Her er hvorfor alle ser ut til å tenke O.J. Simpson er Khloé Kardashians far!

khloe-kardashian-oj-simpson-faderskap

Getty Images

For de av oss som har holdt følge med Kardashians for det meste av det siste tiåret, virker det som om vi vet alt det er å vite om den berømte familien. Men selv de mest lojale fans har fortsatt ett spørsmål ubesvart - er O.J. Simpson Khloé Kardashians far?

Ryktet går tilbake til da familien først kom i søkelyset; før reality showet. Lenge før Kim Kardashian gjorde seg kjent som et takket være et sexbånd - Kardashians største påstand om berømmelse var farens nære vennskap med den vanærende fotballspilleren. I 1994 kom Robert Kardashian Sr. til og med ut av pensjon for å bli med i det juridiske 'drømmeteamet' for å forsvare den tidligere Heisman-vinneren mens han sto for retten for drap.

Se dette innlegget på Instagram

Til den beste mannen jeg noensinne har kjent, gratulerer med dagen pappa. Jeg savner deg! Jeg savner deg! Jeg savner deg! Mann ... Jeg skulle ønske vi hadde flere bilder sammen

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian) den 22. februar 2016 klokka 06:40 PST

Da Khloés berømmelse begynte å vokse, gjorde også menneskers mistanker om at hun ikke var 'fullt relatert' til søsknene Kim, Kourtney og Rob; folk pekte på hennes høyde og det blonde håret som hint om at hun ikke biologisk var farens datter. Siden den gang har fans oppsøkt omtrent hvilken som helst måte å 'bevise' at hun ikke var en 'ekte' Kardashian - fortsett å lese for å sjekke ut alt som er blitt sagt om Khloés farskap når det gjelder den kontroversielle fotballstjernen.

Ryktene startet da Roberts ekskone snakket om faren til Khloé.

I 2013 kom Kardashians stemor, Ellen Pierson, fram og insisterte på at Robert 'innrømmet' at Khloé ikke var hans biologiske datter kort tid før han døde i 2003, selv om hun aldri identifiserte hvem moren til å være 'ekte far' er.

Nesten umiddelbart etter smalt Kim og Khloé sin engangstemor for å dele 'latterlige' historier om familien i et forsøk på å tjene penger raskt. På den tiden fortalte Ellen eksklusivt I kontakt , 'Jeg sier ganske enkelt fakta og sannhet - farens sannhet.'

Khloé har selv kommentert farskapet - og Ellens påstander - men nevner sjelden O.J. ved navn.

“Jeg tror det som ble mest overveldende var når ting som en av konene til faren min. Hun ønsket å komme ut som 10 år senere etter at faren min gikk bort og sa at jeg ikke er datteren hans, og at han betrodde henne og bla-si-bla, 'sa hun i en episode av Cocktailer med Khloé . 'Jeg var som:' Hør, du kan snakke om meg og søstrene mine alt du ønsker. Ikke snakk om faren min! ’”

En av de eneste gangene hun har erkjent ryktene om O.J. var da fans trollet henne etter løslatelsen fra fengselet i fjor. Da haterne spøkte om at 'pappa kom hjem', svarte hun med å merke dem som 'a-hull' og sa at hun var lykkelig og de hater =.

Khloé kunne ha fått endelige svar i 2012 - men nektet mistenkelig en farskapstest.

I løpet av en episode fra 2012 av KUWTK , Kris Jenner så på å få en DNA-test som ville ha bevist at Khloé er en 'ekte' Kardashian. Siden Robert Sr. åpenbart ikke ville ha vært rundt for å bli testet, foreslo de å teste Khloés tre 'fulle' søsken for å se om de var samsvar med begge foreldrene. Khloé nektet imidlertid å delta.

Kris Jenner har holdt fast ved historien sin - at hun ikke jukset med O.J.

Kris har innrømmet at hun hadde et forhold mens hun var gift med sin første ektemann - men har alltid benektet at forholdet var med O.J. I 2014 doblet hun seg med fornektelsen når hun snakket om Khloés farskap og sa at da Khloé ble født, så hun ut 'akkurat som' bestemor til hennes far, Robert Sr.'s mor.

kris jenner oj simpson

Selv O.J. selv har benektet det.

Kort tid etter at han ble løslatt fra fengsel, TMZ fanget The Juice og spurte ham hva han syntes om Khloés graviditet. Han gratulerte den kommende moren, men nektet for å være faren, og sa: “Stol på meg, jeg hadde ingenting å gjøre med det. Jeg ville være stolt hvis jeg hadde noe å gjøre med det, men det gjør jeg ikke. '

Til tross for alle år av fornektelse, var Khloé en gang åpen for en farskapstest.

Bare for å få svar en gang for alle. Tidligere i år fortalte O.J.s advokat Malcolm Laverge eksklusivt I kontakt at Kardashians hadde nådd ut, og håpet O.J. ville sende inn en DNA-farskapstest.

'Kardashiasn har prøvd å få en DNA-test fra klienten min i mange år nå,' sa han den gangen. “For flere år siden, rundt 2013, en produsent fra Holde tritt med Kardashians ringte meg opp og sa Kris hadde gitt henne velsignelse for showet å få Mr. Simpson til å gjøre en farskapstest med Khloé. Det ble gjort klart for meg at Khloé også var involvert i dette. ”

Han fortsatte: ”Jeg fikk beskjed om at det å få resultatene av farskapstesten som ble vist på TV, ville være høyest rangert Kardashian tidenes show. Produsentene tilbød meg $ 10 000 hvis jeg kunne overbevise Simpson om å gjøre det. ”

kjærlighet ved første blikk tv-program

Uavhengig av biologi vet Khloé hvem hennes 'ekte' far er.

Gjennom årene har Khloé vist seg å ha sans for humor når det gjelder ryktefabrikken og påstandene om hennes farskap. I oktober 2016, da en fan spurte henne hvorfor hun så 'hvit' ut på et bilde, tullet hun: 'Jeg vet ikke ... Noen dager er jeg datter til O.J. Andre, jeg er Roberts datter. ”

Men på slutten av dagen virker det som Khloé vet at betydningen av 'familie' er mer kompleks enn bare menneskene du deler DNA med. Under DNA-testepisoden av KUWTK , sa hun til moren sin: “Seriøst, faren min er Robert Kardashian. Min andre far er Bruce Jenner. ” Senere skrev hun et brev til moren sin for å forklare hvordan hun hadde det.

“Jeg trenger ikke noen som forteller meg hvem familien min er. Jeg har hatt velsignelsen med å ha to fenomenale fedre, ”skrev hun. 'Jeg trenger ikke en DNA-test for å bevise hvem min far er.'

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.