Jacob Roloff avslører at han ikke lenger er i 'Little People, Big World' fordi det er 'latterlig virkelighet-TV'

hvorfor-er-jacob-roloff-ikke-på - små-mennesker - stor-verden-

Instagram

Med alle de nye tilskuddene til Små mennesker, store verden spør utallige fans - hvor er Jacob Roloff nå? Og hvorfor er han ikke med på showet? Fans av suksessen TLC-serien elsker å stille inn for å innhente Roloff-familien - men mange av dem lurer på hvorfor familiens yngste sønn har vært savnet i serien de siste to årene. Til slutt har vi et svar på spørsmålet som har plaget fans, og det er interessant.

Den tidligere realitystjernen ga ut boka Ut å se i dag og avslørte at han slet med å være i rampelyset. 'Blant så mange ting ønsket jeg rett og slett ikke at denne latterlige reality-TV-en skulle bruke så mye av tiden min, for ikke å sette et for dypt preg på min evne til å påvirke verden ellers,' skrev han. 'Jeg ønsket ikke at denne innføringen skulle bli min identitet, og derfor gjorde jeg opprør på den måten jeg gjorde, og til slutt forlot showet.'

21-åringen la til at TLC-showet gjorde familien til 'tegn'. Han sa: 'Hele konseptet med reality-tv er rart fordi du som betrakter abonnerer på en bestemt illusjon - at du er vitne til og blir sluppet inn i hemmeligheter i motivenes liv. I virkeligheten blir du vist en grunne karakter og bare det andre godkjenner i forhold til fortellende og snakkende punkter. ' Han la til: 'Dette var min mening i å si' Roloff-tegnene 'tidligere; ikke at de virkelige menneskene er karakterer eller bevisst handler; men uansett hvilken Roloff du tror du kjenner, er den faktisk vist - skulpturert spesielt for å lokke og overbevise deg om å holde denne kanalen på. '

Se dette innlegget på Instagram

Bare snakket en live video om boka mi for å se og hva andre tilfeldige spørsmål folk hadde ... du kan se den i 24 timer ved å gå til historien min, så hvis du har spørsmål, gå se den! #OutToSee vil være tilgjengelig 29. MAI på Amazon, hvor som helst du har tilgang til Amazon (Canada, EU, Australia tror jeg ... osv.) Veldig spent og stolt og nervøs. Igjen, !!! 29. MAI !!! På Amazon.com, #OutToSee

Et innlegg delt av Jacob Roloff (@ jacobroloff45) 27. mai 2018 kl 19:16 PDT

Da den opprørske Roloff-sønnen fylte 18 år, bestemte han seg for ikke å fornye kontrakten med TLC - og han har gjort sine egne ting siden den gang. Men han kunne ikke holde seg borte fra kameraet for lenge. Han lanserte nylig en YouTube-kanal med forloveden Isabel Rock og det unge paret la ut for å utforske Stillehavet Nordvest på en tre ukers biltur i fjor - og de dokumenterte det på videobloggen sin.

De la ut sin aller første episode over sommeren og ertet hva seerne kan forvente av miniserien. 'Alle disse stedene har mye å tilby, vi har sannsynligvis kjørt gjennom dem på bilturer, men har aldri satt stor pris på skjønnheten deres, så jeg er veldig spent på å kunne gjøre det,' sa Isabel.

'Disse videoene kommer til å være en slags blanding av hundeliv, reiseliv, bare å snakke og sånt. Vi vil ganske enkelt bare vise deg landskap og fortelle deg hva vi gjør den dagen eller noe, og så også snakke og sånt mens vi kjører, 'la Jacob til, og Isabel avslørte at hennes favorittdel om veitur er snakkene de har på lange stasjoner.

Men det virker som om de slet uten TLC-kameramannskapet fordi de fortsatte å minne hverandre om å se på kameraet og ikke seg selv. De avslørte også at de skal redigere og filme med smarttelefonene sine. Omtrent halvveis i den første episoden falt kameratelefonen de brukte, og Isabel måtte ta en pause for å ta den opp. 'Herre hjelp oss alle,' sa hun.

Små mennesker, store verden går tirsdager klokka 21.00 EST på TLC.

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.