Her er hva du kan forvente av REELZs nye spesielle 'Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All'

Forbered deg på dine brennende spørsmål om Aaron Hernandezs forhold til Kyle Kennedy å bli besvart. Den avdøde NFL-stjernens hemmelige fengselselsker bryter sin stillhet på REELZ Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All søndag 5. juli.

'Det var definitivt et forhold,' sier Kennedy i en sniktitt for spesialen. “Jeg mener, de tingene vi snakket om, ville ikke engang være troverdige. Han pleide å fortelle meg at han ønsket å gifte seg med meg. Alt jeg noen gang ønsket i livet, ville han sørge for at det gikk i oppfyllelse. ”

Hernandez og Kennedy møttes mens de begge serverte tid på Souza-Baranowski Correctional Center i Massachusetts. Den tidligere fotballspilleren skulle på sin side sone en livstidsdom for drapet på Odin Lloyd før Hernandez døde av selvmord i sin fengselscelle i april 2017. Han var 27.

Aaron Hernandez

Shutterstock (2)

'Vi låste oss inn for å lage mat eller røyke, bli høye, høre på musikk, bare slappe av når vi ikke ønsket å være sammen med andre mennesker, jeg hadde aldri gjort noe lignende før,' hevder Kennedy om Hernandez i REELZ spesiell. “Vi pleide å skrive brev frem og tilbake til hverandre hele dagen. ... Vi hadde sex en eller to ganger i uken, hver gang det var en god mulighet. '

I følge Kennedy hadde de to mennene ikke bare et intimt seksuelt forhold, men New England Patriots tight end ville betro seg til sin medfange om hans saker. (Mens Hernandez sto for retten for Lloyds død, ble han tiltalt for drapssiktelser for dødsfallet til Daniel Jorge Correia de Abreu og Safiro Teixeira Furtado. Han ble frikjent for begge anklagene fire dager før han døde.)

‘Aaron Hernandez Jailhouse Lover Tells All’ - Hva du kan forvente

Eric Canha / CSM / Shutterstock

'Du vet, du vil aldri kunne fortelle det ved å se på ham, men han var tydeligvis bekymret,' avslører Kennedy i dokumentet. 'Han var bekymret for hva resultatet ble fordi advokatene hans sa til ham: 'Hvis du slår disse to sakene, skal vi snu den andre saken din, vil du dra hjem.' Du vet, så det var det som ble satt i hodet hans. Han fortsatte å fortelle meg, du vet: ‘Hvis vi kan snakke dette til eksistens, kan vi få dette til å skje.’ Så han hadde seg selv overbevist om at han kom til å slå de to drapene. ”

Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All sendes på REELZ søndag 5. juli klokken 20. ET.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.