Jacob Miller veide 715 pund bare 15 år gammel - finn ut hva han har opp til i dag!

715 pund-15 år gammel-da-og-nå

Youtube

På det tyngste veide Jacob Miller 707 pund - og han var bare 15 år gammel. Til tross for at han ble født fem uker for tidlig, vokste han raskt, og da han var en, veide han allerede 52 kilo. Da han nådde tenårene, økte han 100 kilo i året og led av diabetes, cellulitt på bena, hjertesykdom og alkoholfri fettlever.

hvor mange mennesker har dødd på disneyland

Jacob og foreldrene innså at vekten hans kunne føre til for tidlig død, og hjalp leger fra Cincinnati Children's Hospital Medical Center. Hans kirurg, Dr. Tom Inge, sa til Jacob og hans familie den gangen: 'Kropper er ikke bygget for å holde så mye vekt. Kirurgi er det beste alternativet for å gi Jacob en sjanse til å snu livet sitt. '

MER: ‘My 600 lb Life’ Star Erica Wall - hvis far en gang kalte henne “Godzilla” - slipper nesten 200 pund

Jacob Miller

Jacob som barn og før bypass-kirurgi.

Etter operasjonen falt ungdommen 77 kilo, selv om moren hans var realistisk om hvilken rolle gastrisk bypassoperasjon ville spille i hans vekttap. Hun sa: 'Jeg tror ikke det er den rette, helbredende, men i det minste kommer den til å bremse ham nok til å kanskje gi oss litt tid til å undersøke mer for å finne ut hva som forårsaker veksten.' Legene tror at en hormonbalanse forårsaket den raske vektøkningen. Etter seks måneder gikk Jacob fra en størrelse 10X skjorte til en størrelse 5X og fra 5X bukser til 3X bukser.

den fantastiske og ville hvite familien

MER: Kirsten fra 'My 600-lb Life' faller 170 pund etter å ha avslørt at hun ble voldtatt som tenåring

I 2015 ble Cincinnati Children's Hospital sa Jacob prøvde å bryte 500 pund, men var fri for diabetes, og søvnapnéen er blitt bedre. Han scoret til og med en date til skoleballet! For seks måneder siden ga de en ny oppdatering og avslørte: «Jacob er i sitt første studieår og studerer for å bli veterinærteknologi. Vekttap er fortsatt en kamp, ​​og han sier at han har vanskelig for å finne tid til å trene og spise sunt på et begrenset budsjett. Han har oppdaget at det ikke er noe magisk triks for å gå ned i vekt. Det er en konstant kamp. ”Selv om vekttap kan være en livslang kamp, ​​er vi glade for å høre Jacobs helse har blitt bedre! Han er definitivt en inspirasjon.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.