engelsk flagg ikon

Konfetti gjennomsiktig # 1480014

Last ned gratis Confetti Transparent # 1480014, last ned othes transparent bakgrunn confetti utklipp gratis

Camping Utklipp # 2962629

Last ned gratis Camping Utklipp # 2962629, last ned gratis utklipp fra andre leirer svart og hvitt