Hvor mye penger tjener duggarene? Se alle familiemedlemmers nettoverdi

Fortsetter med Duggars! Siden TLC-debut i 2008, Jim bob og Michelle Duggar sammen med sine 19 barn ... og teller, har de blitt kjent med flere reality-show og noen ganske store forretningsinnsatser. Med all denne suksessen er det ingen overraskelse at hele familien har en ganske imponerende nettoverdi.

Som helhet er Duggar-familien verdt anslagsvis $ 3,5 millioner, ifølge Celebrity Net Worth. Mellom deres reality-TV-lønn, bokutgivelse, eiendomsinvesteringer og andre satsinger, har familien raked inn tonnevis med kontanter gjennom årene. Faktisk en rapport publisert av E! Nyheter i 2009 anslått at en episode av familiens show brakte inn alt fra $ 25.000 til $ 40.000.

Fans vet at når det gjelder duggarer og penger, deres favorittuttrykk er: 'Kjøp brukt, lagre forskjellen.' Men familiens matriark og patriark har faktisk vært noe ærlige om sin økonomi. Under et intervju med I DAG i 2017 forklarte Jim Bob og Michelle hvordan de har råd til så mange barn og blir gjeldfrie, som de likte å si.

Gjør Duggars Vaksinere barna sine

Hilsen av The Duggar Family / Instagram

'Hvordan betaler andre renter for gjelden i tillegg til å få endene til å møtes?' Jim Bob sa når han ble spurt om hvordan han og kona får endene til å møtes. “Det vi har gjort er noe mange ikke ønsker å gjøre. Det følger ikke med Joneses. Vi har alltid kjørt eldre biler; vi har aldri kjøpt et nytt kjøretøy. '

Når det gjaldt å snakke om å bruke penger, forklarte han at Michelle vil hyppig garasjesalg for klær. “Vi bruker sannsynligvis mindre på klær enn hva en familie på fire ville bruke, ”sa TLC-personligheten den gangen. 'Vi bruker mye penger på mat - 3000 dollar i måneden på mat og bleier og den slags ting.'

Michelle på sin side bemerket at paret gikk på «et økonomisk frihetsseminar da vi var små», som lærte dem at «det handlet om å komme seg ut og holde seg uten gjeld.»

Da Duggar-barna vokste opp, startet de familier og egne karrierer. Mens noen av Jim Bob og Michelles 19 barn fremdeles er unge og bor hjemme - som Josie , Jordyn og Jennifer - andre har giftet seg og tjent egne penger. Jill , John-David og Jessa sammen med søsknene sine enorme nettoverdier alene, atskilt fra hele familiens nummer.

den ekte hvite familien i vest-virginia

Bla gjennom galleriet vårt for å se alle Duggar-familiemedlemmers nettoverdi.

1 av 16

Jim Bob Duggar på Courting

Hilsen av The Duggar Family / Instagram

Jim Bob og Michelle Duggar

På grunn av deres status som matriark og patriark faller de anslåtte $ 3,5 millioner under deres navn. Hvordan de delte det med familien, er uklart, men både Jim Bob og Michelle har startet flere forretningsoppgaver gjennom årene for å tjene penger. Det er allerede fastslått at realityprogrammene hentet inn det meste av lønnen deres, men paret har også skrevet to bøker. I følge Celebrity Talent International kan Jim Bob bookes for å tale foredrag fra hvor som helst mellom $ 7500 og $ 14,999.

Sammen har de også hatt flere eiendomsinvesteringer, for ikke å snakke om Jim Bob som tjenestegjør i Arkansas State Representatives House fra 1999 til 2002.

2 av 16

Ikke rot med Anna Duggar Se alle som regner med stjerner Mest episke tilbakeslag

Hilsen av Anna Duggar / Instagram

Josh og Anna Duggar

Den eldste Duggar har en rapportert nettoverdi på rundt $ 200 000, ifølge Celebrity Net Worth. Tidligere jobbet han med Family Research Council i Washington, D.C. og eide en bilforhandler som Solen rapportert i september 2020 ble permanent stengt. Samme måned rapporterte avisen også at Josh og hans kone arkivert fire forretningslisenser .

3 av 16

Jana Duggar talentfull

Hilsen av Jana Duggar / Instagram

Jana Duggar

Janas nettoverdi er rapportert $ 400 000, ifølge Celebrity Net Worth. I henhold til hennes Instagram-biografi er realitystjernen en 'hjemmetrener', men det er uklart om dette er en faktisk jobbmulighet eller bare en hobby. Gjennom årene har Jana også raked inn penger fra Instagram-sponsing og boka Vokser opp Duggar , som ble skrevet med søstrene hennes.

