Her er hva som skjedde med alle de skitne barene på 'Bar Rescue'

taffer121013-600

Spike

Vi er ikke kresne når det gjelder barer, men virksomhetene som vises på Bar Rescue er spesielt fryktelig. Showet tar sviktende barer og får dem pisket i form ved hjelp av 'barprofesjonelle' Jon Taffer, som i utgangspunktet bare roper på eierne og kaster drinker i ansiktet. Til gjengjeld for å utholde overgrepene sine, blir barens eiere behandlet med en kostbar $ 100.000 renovering, en ny meny og vanligvis et nytt navn på baren. Etter hver episode av showet blir vi alltid lurt på om eierne tok Jons råd og fulgte med i endringene eller vendte tilbake til deres alkoholdrevne feil. Nedenfor er en liste over de mest beryktede barene på showet, samt oppdateringer for hver. Ærlig talt, vi er litt overrasket over å se hvor mange som fremdeles er åpne?

Piratz Tavern-oppdatering

piratz taverna bar redning

Betraktet som en av de mest legendariske episodene av Bar Rescue , Piratz Tavern var en pirat-temabar som var 900.000 dollar i gjeld, og tvang eieren til å flytte inn i kjelleren i foreldrenes hus. Etter at Jon dukket opp, renoverte baren og droppet det skumle pirat-temaet, bestemte eieren at hun ikke likte oppdateringene og endret alt tilbake etter showet.

FORTSATT ÅPEN ? Nei, den ble lagt ned i 2015, noe som er litt overraskende fordi det varte i godt tre år Bar Rescue. Eierne sa i 2016 at de planlegger å åpne en ny bar i Florida som heter Bar Refuge (vi unger deg ikke).

Roc Bar & Nightclub (tidligere Fort One) oppdatering

bar redning ismus baby

Denne baren i San Francisco lå midt i hjertet av det turistiske Fisherman's Wharf-området. Til tross for den beste beliggenheten var baren 200 000 dollar i gjeld på grunn av et alkoholisert personale, en leder som fortsatte å gi gratis skudd unna, og åh ja, mus . Etter at Jon dukket opp og ropte på dem i noen dager, endret han navnet på baren til The Roc Bar & Nightclub.

90 dagers forlovede oppdateringer sesong 2

FORTSATT ÅPEN ? Jepp, ifølge Yelp. Det har blandede anmeldelser, men ser ut til å gjøre det bra.

Andre baseoppdatering

andre base bar redning

Jon besøkte denne baren to ganger, første gang i sesong to og deretter igjen i sesong fire. Ikke overraskende begynte Jon å føle at eierne bare brukte showet for å få gratis renovering. På grunn av dette ba han eieren om å skrive en sjekk på $ 30.000 av sine egne penger før reno. Eieren hadde ikke pengene, og så spratt Jon og teamet hans.

FORTSATT ÅPEN? Jepp. Imidlertid, den Yelp-anmeldelser avsløre at ingenting i baren har endret seg.

Triple Nickel Tavern Update

(Fotokreditt: Giphy)

er nick og sonia fortsatt sammen

Denne dykkerstangen i Colorado kalte showet da de falt $ 150.000 i gjeld. Barens eier, JJ, var en fyr som likte å slå opp sine ansatte, noe som fikk Jon til å plaske vann i ansiktet hans. Etter barens makeover ga Jon baren et garasjetema, men JJ bestemte seg for å beholde barens originale navn.

FORTSATT ÅPEN ? Ja , med overraskende gode anmeldelser. Hvis du noen gang er i Colorado og leter etter en dykkerstang, vet du hvor du skal dra.

Beechwood (tidligere City Bistro) -oppdatering

bar redning bøketre

Denne baren i Missouri hadde et problem med at bartendere ikke holdt toppene på. Personalet vil stadig blinke kunder for å få ekstra tips, og kjøre bort de som ikke var skumle gamle menn. Etter at Jon gikk inn, endret han navnet på baren til The Beechwood.

FORTSATT ÅPEN? Jepp, skjønt anmeldelser er blandet. Heldigvis ser det ut til at den rare, uoppfordrede blinkingen har stoppet.

Speakeasy / The Second Line Co.-oppdatering

bar redning speakeasy oppdatering

Denne baren i Kenner, LA, hadde $ 250.000 i gjeld og tapte $ 5.000 i måneden fordi lederne brydde seg mer om twerking over baren enn å kjøre den. Etter at Jon pisket dem i form, endret han navnet på baren til Speakeasy.

FORTSATT ÅPEN? Jepp, selv om deres anmeldelser er ganske forferdelig .

Frankie T’s Dive Bar (tidligere Freaki Tiki) -oppdatering

frankie t bar redning

hva gjør anfisa fra 90 dagers forlovede for å leve

Denne baren i Florida med et tiki-tema er sannsynligvis best husket for å ha brukt kondom funnet på stedet av Jon selv. Etter at episoden ble sendt, gikk eierne på Facebook for å mishandle showet og kalte det 'iscenesatte okser – t.'

FORTSATT ÅPEN? Nei. I februar 2017 stengte de dørene for godt.

Black Light District-oppdatering

bar redning svart lys distrikt

Denne punkbaren i Long Beach, CA, var en av få virksomheter ikke reddet av en munnfull Jon. Etter å ha truffet hodet med eieren som ikke var enig i Jons plan om å endre 'punk' -temaet, forlot Jon baren og tok med seg sitt fancy renoveringsteam.

FORTSATT ÅPEN? Jepp, men deres Yelp-anmeldelser er brutale, og vi tviler på at de holder åpent lenge.

O'Face Bar Update

bar redning eller

Denne dysfunksjonelle Iowa-baserte baren var en av få barer Jon måtte gå ut på. Etter at eierne fortsatte å kjempe og slåss med ham, gikk Jon ut uten å gjøre noen oppdateringer, og fortalte personalet at de trengte en rådgiver i stedet for en barproff.

er det lille paret som kommer tilbake i 2018

FORTSATT ÅPEN? Nei. Etter flere dårlige anmeldelser på Yelp lukket de endelig dørene i 2017.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.