Hvis du vil at Sammi ‘Sweetheart’ og Ronnie Ortiz-Magro skal komme sammen igjen, her er en påminnelse om hvorfor de brøt sammen

Noen fans kan ikke slutte å snakke om Jersey Shore ekser Ronnie Ortiz-Magro og Sammi “Kjære” Giancola . De tidligere flammene har mye historie sammen, så mange lurer på hvorfor de til og med kalte det avsluttet i utgangspunktet. Vel, hvis du ser på tidslinjen til forholdet til Sammi og Ronnie i MTV-serien, vil du vite at fletten deres var fylt med endeløse oppbrudd, sminke og mye drama. Her er en vennlig oppfriskning av det som gikk ned.

Hvordan møtte Sammi “Sweetheart” og Ronnie?

Paret møttes den første sesongen av Jersey Shore , og ble umiddelbart tiltrukket av hverandre i episode en. Hvis du husker det, slo Sammi det først med Mike “Situasjonen” Sorrentino , men hun endte opp med å låse leppene med Ronnie like etter. (Sorry, Mike!) Sammi gikk på en første date med Ronnie og kjørte gokart, og de var forelsket. Men fra starten var forholdet deres plaget av sjalusi og tillitsproblemer, så paret alltid kom i slagsmål . Sammi sa at hun var “ferdig” utallige ganger, men de ville gjenta dramaet på nytt. De to fortsatte å date av og på gjennom sesongene.

Hvorfor gikk Sammi og Ronnie fra hverandre?

Under premiereepisoden av Jersey Shore: familieferie , Fortalte Ronnie Pauly D hvorfor han og Sammi kalte det avsluttet etter utgangen av Jersey Shore . 'Hun ga meg en tidslinje,' forklarte han. 'Hun var som,' Jeg vil gifte meg om seks måneder, 'og jeg er som,' Jeg prøver fortsatt å finne ut livet mitt. 'Jeg fikk kalde føtter. Jeg endte med å jukse. Hun fant ut. Jeg blåste den. Det er over.'

Ronnie og Sammi Sweetheart

Jordan Strauss / Invision / AP / Shutterstock

Snakker Sammi og Ronnie fremdeles?

Sammi - som valgte å ikke gjøre det bli med Familieferie start på nytt - gjorde det åpenbart at hun vil fjerne drama ... og det inkluderer eksen hennes. “Jeg har valgt å ikke bli med på showet denne sesongen fordi jeg er på et helt annet sted i livet mitt akkurat nå og fokuserer på bedriftene mine og forholdet mitt,” skrev hun på Instagram i 2018. “Jeg er ikke den samme personen som jeg var da Jeg var 22. På 31 er jeg for tiden ekstremt glad i alle aspekter av livet mitt og vil unngå potensielt giftige situasjoner ... Jeg vil alltid være takknemlig for Jersey Shore og alt det har ført til meg! ”

Vurderer Sammi ønsker å holde seg borte fra 'giftige situasjoner' - og er for tiden i et forhold med forloveden, Christian Biscardi - det er trygt å si at hun holder avstand fra Ronnie. Og fans kan fortelle at Christian er den virkelige avtalen! Da Sammi la ut en søt snap, som presenterte realitystjernen i en lilla og svart bikinitopp med jeanshorts som klemmer badedraktsbekledd beau, sprutet hun den kjekke mannen som er hennes 'sjelevenn'.

Sammi Kjære og forlovede Christian Biscardi

Hilsen av Sammi ‘Sweetheart’ Giancola / Instagram

“Bra for deg vakker! Du fortjener så mye lykke. Alt det beste for dere to. Flott par, ”skrev en bruker, mens en annen la til,“ Du gir meg håp om at det å forlate et dårlig forhold åpner døren til å finne din sjelevenn. Ønsker deg så mye lykke. ”

I tillegg liker hennes rollebesetninger Jenni “JWoww” Farley , godkjenner helt hennes nye mann. 'Vi har møtt ham, og han er en så søt fyr,' sa hun. 'Han gjør Sammi lykkelig, så han er god i boka mi.'

Når det gjelder Ronnie? Juicehodet ønsket velkommen en jente med sin nå-eks Jen Harley i 2018 og han vises for øyeblikket på den populære spin-off.

Vil Ronnie og Sammi noen gang komme sammen igjen?

Selv om Ronnie har snakket om Sammi videre Familieferie , hun definitivt DGAF og er fornøyd med sin nye mann. Som JWoww sier: 'De har begge gått videre - det originale showet var så lenge siden nå.'

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.