Jennifer Aniston og Brad Pitt deltar begge på 2020 SAG Awards But Walk Red Carpet Solo: Photos

jennifer aniston og brad pitt deltok begge i 2020-filmskuespillerguiden tildeler rød løper, men de gikk alene

Shutterstock (2)

hvorfor ble hunden dusørjegeren kansellert

Deres veier kan krysse igjen! Ekser Brad Pitt og Jennifer Aniston begge ankom solo til Screen Actors Guild Awards 2020 søndag 19. januar. Skuespilleren tok seieren til mannlig skuespiller i en birolle i en film for sin rolle i Det var en gang i Hollywood , mens skuespilleren vant for kvinnelig skuespiller i en dramaserie for sin rolle i Apple TV + Morgenshowet . Eksene endte med å krysse stier senere under showet, og Brad så til og med søtt mens Jen aksepterte sin prestisjetunge pris.

Jen, 50, så fantastisk ut i en hvit, silke ermeløs kjole med en havfrue skjørt. Brad, 56, så så dapp ut som alltid i en klassisk svart-hvitt dress.

Brad Pitt Sag Awards 2020 Red Carpet

Matt Sayles / Invision / AP / Shutterstock

sover søsterkoner med hverandre
Red Carpet Ready! Se hva favorittstjernene dine hadde på SAG Awards 2020

Under et intervju med røde løperen brøt Brad om hvordan livet har behandlet ham midt i en travel prissesong. “Vel, det var en vakker dag her i L.A., vi fikk det bra. Vi fikk det veldig bra. Jeg har nydelige barn, jeg liker kaffen min, jeg liker hundene mine. Du vet? Jeg har ingen klager, ”sa han.

Når det gjelder Jennifer, åpnet hun seg om sin nye razzia i sosiale medier. 'Vi sier ikke Instagram lenger,' sa Jen. “Vi er i læringsmodus, jeg liker det. Jeg er i trening. ' Men da hun ble spurt om Jen ville bli med i TikTok, tullet hun: 'La meg fokusere på en ting om gangen, OK? En ting om gangen.'

jennifer aniston sag tildeler 2020 rød løper

David Fisher / Shutterstock

Dette er andre gang eksene har vært i samme rom sammen denne prissesongen. Ved Golden Globes Awards 2020 den 5. januar satt det tidligere ekteparet bare centimeter fra hverandre. Deretter fanget kameraene øyeblikkene da Jen så på hvordan Brad aksepterte sin pris for beste kvinnelige birolle i en hvilken som helst film for sin skildring av karakteren Cliff Booth i Det var en gang i Hollywood . De Venner alun så ekstremt stolt ut av sin tidligere ektemann, og hun lo og smilte da han holdt sin takketale.

khloe kardashian oj simpson datter bilder

“Jen smilte alle sammen. Hun fortalte meg direkte at hun hadde en flott kveld. Hun syntes ikke å bry seg om å ikke vinne. Øynene hennes gikk opp av følelser da Brad vant, ”fortalte en innsider tidligere I kontakt om reaksjonen hennes. “De satt på bord ved siden av hverandre, og det var mye øyekontakt på gang. Jeg hørte fra noen andre at de snakket på slutten av showet, men var diskrete om det. ”

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.