Jennifer Garner sier Dating i rampelyset kan bli en 'selvoppfyllende profeti' etter John Miller Split

Jennifer Garner sier dating spotlight kan bli selvoppfyllende profeti

Shutterstock; MEGA

Jennifer Garner ble virkelig om kjærlighetslivet etter hennes splittelse fra forretningsmann John Miller og sa at det kan være stressende å danse i rampelyset på grunn av opinionen.

De Peppermynte skuespillerinne, 48, diskuterte presset med å prøve å opprettholde et forhold mens andre mennesker hele tiden leter etter feil under en ny episode av Fortell meg mer med Kelly Corrigan vise fram.

Jennifer Garner Ben Affleck Kids Photos

MEGA

“Hvis det er sant, og du er det begynner å bli seriøs med noen og de begynner å si: 'Vel, når skal de være forlovet?' Det er nesten som om du bare vil komme dit slik at du kan fullføre det og bare kanskje det vil dø ned i et sekund, 'sa mamma til tre. i intervjuet, som ble sendt mandag 19. oktober.

hunden dusørjegeren kone vekttap nå

'Du er alltid på jakt etter fred, og fordi den allerede har vært på trykk, føles det som om det allerede er gjort, uansett hva det er,' fortsatte produsenten om den granskningen hun møtte gjennom årene. 'Og så er det umiddelbart,' Trøbbel i paradis. 'Og det blir nesten en selvoppfyllende profeti . '

Jennifer mest profilerte samlivsbrudd var med Ben affleck . Etter å ha giftet seg i 2005, ønsket de barna Violet, 14, Seraphina, 11 og Samuel 8. velkommen. Borte jente skuespiller, 48, i 2015, og deres skilsmisse ble avsluttet i november 2018. Hun startet senere et forhold med John, 42, men I kontakt bekreftet at de kalte det avsluttet i august etter mindre enn to års datering.

Jennifer Garner sier dating spotlight kan bli selvoppfyllende profeti

Shutterstock; MEGA

John og Jennifer 'er ikke lenger sammen', fortalte en kilde eksklusivt I kontakt på den tiden. 'De splittet seg før L.A. gikk i lockdown på grunn av koronaviruspandemien,' la innsideren til. 'Jen og John forblir på vennlige vilkår, så det er en mulighet for at de kan gjenopplive forholdet i fremtiden, men akkurat nå er det over.'

Nå som Jennifer og advokaten sykler alene, 'savner' barna hennes å ha eksen sin rundt, fortalte en annen innsider I kontakt , men livet går videre.'

Tidligere i år holdt ikke Ben tilbake mens han snakket om splittelsen fra Jennifer. Han sa at deres skilsmisse var hans “ største anger ”Under et intervju med New York Times . Han var imidlertid fast bestemt på å gi slipp på skammen og skyldfølelsen.

'Det er ikke spesielt sunt for meg å besette feilene - tilbakefallene - og slå meg selv,' skuespilleren, som nå dater Ana de Armas , sa. “Jeg har absolutt gjort feil. Jeg har absolutt gjort ting som jeg angrer på. Men du må plukke deg opp, lære av det, lære litt mer, prøve å gå videre. '

De lever alle og lærer!

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.