Inne i Geoffrey Paschels angrepskostnader som holdt ham utenfor '90-dagen forlovede: Before the 90 Days 'Tell-All

Fan-favoritt 90 dager forlovede: Før 90 dager par Geoffrey Paschel og Varya Malina manglet både merkbart fra del 1 og del 2 av sesong 4 tell-all . Tennessee-innfødte, 42, bekreftet årsaken til deres fravær på grunn av hans pågående rettssak for påstått grov kidnapping, innenlandske overgrep, forstyrrelser i en nødanrop og hærverk.

Anklagene stammer fra en hendelse som fant sted 9. juni 2019 med Paschels innboende kjæreste på den tiden. I følge erklæringen innhentet av I kontakt , ringte hans daværende kjæreste politiet fra naboens hus etter at han angivelig forhindret henne i å ringe politiet under en påstått krangel. Hun hevdet at Paschel var 'i en beruset tilstand' og 'angrep' henne i deres felles hjem. Hun hevdet at Paschel 'tok henne i nakken og smalt hodet mot en vegg flere ganger.' Hun hevdet at hun også ble 'kastet til bakken.' Offiserer uttalte at de observerte en 'stor hevet blåmerke' på kjærestens panne, så vel som 'skrubbsår på albuene og knærne.'

90-dagers forlovede geoffrey paschel-overgrepssikt anklaget ham for å fortelle alt

Hilsen av Geoffrey Paschel / Instagram

Da offiserer snakket med Paschel, hevdet han at den gangen kjæresten hans skadet var 'selvpåført.' Myndighetene observerte også 'skrapemerker' på magen og brystet på Paschel, som de hevdet, 'så ut til å være selvpåført.' Da ambulansepersonell svarte på åstedet, uttalte de Paschels kjæreste 'viste vanlige tegn på hjernerystelse.' Hun ble deretter fraktet til et lokalt sykehus for medisinsk behandling.

Paschel ble tatt i politiets varetekt 'uten hendelse,' men betjenter hevdet at når han var i varetekt, 'forsøkte han å sparke ut vinduene på patruljebilen.' Betjenter fjernet Paschel fra kjøretøyet for å bruke benstøtter, men han angivelig fortsatte å gjøre 'forsøk på å skade patruljebilen med beina.' De bestemte seg for at Paschel var den 'primære angriperen' i hendelsen. Paschel har kontinuerlig nektet alle påstander om misbruk og hevdet at han er uskyldig.

Etter arrestasjonen fikk kjæresten en midlertidig besøksforbud mot ham, som er utvidet to ganger. Paschel møtte i retten i januar, der han frafalt en arresten. Han skulle møte i retten 26. mars, men høringen ble forsinket blant koronaviruspandemien. Hans neste rettsdato er planlagt til 26. juni.

Paschel fikk sin reality-TV-debut på sesong 4 av TLC’s 90 dager forlovede: Før 90 dager i februar. Han dokumenterte sin kjærlighetshistorie med Varya, og han reiste fra USA til Russland for å møte henne personlig for første gang etter å ha gått ut på nettet. Historien deres endte i et forlovelse på sesongfinalen. Men paret ble ikke bedt om å være bortsett fra sesong 4-tell-all sammen med sine andre costar, og Paschel bekreftet at statusen til hans juridiske problemer er grunnen til at han ikke ble invitert til å bli med i tell-all.

90 dagers forlovede varya overraskelse geoffrey i Amerika

Hilsen av Varya Malina / Instagram

'Jeg er ikke lei meg fordi jeg ikke var med på det,' sa Geoffrey under en Instagram Live med rep Rocco Straz Søndag 7. juni. Han antydet Varya, 30, valgte å ikke delta heller av solidaritet.

'Mentaliteten med å holde meg utenfor tell-all fordi noen sa noe er det mest absurde jeg noen gang har hørt i mitt liv,' la han til og hevdet at han var uskyldig. “Jeg vil at rettsaken min skal være over, og så snart rettssaken min er over, vil livet mitt fortsette. Livet mitt går bra nå, ikke tro at jeg holder igjen på noe. Men det er 'han sa, hun sa skit.' Men jeg er forberedt. Jeg gjorde leksene mine, og jeg er - jeg var den som var der, vet du. '

Med rapportering av Diana Cooper.

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.