Honey Boo Boo klapper tilbake på troll midt i vekttap: Meninger 'Ain'tinging to stop my money'

Honey Boo Boo klapper tilbake på Troll midt i vekttap

Hilsen Alana Thompson / Instagram

Unbothered, part of one! Alana Thompson (aka Honey Boo Boo) fikk siste ordet etter å ha stengt et troll på sosiale medier midt i vekttapsreisen.

De Fra ikke til varmt star gjorde det klart at hatere ikke vil bli tillatt på Instagram-siden hennes etter å ha delt en leken ny video med fans. “Din mening får ikke pengene mine til å smile emoji. Jeg vet, jeg vet at speilet mitt er skittent, ”skrev hun et bildet av et Boomerang-klipp mandag 23. november med tungen som stakk ut mens hun poserte på badet.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ✰ (@honeybooboo)

'Det gjør det -', hevdet en bruker på sosiale medier. Selv om Alana, 15, til slutt slo av kommentarene, skåret hun ut litt tid til å klappe tilbake. “Det er ikke hun. Jeg tjener penger hvis du liker meg eller ikke ler emoji, ”svarte WE tv-alunen.

En annen bruker på sosiale medier hevdet at Alana bare er kjent på grunn av hennes personlighet som er større enn livet på TV. “Du tjente penger fordi alle har en positiv mening om deg, som fikk dine synspunkter og fikk popularitet. Hvis ingen likte deg, hadde det ikke vært det samme, ”hevdet personen.

Honey Boo Boo klapper tilbake på Troll midt i vekttap

Hilsen Alana Thompson / Instagram

De Her kommer Honey Boo Boo stjerne fortalte at brukerne av sosiale medier i et eget svar skrev: 'Men din ene hatende mening til meg kommer ikke til å hindre pengene mine i å komme inn, så jeg bryr meg mindre om kyssende ansiktsemoji.'

Alana var bare 5 år da hun først dukket opp i serien Småbarn og tiaraer og ble en breakout-stjerne, som førte til hennes egen selvtitulerte spinoff-serie.

hvilken dag kommer 90-dagers forlovede

De siste ukene bestemte tenåringen seg for å følge i fotsporene til sin berømte mor, Mamma June Shannon , som la ut på en utrolig treningsreise i 2017. “Ser pent ut. Jobber du også med å gå ned i vekt? ” spurte en fan etter at Alana la ut en selfie 28. oktober. 'Yes ma'am,' bekreftet den tidligere TLC-stjernen.

Honey Boo Boo klapper tilbake på Troll midt i vekttap

Hilsen Alana Thompson / Instagram

Alana vil trolig få rikelig med støtte fra moren sin, med tanke på eksklusivt juni, 41 I kontakt hun håper å kaste 70 pund etter gå opp i vekt midt i koronaviruslåsen .

'Med denne karantenen er det litt vanskelig,' avslørte June i november om forventningene hun har til henne trening og diettendringer . 'Jeg kommer aldri tilbake til 140 kg, og det er OK for meg. Sannsynligvis er målet mitt nå å være som 200. ”

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.