Jada Pinkett Smiths Alopecia Struggle: What She's Said About Autoimmune Disorder Before Chris Rock Joke

Jada Pinkett Smith er merkbar avsky over Chris Rock Oscar-spøken fra 2022 om hennes barberte hode var forståelig. Skuespillerinnen avslørte det i 2018 hun lider av alopecia , en autoimmun lidelse som får håret til å falle av.

Chris spøkte, Jada, kan ikke vente på G.I. Jane 2, om utseendet hennes, som Jada himlet med øynene og så sint ut. Hennes mann, Will Smith , skyndte seg scenen og slo Chris i ansiktet , og sa til ham når han kom tilbake til setet hans: Hold min kones navn utenfor din fkonge munn.

Jada kom tappert frem i mai 2018 om hvordan hun var lider av hårtap , etter at hun hadde begynt å bruke turban og bestemte seg for å fortelle fansen at det ikke bare var en moteerklæring. Det var skremmende da det først startet, førstnevnte Gotham stjerne avslørt på sin Facebook Watch-serie, Red Table Talk .

Jeg var i dusjen en dag og hadde bare en håndfull hår i hendene, og jeg var bare sånn: «Herregud, blir jeg skallet?» beskrev hun til seerne. Jada forklarte da at det var grunnen til at hun gradvis klippet håret kortere og kortere. Det var en av de gangene i livet mitt hvor jeg bokstavelig talt skalv av frykt, sa hun. Det var derfor jeg klippet håret og fortsatte å klippe det.

Håret mitt har vært en stor del av meg, fortsatte Jada. Å ta vare på håret mitt har vært et vakkert ritual og å ha valget mellom å ha hår eller ikke. Og så en dag, for å si: 'Herregud, jeg har kanskje ikke det valget lenger.'

Etter diagnosen hennes bestemte Jada seg for det barbere hodet hennes i juli 2021, rocket et helt skallet utseende som hun delte med Instagram-følgerne sine. Hun forklarte senere i september 2021 Red Table Talk episode, det var akkurat på tide. Jeg var bare klar for den typen uttrykk og utgivelse. Jeg er så glad jeg gjorde det. Det var en vakker opplevelse og en slik frihet. Jeg føler meg mer knyttet til meg selv og til den flotte dykkingen på en helt spesiell måte.

Hun har siden omfavnet blikket røde løpere og andre arrangementer, inkludert Oscar-utdelingen i 2022. Det er uklart om Chris var klar over Jadas alopeciakamp da han kom med den skjebnesvangre spøken om det barberte hodet hennes, men å dømme etter reaksjonen fra skuespillerinnen er hårtapet hennes ingen latter.

Rull ned for bilder og Jadas sitater om hennes alopecia-kamp.

1 av 9

Jada Pinkett Smith Alopecia Battle Quotes

MEGA

På å prøve å skjule hårtapet hennes

Mange har spurt hvorfor jeg har brukt turbaner. Vel, jeg har ikke snakket om det. Det er ikke lett å snakke om det, men jeg skal snakke om det, delte Jada under en mai 2018-episode av Red Table Talk om kampen mot hårtap. Hun innrømmet at det var skremmende da det begynte. Jeg var i dusjen en dag og bare en håndfull hår i hendene, og jeg var akkurat sånn «Herregud, blir jeg skallet?»

2 av 9

Jada Pinkett Smith Alopecia Battle Quotes

Stewart Cook/Shutterstock

Hårpleie er et 'vakkert ritual'

Håret mitt har vært en stor del av meg, sa Jada til fans i 2018, og la til: Å ta vare på håret mitt har vært et vakkert ritual og å ha valget mellom å ha hår eller ikke. Og så en dag for å si: 'Herregud, jeg har kanskje ikke det valget lenger.'

3 av 9

Jada Pinkett Smith i New York City

MEGA

På kortere frisyrer

Det er derfor jeg klipper håret mitt - og hvorfor jeg fortsetter å klippe det. Jeg tenkte bare 'OK, jeg tror vi skal kutte et lag til,' vet du? Jada forklarte hvordan hårtapet hennes tvang henne til å fortsette å klippe seg kortere.

4 av 9

Jada Pinkett Smith Alopecia Battle Quotes

Bredbilde/Shutterstock

Holder perspektivet

Den høyere makten tar så mye fra mennesker ... og, for helvete, hvis den høyere makten ønsker å ta håret ditt. Det er det? sa hun i 2018 med en note av positivitet. Når jeg så på det fra det perspektivet, slo det meg virkelig.

5 av 9

spoilervarsel for gift ved første blikk
Jada Pinkett Smith Alopecia Battle Quotes

MEGA

På gyngende hodeplagg

Når håret mitt er pakket inn, føler jeg meg som en dronning, har Jada sagt om å ha på seg turbaner, skjerf og annet hodeplagg for å skjule hårtapet.

6 av 9

Jada Pinkett Smith Alopecia Battle Quotes

Med tillatelse fra Jada Pinkett Smith/Instagram

Barberer hodet hennes

[Datter] Willow fikk meg til å gjøre det fordi det var på tide å gi slipp MEN … 50-årene mine skal bli guddommelig opplyst med dette skuret, forklarte Jada om det nybarberte hodet hennes i juli 2021 Instagram øyeblikksbilde.

7 av 9

Jada Pinkett Smith Alopecia Battle Quotes

Christopher Victorio/imageSPACE/Shutterstock

«Friheten» til hennes klippede hode

Det var bare på tide. Jeg var bare klar for den typen uttrykk og utgivelse. Jeg er så glad jeg gjorde det, sa Jada i september 2021 om å barbere hodet. Det var en så vakker opplevelse og en slik frihet. Jeg føler meg mer knyttet til meg selv og til den flotte dykkingen på en helt spesiell måte. Jeg var bare sånn «jeg er over det.» Det var det øyeblikket. Jeg var akkurat sånn: 'Jeg er ferdig. Jeg er bare ferdig med bekymringen. Jeg er ferdig med omsorgen. Jeg er akkurat ferdig.'

8 av 9

Will Smith forsvarer Jada Pinkett Smith

Jim Ruymen/UPI/Shutterstock

Will er en fan

Han elsker det, sa Jada om ektemannen Wills følelser for hennes barberte hode under en episode fra september 2021 av Red Table Talk .

9 av 9

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.