Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

viljesmed

Getty Images

når brøt black eyed peas opp

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel er mange kjendiser tilhengere av Scientology kirken, mens andre som Leah Remini som har et show - Leah Remini: Scientology and the Aftermath - detaljering av problemene med religionen. Spesielt Will Smith har utløst rykter om å være en mulig scientolog etter at Leah sa at hans kone, Jada Pinkett-Smith, tilhører religionen.

'Jada har ... vært i Scientology lenge,' avslørte Leah nylig og la til at mens hun aldri så Will på kirkens Celebrity Center i LA, var Jada der 'hele tiden.' Hun la til og med til at de finansierte en 'Scientology-skole' i Calabasas, CA, som ble stengt i 2013. Men Jada har nektet kraftig de Kevin kan vente stjernens beskyldninger.

jada pinkett smith will smith getty images

er rebecca og zied fortsatt sammen

'Jeg har studert Dianetics, og setter pris på fordelene ved Study Tech,' twitret Jada tidligere, med henvisning til trossystemet som ble opprettet av science fiction-forfatteren L. Ron Hubbard, som var den første til å publisere ideene som til slutt ville bli grunnlaget for Scientology. praktiserer i 1950. 'Men jeg er ikke en scientolog.' Hun fortsatte å forklare at selv om hun har eksperimentert med visse aspekter av flere religioner, betyr det ikke at hun praktiserer dem regelmessig. 'Jeg har sunget og meditert i noen av de mest fantastiske templene på jorden ... men jeg er ikke en buddhist,' twitret hun. Men hva med mannen hennes?

I Leah's 2015 memoir Bråkmaker , husket hun en merkelig opplevelse med Jada, Will og den kjente scientologen Tom Cruise. 'Først trodde jeg at han tullet,' skrev hun og minnet at Tom ønsket å spille et barnelek med de voksne, inkludert Will og Jada. 'Men nei, han ville bokstavelig talt leke gjemsel med en haug med voksne i det som sannsynligvis var nær et 7.000 kvadratmeter stort hus på nesten tre hektar bortgjemt land.' Det er rart ... men bare å omgås en scientolog er ikke bevis på at noen er en scientolog. Vi tror vi kommer til å ta Jadas ord på denne!

Populære Bilder

Lauren Comeau deler innlegg om ‘Overcoming Everything’ Amid Javi Drama: ‘You Will Emerge Stronger’

Lauren Comeau nyanser fremmede forlovede Javi Marroquin blant splittede rykter. Teen Teen 2-alunen sier at hun kan og vil overvinne alt.

Samling av Duck Silhouette Cliparts (49)

49 høykvalitets Duck Silhouette Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Long Island Medium’ Star Theresa Caputo har en unik gave ... For å få kjendiser til å gråte!

Hun har ikke dratt Hollywood, men Long Island Medium-stjernen Theresa Caputo har lest opp for mange A-lister i TLC reality showets ti sesonger. Og

Chili Pie Cliparts # 2796692

Last ned gratis Chili Pie Cliparts # 2796692, last ned gratis kirsebærpai-utklipp

Moving School Utklipp # 2485211

Last ned gratis Moving School Cliparts # 2485211, last ned andre utklipp ungdomsskolen gratis

Stick Girl Cliparts # 2680915

Last ned gratis Stick Girl Cliparts # 2680915, last ned andre jente utklipp stick figur gratis