Here’s Where Ethan and Amber From ‘Are You the One?’ Sesong 1 står i dag

Her

Hilsen av Amber Lee Diamond / Instagram

Enten du så på MTV’s Er du den ene? når den debuterte i 2014 eller du for øyeblikket ser på realityserien på Netflix, er det trygt å si at du er fan av Ethan Diamond og Amber Lee . Tross alt stjal reality-tv-paret seernes hjerter overalt med sitt lettgående forhold og sterke tilknytning. Spørsmålet er, er AYTO Alums fortsatt sammen i dag ? Fortsett å lese for å finne ut!

Ethan og Amber var hverandres perfekte match:

Mens Ethan og Amber til slutt endte sammen, hadde paret noen hikke underveis. I episode 5, 'Double Shot', begynte Amber å tvile på hennes følelser for Ethan og bestemte seg i stedet for Adam Kuhn var hennes perfekte kamp. Heldigvis, i den følgende episoden, sprudlet ting mellom Amber og Adam ut, og hun var tilbake i Ethans armer.

I løpet av episode 8, 'Getting Dumped On', Kayla Lusby avslørte Ethan kysset henne noen dager etter at gruppen flyttet inn i huset. Selvfølgelig førte dette til mye drama, men til slutt la Amber og Ethan det bak seg, og forholdet deres vant.

Ethan og Amber forlovet seg under 'The Aftermatch':

Etter at sesong 1 ble sendt, var MTV vert for en gjenforeningsspesial for AYTO rollebesetning. Innimellom alle kampene og aldri før sett opptak, satte Ethan seg ned på det ene kneet og poppet spørsmålet. Han og Amber giftet seg senere i 2014.

Her

Hilsen av Amber Lee Diamond / Instagram

Ethan og Amber har to døtre:

Morsomt faktum: Ethan og Amber er det lengste paret i Er du den ene? historie! Fra og med 2020 er de fortsatt lykkelig gift og deler to vakre døtre. I tillegg savner de aldri muligheten til å komme over hverandre og familien på sosiale medier.

“Siden jeg møtte deg i 2013, har hvert eneste år vært et SINNSYKT eventyr. Ikke engang sikker på hvordan vi til og med holder tritt med våre egne liv. Jeg antar at det er det som skjer når dere finner en ekte livspartner og utfordrer hverandre - dere bygger et imperium, ”suste Amber på Instagram på Valentinsdag i februar 2020.” Du er en sann konge og jentene våre vil være dronninger på grunn av deg. ”

Sesong 1 og 2 av Er du den ene? er tilgjengelig for streaming på Netflix .

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.