4 av 16

Her

Hilsen av John-David og Abbie Duggar / Instagram

John-David og Abbie Duggar

Celebrity Net Worth rapporterer at John-David har en estimert nettoverdi på rundt $ 500.000. Selv om det ikke er mye kjent om hans okkupasjon, har John-David flyrekortet og jobbet som valgt konstabel i Arkansas-fylket.

5 av 16

Her

Hilsen av Jill Dillard / Instagram

Jill Duggar og Derick Dillard

Det er uklart nøyaktig hvor mye Jill er verdt, men gjennom årene har hun tjent penger på å skrive en bok sammen med søstre og delta i forskjellige taleoppdrag.

hvor er mohammed fra 90 dagers forlovede fra

6 av 16

jessa-og-ben-stil-galleri

Hilsen av Jessa Duggar / Instagram

Jessa Duggar og Ben Seewald

Med over 140 000 abonnenter er det trygt å si at Jessa har startet en ganske vellykket YouTube-karriere! Den anslåtte nettoverdien hennes er ikke rapportert, men hun deler ofte tips om å spare penger med fansen på nettet. Hun er også en forfatter sammen med søstrene sine.

7 av 16

Her

Hilsen av Jinger Vuolo / Instagram

Jinger Duggar og Jeremy Vuolo

Penger beveger seg! I følge Celebrity Net Worth, kommer Jinger nettoverdi til anslagsvis $ 2 millioner. Realitystjernen giftet seg med en tidligere profesjonell fotballspiller, som nå er pastor, og legger ofte ut sponset innhold på sosiale medier. Hun skrev også en bok sammen med søstrene, som ble utgitt i 2014. Paret er vert for en podcast kalt “ Håpet vi holder . '

8 av 16

Her

Hilsen av Joseph og Kendra Duggar / Instagram

Joseph og Kendra Duggar

Parets nettoverdi er ikke rapportert, men Joseph jobber som eiendomsmegler.

corey og evelin 90 dagers forlovede

9 av 16

Her

Hilsen av Josiah og Lauren Duggar / Instagram

Josiah og Lauren Duggar

På samme måte som broren, tjener Josiah også pengene sine som eiendomsmegler og vendehus. Hans estimerte nettoverdi er ukjent.

10 av 16

Her

Hilsen av Joy Forsyth / Instagram

Joy-Anna Duggar og Austin Forsyth

Joy-Anna og Austin har på sin side også en YouTube-kanal med opptil 135 000 abonnenter. Paret har også en husflipp-virksomhet, men det er uklart hvor mye de er verdt.

11 av 16

Her

Hilsen av The Duggar Family / Instagram

Jedidiah og Jeremiah Duggar

Jed har startet sin egen karriere i politikken og tidligere internert i Arkansas Representantenes hus. Hans tvillings nåværende yrke er ukjent, og det er også deres estimerte nettoverdi.

12 av 16

duggar familie kallenavn jason

Hilsen av Jason Duggar / Instagram

Jason Duggar

Selv om hans estimerte nettoverdi ikke er rapportert, har Jason tjent til livets opphold med entreprenørvirksomheten Build Master Construction.

13 av 16

Her

Hilsen av The Duggar Family / Instagram

Jason Duggar

Han kan fortsatt være ung, men Jason ser ut til å ha begynt å tjene penger for seg selv, ifølge Instagram. Det ser ut til at han kan ha fulgt i familiens fotspor når det gjelder byggevirksomheten fordi i februar 2021 delte Jason et bilde av et stykke maskin ved siden av bildeteksten, 'Ikke noe som å jobbe ute!'

Jasons nettoverdi er foreløpig ukjent.

14 av 16

når skal maci være på naken og redd
justin duggar giftet seg med claire spivey

Hilsen av Justin Duggar / Instagram

Justin og Claire Duggar

Når det gjelder å forsørge familien, er Justin en arbeidende mann. Hans kone, Claire, fortalte fansen i en Instagram-kommentar at TV-personligheten har 'blitt uteksaminert en god stund og har en heltidsjobb.'

'Han er veldig motivert, og gjør det bra i jobben sin,' la hun til. Hun spesifiserte ikke hva akkurat Justin gjør. Hans formue er også ukjent.

15 av 16

Jim Bob Duggar tar selfie med kone og barn i bakgrunnen

Hilsen av Duggar-familien / Instagram

The Youngest Duggars

Siden de fortsatt bor hjemme med mamma og pappa, tjener ikke Jackson, Johannah, Jennifer, Jordyn og Josie penger som deres eldre søsken. Når det gjelder deres fremtidige karriereveier, er det mye potensial for disse ungdommene å tjene!

16 av 16

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.