Er Mike Wolfe From ‘American Pickers’ Married? Her er Scoop on This History Star

er-mike-fra-amerikanske-pickers-gift

Getty Images

Du slår på History-kanalen hver mandag klokken 21.00. ET å se på Amerikanske plukkere skaper og stjerne Mike Wolfe finn skatt i en annen manns søppel. Men hvor mye vet du om denne antikke arkeologiske samleren? Vi har 'plukket ut' viktig biografisk informasjon om realitystjernen, som du vil se nedenfor!

Er Mike fra Amerikanske plukkere gift, og hvis ja, til hvem?

mike wolfe og jodi ernæring

hvor gammel er lil kim datter

Mikes kone er Jodi Faeth, som han giftet seg med i 2012. De har en seks år gammel datter som heter Charlie, og Jodi har også en 30 år gammel sønn fra et tidligere forhold. 'Å gi mannen min datteren vi alltid forestilte oss var det aller mest spennende øyeblikket for meg,' sa hun på Antikk arkeologi blogg i 2012. “Vi var hjemme hos en venninne for et par år siden og hørte på datteren deres på 15 år spilte gitar og sang en sang hun skrev. Mannen min fortalte meg senere hvilken følelse det må være å se barnet ditt gjøre noe så utrolig som det. Jeg tenkte for meg selv at det var på tide at vi skulle bli seriøse om å ha vår egen. Jeg ønsket den følelsen for ham. ”

hvem fikk pauly en baby med

Er Mike og Frank forretningspartnere?

Se dette innlegget på Instagram

Kjærlighetslegen er i ... varebilen! Se meg prøve å hjelpe Frank med å finne de rette ordene å si til Valentine. @americanpickers @antiquearchaeology

Et innlegg delt av Mike Wolfe (@mikewolfeamericanpicker) 12. feb. 2018 kl. 17:23 PST

Seerne kan tenke Mike og hans Amerikanske plukkere medstjernen Frank Fritz driver antikke arkeologi sammen, men Frank har faktisk sin egen operasjon.

'I utgangspunktet er showet en profil i mitt liv - om meg,' sa Mike til Quad-City Times i 2013. “Det du må forstå er showet fokuserer på et selskap jeg startet i 2000. Folk har antagelsen at Frank er medeier. Det har alltid vært min virksomhet. Jeg hadde plukket i 25 år. Jeg la en merkelapp på den i 2000. ”

Hvor gammel er Mike fra Amerikanske plukkere ?

Mike er 53 år gammel, født 11. juni 1964 i Joliet, IL. Og han har plukket gjennom søppel siden han var fire år gammel, ifølge Historie . 'Hans lidenskap er drevet av en dyp forståelse av Amerikas historie, verdier, historier,' Mike's personlig nettside sier. 'Dette er skattene han søker ... i rustne, slitte, ikke lenger perfekte ting.'

sam og alyssa er du den ene

Hva er Mike Wolfes nettoverdi?

I følge WikiNetWorth Mike anslås å være i størrelsesorden 4 til 7 millioner dollar. Tilsynelatende tjener han 500 000 dollar per sesong av Amerikanske plukkere , og han signerte $ 2 millioner kontrakter knyttet til bøkene hans. Og ikke glem Mike's Antique Archaeology business!

Var Mike fra Amerikanske plukkereNCIS ?

Se dette innlegget på Instagram

Her går vi! La oss se om valget mitt hjelper til med å lukke en kald sak på @ncis_cbs. Det er i ferd med å starte!

Et innlegg delt av Mike Wolfe (@mikewolfeamericanpicker) 13. mars 2018 kl. 16:57 PDT

Det var han sikkert. Mike spilte seg selv i episoden 13. mars av hit CBS procedural, og hjalp Gibbs og Ducky med en tiår gammel sak som involverte en 200 år gammel krigspinne den fiktive Mike kjøpte fra en selger. Og crossover behøvde tv-seerne som en Twitter-bruker som skrev, “Som en enorm NCIS og Amerikanske plukkere fan, jeg elsket det. ”

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.