Her er hvorfor noen fans mistenker at 'Alaskan Bush People' aldri bodde i Alaska

Den brune familien videre

Discovery Channel

I løpet av Ami Brown ’S kreftkamp, ​​den Alaskan Bush People stjerner,a.k.a.de Brun familie, forlot offisielt bushen, og de har siden gjort flere grep - men hvor bor de nå?

Den berømte familien utforsket tidligere ideen om et hjem i Colorado, og de kan også fortsatt ha detutleiebolig i Los Angeles, men brødet bor for tiden i Tonasket, Washington. Noen fans tror til og med at Browns aldri bodde i Alaska i det hele tatt mens showet ble filmet.

Hvilke alaskanske Bush-par er fremdeles sammen

Oppdagelse

Så, hvor begynte denne teorien?De var definitivt i Alaska - forestillingen ble filmet der, tross alt - men det er blitt hevdet at filmopptakene ikke akkurat var fjerntliggende.

Ryktene sier at Browns utenfor kameraet ikke en gang var i nærheten av bushen på en stund. Ifølge lokalbefolkningen i Alaska som snakket med Online Radar i 2016, familien ville faktisk bo på Icy Strait Lodge i Hoonahda de ikke filmet Discovery Channel-serien.

Patriark Billy Brown og hans kone, Ami,er ikke sjenerte for sin nomadiske livsstil, etter å ha avslørt at de har tilbrakt nesten 40 jul på 40 forskjellige steder. Imidlertid trodde seerne at de ville ha sterkere bånd til Alaska hvis de klarte å score et helt TV-show om livet der.

Er alaskanske Bush-folk falske?

Hilsen av Rain Brown / Instagram

Når det gjelder fakta, er det til og med noen juridiske dokumenter som støtter disse påstandene. I 2014 fikk familien problemer med regjeringen da de ble siktet for 24 tilfeller av usedd forfalskning og tyveri for å lyve og bo i Alaska for å motta regjeringskontroller. Det virket til og med fengsel var i kortene for Alaskan Bush People , selv om de klarte å ordne en bønnavtale for å komme seg ut av den. Men Billy og Bam Bam Brown måtte betale tusenvis av dollar da det ble bestemt at de ikke bodde i Alaska fra omtrent 2009-2013, som de hadde hevdet på myndighetsskjemaer slik at de kunne få statlige midler.

Er dette bare en konspirasjonsteori for fans, eller er det mer?I følge en ekskjæreste til Matt Brown , fortalte realitystjernen henne familien hans hadde bodd i Haines , Alaska, til han var tenåring.En representant for Discovery Channel tilbakeviser også pågående påstander om at brødet aldri bodde i den kalde staten og fortalte I kontakt i en uttalelse de 'kan bekrefte at familien Brown tilbrakte mange år med å leve av landet i Alaska.'

Populære Bilder

Samling av kalkun utklipp gjennomsiktig bakgrunn (48)

48 høykvalitets kalkunutklipp gjennomsiktig bakgrunn gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Paula Pickard fra 'Jersey Shore' fant sann kjærlighet etter showet og lever sitt 'beste liv'

Mike ‘The Situation’ Sorrentinos eks Paula Pickard fant sann kjærlighet etter at hun kastet seg med realitystjernen på ‘Jersey Shore.’ Se hvor langt hun har kommet.

Xmen Png # 1189580

Last ned gratis Xmen Png # 1189580, last ned othes x men evolusjon fanart gratis

Meksikanske blomsterutklipp # 2869115

Last ned gratis meksikanske blomsterutklipp # 2869115, last ned gratis utklippsdag for de døde blomstene

Lion Animation # 2276511

Last ned gratis Lion Animation # 2276511, last ned andre løvebrølende animasjoner gratis

Innsamling av fotball som blir sparket måltegneserie (13)

13 høykvalitets fotballballer som sparkes måltegneserie gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.