Det ser ut til at det virkelig lønner seg å være en tenåringsmor - finn ut deres galne imponerende lønn!

Hvem visste å bli en Mor i tenårene kan være så innbringende ?! Reality star mamas startet sin tv-reise for åtte år siden 16 og gravid , og siden da har vi gradvis sett jentene oppgradere sine hjem, biler og ahem, ~ eiendeler ~. Så hvor mye tjener de egentlig? Selv om ingen av dem kan si sikkert på grunn av MTV-kontraktene, gjorde vi noen undersøkelser av oss selv, og resultatet var ganske overraskende.

Ikke bare raker de alle sammen deigen, men noen får betalt mye mer enn andre. Fra Chelsea Houska til Catelynn Lowell, finn ut hvor mye penger din favoritt Teen Moms få betalt ved å bla gjennom galleriet - personen som gjør mest, kan bare overraske deg!

er iste og kokos fortsatt gift

Teen Mom OG sendes mandager klokka 21.00. EST på MTV.

Kjærlighet Mor i tenårene ? Pass på å bli med på vår Mor i tenårene Facebook-gruppe å chatte om alle de siste oppdateringene og saftig sladder!

1 av 8

jenelle-evans

Instagram

Jenelle Evans

Jenelle sa under Jared og Katie i morgen for 17,5 KZL i 2015 at hun tjente rundt en halv million dollar av serien.

'Jeg vil egentlig ikke si at jeg har tjent en million dollar,' sa hun. “Jeg vil si litt over en halv million? Jeg har egentlig ikke lov til å diskutere det. '

En egen kilde fortalte Stjerne (via Online Radar ), “Jenelle får utbetalt 75 000 dollar i året, og moren får utbetalt 65 000 dollar: hun kaller henne en for mye barnevakt. Hun får også mange gavekort til steder som The Olive Garden fra MTV som bonusbetaling. ”

2 av 8

chelsea-bun

Instagram

Chelsea Houska

Adam Lind hevdet i mars 2016 at Chelsea tjente $ 250 000 for sesong 6, og trodde 'Chelseas kontrakt vil være opptil 300 000 pluss for nye sesonger.'

Ashleys Reality Roundup sikkerhetskopiert dette kravet.

3 av 8

maci-bookout

Instagram

Maci Bookout

Maci ga fansen et glimt av hva hun lager i boken sin Skuddsikker i 2015 - og for å være ærlig, hørtes det ganske beskjedent ut.

“Reality TV kan gjøre deg veldig kjent, men du får i utgangspunktet slutten av avtalen: Alle vet navnet ditt og snakker om deg, men det er ingen prestisjetunge på rødt teppe eller glamorøse hauger med penger. Når du først er blitt en såkalt reality-TV-stjerne, tror folk umiddelbart at du er en high-end kjendis, og du reiser verden rundt og har et herskapshus og så mye penger og alle disse andre tingene de forbinder med å ha ansiktet ditt på TV. Faktum er at mitt virkelige liv ikke er så mye forskjellig fra hva det hadde vært uten MTV. Jeg bor fortsatt i Chattanooga og drar til Wal-Mart og kjøper brød og melk. ”

4 av 8

rav-portwood

Instagram

Amber Portwood

I dag avslørte i 2011 at Amber tjente $ 140 000 per seks måneders kontrakt - noe som legger opp til $ 280 000 per år. Derfor klarte hun å legge ut kausjonen på $ 5000 så enkelt.

5 av 8

catelynn-lowell

Instagram

Catelynn Lowell

Stjerne Rapporten delte også innsikt når det gjaldt Catelynn og hennes nå ektemann, Tyler Baltierra.

'Catelynn Lowell og Tyler Baltierra har nok penger til å kjøpe begge mammas biler, og Tyler betalte for at søsteren skulle få en jobb.'

Paret ble også ryktet å hente inn 100 000 dollar for innspillingen Parets terapi .

6 av 8

farrah-abraham

Instagram

Farrah Abraham

Farrah Abraham skapte henne $ 3-6 millioner dollar formue - ja, du leste riktig - fra Mor i tenårene , Parterapi , Enkelt AF , og mer. I følge flere rapporter bringer 26-åringen inn $ 30 000+ per episode av TMOG , men det meste av rikdommen hennes kommer fra merkevaren / markedsføringsavtalen.

The Squander anslår hennes lenker med CamSoda - hvor hun angivelig får betalt hele 12 000 dollar per uh, sexy video - pluss hennes partnerskap med merker som Raspberry, utgjør millioner av dollar de siste årene.

gutt møter world maitland ward drive

7 av 8

kailyn-lowry

Instagram

Kailyn Lowry

Kailyn fødte sitt tredje barn tidligere i år, og selv om det har blitt ryktet at jentene får en bonus for å ha flere barn, er det ikke bekreftet. Realitetsstjernen anslås å bringe inn en kul $ 300 000 per sesong , som ikke inkluderer noen av bonusene de mottar eller gaver de får mens de filmer. For ikke å nevne alle Starbucks produsentene deres kjøper dem!

På toppen av det har Kail en podcast med Chrisley vet best stjerne Lindsie Chrisley og har flere bøker og godkjennelsestilbud - som det sees på Instagram-kontoen hennes.

8 av 8

briana-dejesus

Instagram

Briana DeJesus

Det nyeste medlemmet av Tenåringsmamma 2 gjør visstnok ikke nesten like mye som MTV-medstjernene hennes, noe som er overraskende med tanke på alt dramaet hun har vekket! Den tidligere Tenåringsmamma 3 star ble med i rollebesetningen av TM2 tidligere i år og er angivelig bare bringe inn $ 20.000 for sesongen - et beløp 15 ganger mindre enn for eksempel Kailyn Lowry. Gjett at hun må tjene pengene sine?

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.