Hvor mye betales rollebesetningen av ‘Vanderpump Rules’? Her er en oversikt over lønnene deres

Vanderpump Rules Cast inkludert Stassi Schroeder og Kristen Doute

Gregory Pace / Shutterstock

Catfights, kastet drinker og breakups - dramaet som fortsetter Vanderpump regler kan virke som for mye å takle, men rollebesetningen gir ganske gode lønninger for å leve ut livet sitt foran kameraene. For ikke å nevne det faktum at de tjener ekstra kroner på ting som å markedsføre produkter på sosiale medier og personlig opptreden. Så, hvor mye gjør det Stassi Schroeder , Jax Taylor og hodet honcho Lisa Vanderpump få betalt per episode? Sjekk ut hvor mye hver av SURverne tjener.

rollebesetningen er du den ene sesong 1

Lisa Vanderpump

Sjefsdamen sies å tjene $ 50.000 per episode, noe som bare setter en liten buk i hennes 90 millioner dollar nettoverdi som hun tjente på å eie sine forskjellige restauranter og virksomheter, samt hennes plass på The Real Housewives of Beverly Hills .

Kristen Doute og Stassi Schroeder

Begge kvinnene har angivelig stukket 25 000 dollar for hver episode de filmet, fra og med 2020. Mens Kristen er verdt $ 1 million, er Stassis nettoverdi notert til $ 2 millioner, pr Kjendis nettoverdi . Begge damene var blant rollebesetningsmedlemmene som ble sparket 9. juni 2020 etterå bli beskyldt for rasisme.

Se dette innlegget på Instagram

Lykkeligste bursdag til en av de mest omsorgsfulle og voldsomste beste vennene jeg noensinne kunne be om. Vær så snill å ikke slutte å drikke vin, FBI-forfølgelse og problemer med meg. Jeg elsker deg @kristendoute

Et innlegg delt av Stassi Schroeder (@stassischroeder) 17. februar 2018 klokka 08:09 PST

Scheana Marie

Til tross for at det var et hovedrollemedlem fra begynnelsen, rapporteres det om det Scheana tjener litt mindre enn hennes kvinnelige kostnad på $ 10.000 til $ 25.000 per episode, og setter nettoverdien til $ 500.000.

Tom Sandoval

Realitetsstjernen tjente angivelig bare $ 38 000 for de to første sesongene av showet. Imidlertid fikk han en enorm lønnsstikk siden den gang, og lønnen har økt betydelig. Bartenderens inntjening per episode i 2020 er $ 25.000, og hans nettoverdi ligger på hele 4 millioner dollar.

Se dette innlegget på Instagram

Kom innom @surrules KVELD og si hei til meg! Kanskje prøve 'Tsandy' jeg lover at det er #pumprules

Et innlegg delt av Tom Sandoval (@ tomsandoval1) 23. mars 2018 kl 19:27 PDT

hvor lenge har blac chyna og rob vært sammen

Jax Taylor

Modellen er verdt $ 2 millioner, hvorav en del kommer fra lønnen hans per episode i showet: $ 25.000. Det er fornuftig at han ville tjent litt mer enn noen av kollegene, da hans berg-og-dal-bånd-romanser og kontroversielle oppførsel tjener ham rikelig med skjermtid.

Katie Maloney og Tom Schwartz

Katie har vært front og sentrum siden sesong 1, og hennes formue er oppført som $ 500 000, ifølge Kjendis nettoverdi . I mellomtiden, mann Tom Nettoverdien er sammenlignbar med den andre Tom til 4 millioner dollar. De tjener angivelig mellom $ 10.000 og $ 25.000 per episode.

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.