Hvordan fikk Seal ansikts arr? Finne ut!

tetnings arr

Getty Images

er du en sesong 5 kampspoilere

Det første folk flest merker om Seal er hans lyd som-han-fra-himmelen-sangstemme - fulgt tett av arrdannelsen i ansiktet. Selv om det lenge har gått rykter om opprinnelsen til 54-åringens ansikts arr - med den mest populære teorien som antyder at de er 'stammemarkeringer' - er sannheten mye mindre hyperbolsk enn situasjonene fans har trollet frem så lenge sangeren har vært i søkelyset.

'Folk vil alltid at de skal være stammearr,' innrømmet han Ukentlig underholdning . 'Det er bare naturen til media og menneskers fantasi.'

Se dette innlegget på Instagram

Det blir lettere ... .. tilsynelatende #nikeplus

Et innlegg delt av TETNING (@seal) 18. mai 2015 kl 19:33 PDT

Sannheten er at arrdannelsen i ansiktet til firefarene er resultatet av en form for lupus kjent som discoid lupus erythematosus (DLE), som er en kronisk hudsykdom som vanligvis presenterer seg som sår med betennelse og arrdannelse, mest typisk på hodet og områdene over nakken. Som den American Osteopathic College of Dermatology (AOCD) bemerker, “Disse legionene utvikler seg som en rød, betent lapp med skalering og crusty utseende. Midtområdene kan se lysere ut med en mørkere kant enn normal hud ... ” Som AOCD forklarer, er den eksakte årsaken til DLE ukjent, selv om lesjonene kan behandles med kortison - enten i form av lokal salve eller injeksjoner. I tillegg er pasientene vanligvis ekstra følsomme for solen, og eksponering for UVA / UVB-stråler uten beskyttelse kan føre til arrdannelse.

MÅ SE: Kylie Jenner avslører hvordan hun fikk det gigantiske arret på benet!

Heidi Klums eksmann gjennomgikk behandling for DLE da han var 23, og behandlingen resulterte ikke bare i arrdannelse i ansiktet, men også permanent hårtap. I flere intervjuer har han åpnet for hvordan motgangen han opplevde som ung person - inkludert hans tilstand - bidro til å forbedre hans karakterstyrke. Selv om han en gang har sagt at arrene tidligere 'deprimerte' ham, har han i dag gjort det klart at han elsker arrene - og det gjør vi også!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.