Jaycee Lee Dugards Daughters klarer seg overraskende godt etter å ha vokst opp i fangenskap

jaycee-lee-dugard

ABC Nyheter

Det har gått nesten et tiår siden Jaycee Lee Dugard ble reddet fra fangenskap, og siden har hun klart å gjøre et relativt normalt (og privat) liv for seg selv. En del av dette personvernet har å gjøre med nå-37-åringens to barn, som har tilpasset seg å leve utenfor det giftige miljøet de vokste opp i.

hva gjør maci til livets opphold

Døtrene hennes, Angel og Starlit, ble født da hun fortsatt var en ung tenåring, etter at kidnapperen hennes, Phillip Garrido, voldtok og impregnerte henne. Etter 18 år fanget i et hus mindre enn 200 miles unna familien hennes, ble Jaycee og hennes jenter reddet i 2009.

Åtte år senere har de alle det bra, så det er sannsynligvis på tide at vi innhenter jentene. Les videre for mer om livet til Jaycee og hennes døtre nå.

Hvor gamle er Angel og Starlit nå?

Tre år etter at hun ble tatt fra utenfor sitt hjem i California, fødte 14 år gamle Jaycee sitt første barn, datteren Angel. Så, tre år senere, fikk hun datteren Starlit i en alder av 17. Jentene er nå henholdsvis 22 og 19 år.

Hvor bor de?

Etter at de ble reddet, flyttet Jaycee og døtrene tilbake til hjemlandet i Sør-California. De har levd et tilbaketrukket liv med moren og stesøster siden den gang.

Se dette innlegget på Instagram

#astolenlife #book #books #reading #jayceeleedugard #truestory

Et innlegg delt av Kathryn Elizabeth (@kathrynepx) 10. januar 2016 klokka 3:18 PST

Visste jentene at Jaycee ble kidnappet?

Mens de fremdeles var i fangenskap, skjønte verken Angel eller Starlit sannheten i deres situasjon. I følge The Telegraph , de visste bare at Phillip var deres biologiske far, og holdt fast ved ham mens de ble reddet.

Visste de at Jaycee var moren deres?

Ifølge rapporter hadde Phillip fortalte Angel og Starlit at Jaycee var søsteren deres og ikke moren deres. I stedet trodde de at pappas kone, Nancy, var deres mor. De lærte bare sannheten etter løslatelsen.

Har de sett faren sin siden han ble arrestert?

Etter arrestasjonen i 2009 erkjente Phillip seg skyldig i en telling av kidnapping og 13 tilfeller av seksuelt overgrep, og han ble dømt til 431 års fengsel. Siden den gang fortalte Jaycee ABC Nyheter hennes døtre har ikke hatt interesse av å se faren. Men hvis de vil besøke en dag, ville hun ikke stoppe dem. 'Så lenge han er bak lås, og de er trygge, ville jeg ikke hindre deres evne til å ta det valget,' sa hun.

Hvordan har Angel og Starlit det nå?

I 2016 suste Jaycee over at døtrene hennes hadde vært 'elastiske' og vokst til å være 'vakre og kjærlige.' En del av denne utvinningen har å gjøre med deres valg for å beskytte deres privatliv og fortelle få mennesker om fortiden deres. I stedet henvender de seg til hverandre når de trenger å diskutere hva som skjedde.

Mer fra I kontakt

Barn fra berømte kriminalsaker: Se hva de gjør nå

Elizabeth Smart deler de tre trinnene hver foreldre må ta for å unngå barnemishandling

Cleveland Kidnapping Survivors Amanda Berry, Gina DeJesus Detail Horrific Life With Ariel Castro in New Memoir

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.