Jennifer Garner 'overrasket' Ben Affleck sa at han angrer på deres skilsmisse: Hun er 'berørt av sin ærlighet'

Eksklusiv Jennifer-Garner-overrasket-Ben-Affleck-sa-han-angrer-skilsmisse

En Perez Meca / Shutterstock; David Fisher / Shutterstock

Etter Ben affleck avslørte sin “ største anger ”Skiller seg fra Jennifer Garner , 'ble skuespilleren' overrasket over åpenbaringen, forteller en kilde I kontakt utelukkende. Hun “er berørt av hans ærlighet. Hun er imponert over at han har tatt eierskap til feilene sine og ser det som et tegn på at han har gjort store fremskritt. '

De tidligere flammene - som kunngjorde splittelsen i 2015 og avsluttet skilsmissen i 2018 - har vært vennlige gjennom årene, og Jennifer, 47, er 'stolt av Ben for å rydde opp i handlingen,' legger innsideren til. 'Det har vært en lang hard prosess, men han er endelig rett og smal, og hun er stolt av ham for å holde seg sterk.'

Jennifer Garner iført blå genser og baseballcap med Ben Affleck

Broadimage / Shutterstock

De God viljakt alun, 47, fortalte New York Times han begynte å stole på alkohol da ekteskapet hans med den brunette skjønnheten 'falt i stykker' i 2015 til 2016. 'Min drikking skapte selvfølgelig flere ekteskapsproblemer,' sa han til utløpet i et intervju publisert 18. februar.

Selv om Hollywood A-listerne - som deler Violet, 14, Seraphina, 11, og Samuel , 7 - er ofte oppdaget og om sammen, den Argo star sa at han fortsatt føler 'skyld' over hvordan de ikke kunne få forholdet sitt til å fungere. “Skam er veldig giftig. Det er ikke noe positivt biprodukt av skam. Det er bare å steke i en giftig, avskyelig følelse av lav egenverd og selvforakt. '

I oktober 2019 innrømmet Ben at han kom tilbake etter at han virket full i UNICEF Masquerade Ball i West Hollywood. På den tiden innrømmet produsenten feilene sine, og hans eks var mindre enn begeistret for situasjonen. Jen prøvde å være “ medfølende ”Med Ben, men generelt sett var hun skuffet over at han hadde en“ slip up ”, fortalte en annen kilde tidligere I kontakt .

paula fra jersey shore hvor er hun nå

Når jeg ser tilbake, avslørte Ben at hendelsen var 'pinlig.' Han la til: “Jeg skulle ønske det ikke skjedde. Jeg skulle ønske at det ikke var på internett barna mine kunne se. Jen og jeg gjorde vårt beste for å ta tak i det og være ærlige. ”

Til tross for oppturer og nedturer, ser pappa til tre på fremtiden. 'Det er ikke spesielt sunt for meg å besette feilene - tilbakefallene - og slå meg selv,' bemerket han. “Jeg har absolutt gjort feil. Jeg har absolutt gjort ting som jeg angrer på. Men du må plukke deg opp, lære av det, lære litt mer, prøve å gå videre. '

Jennifer Garner med familien på verandaen med Ben Affleck

Shutterstock

Det er flott å se Ben og Jen der for hverandre gjennom gode og dårlige tider.

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.