Her er hva brudene fra ‘My Big Fat American Gypsy Wedding’ gjør i dag

Hver gang vi ser en episode av Mitt store fete amerikanske sigøynerbryllup Fra å gnage mot de vanvittige kjolene til å være vitne til de galne kampene, lar vi oss alltid lure på brudene og hvor de er nå.

Når showet avsluttes, blir fansen igjen spekulert i om de som er med på showet blir hos mennene sine eller begynner på nye karriereoppgaver enn å være koner. Dessverre var det mange av folket som ble vist på TLC-treffet når showet er over, skremt av den økte kontrollen av fansen.

I desember 2019 døde tvillingbrødrene Bill og Joe Smith, som dukket opp i den britiske versjonen av serien, i en mistenkt selvmordspakt i Kent blant kamper med kreft og depresjon, avslørte familien deres på den tiden.

En talskvinne sa i en uttalelse til Speil på nettet at ”Kent Police ble tilkalt klokken 11.34 lørdag etter at likene til to menn ble oppdaget i Dibden Lane, Sevenoaks. Forespørsler om omstendighetene rundt dødsfallene pågår, men de blir foreløpig ikke behandlet som mistenkelige. ” Solen rapporterte at de ble funnet i et tre nær en gård like før middag 28. desember.

TLC svarte på nyheten om Smiths 'overgang på sosiale medier og skrev: 'Våre hjerter går ut til familien og vennene til søsken Bill og Joe Smith i denne vanskelige tiden,' sammen med telefonnummeret til National Suicide Prevention Lifeline.

bettie jo mitt 600 lb liv nå

My Big Fat Gypsy Wedding , opprinnelig med tittelen Big Fat Gypsy Weddings , første gang sendt på Storbritannias Channel 4 kringkastingsnettverk i 2010 og på TLC i USA i 2011.

Fortsett å rulle for å se hvor brudene til Mitt store fete amerikanske sigøynerbryllup er i dag.

1 av 8TLC, Instagram

Priscilla Kelly (sesong 1)

Da vi først så Priscilla, var hun en 14-åring på jakt etter sin snart ektemann. De fleste husker kanskje henne for den over-the-top 'hjerte' kjolen hun hadde på seg til en fest for å møte potensielle friere.

Imidlertid har Priscilla i dag forlatt sine 'kone' drømmer om å bli profesjonell bryter. Hennes in-the-ring karakter er en sexy goth som liker å bite og slikke motstanderne. 'Jeg kom inn i denne virksomheten, og alle så på meg som en liten jente,' sa hun Bryting: Liste . 'Jeg ble også oppdratt veldig streng, jeg antar at jeg ønsket å bryte ut av det.' Vi må innrømme at denne karrierebanen høres ut mye bedre enn å være en ungdomsbrud.

2 av 8

shyanne-sigøyner-bryllup

TLC, Twitter

Shyanne Forrest (sesong 1)

I den aller første episoden av serien ble vi introdusert for 17 år gamle Shyanne mens hun forberedte seg på bryllupet sitt til tross for at hun aldri hadde sitt første kyss ennå. I dag er Shyanne mamma til en datter. Dessverre, hun Twitter har ikke blitt oppdatert siden 2014, så hvem vet hva hun gjør nå.

3 av 8

TV-show ekteskap ved første blikk
tuter-gypsy-wedding

TLC, Twitter

Tuter (season 5)

I episoden sin var hun en rockekylling som stakk hodet sammen med moren sin fordi hun ønsket en svart brudekjole. Til slutt hadde hun på seg en svart kjole uansett (og så fantastisk ut). I dag er Tuter en mor til en, i det minste i henhold til moren sin Twitter .

4 av 8

kandace-kayla-sigøyner-bryllup

TLC, Facebook

Kandace og Kayla (sesong 3)

Disse to Romanichal-søstrene giftet seg i et dobbelt bryllup iført et par flamboyante kjoler. I dag er de to brudene nå hjemmeværende mødre. Kayla er fremdeles gift, men forholdet til Kandace er 'singel'.

5 av 8

ana-sigøyner-bryllup

TLC, Facebook

Ana (sesong 2)

Hun var den første bruden som hadde et homofilt bryllup på showet. Seremonien hennes ble omtalt i samme episode som Gipsy Sisters 'Annie Malone, som beryktet giftet seg med sin fetter. Merkelig nok, på showet, var det Annies forhold som virket mer sosialt akseptert av klanen enn Ana. I dag jobber Ana som korreksjonsoffiser. Dessverre har hun og Linda delt seg.

hvordan ser justin bieber ut akkurat nå

6 av 8

jackie-dee-sigøyner-bryllup

TLC, Facebook

Jackie Dee (sesong 5)

På showet var hun en blomstrende tenåringspop-stjerne som hadde på seg en forseggjort sommerfuglkjole til bursdagsfesten. Imidlertid ser det ut til at hennes musikalske drømmer aldri ble oppfylt siden hennes offisielle side for musikken hennes er nå nede og henne Twitter har ikke blitt oppdatert siden 2016. I følge Sigøyner sladder Facebook-gruppe, Jackie er for tiden gift med en fyr som heter Chasen.

7 av 8

eden-sigøyner-bryllup

TLC, Facebook

Eden (sesong 2)

I episoden giftet hun seg med ektemannen Elvis i en overdådig turkis kjole som var så stor at hun tok en tumle i den (tross alt gjorde veier 95 pund). Siden showet har hun og mannen fått problemer med loven. I 2014, mens hun fungerte som hederspike i et bryllup, gjorde hun det angivelig stjålet den kommende brudens veske, som besto av en giftering og $ 1000 i bryllupsreise.

I 2015 avslørte Eden at hun mistet varetekt for barna sine . I et langvarig innlegg på sosiale medier skrev hun: ”Elvis gikk i fengsel, barna mine ble midlertidig overtatt hørselsett i utgangspunktet, og staten har forvaring over alle tre barna, ikke moren min, ikke Elvis sin mor, STATEN før jeg går en rett linje bokstavelig talt. Og ikke bare før jeg får dem tilbake, men resten av livet. ”

Hun fortsatte: «Når det er sagt, har jeg tre babyer som elsker meg, savner meg og trenger meg. Jeg har oppdratt alle barna mine, og det vil ikke endre seg. Ingen vil noen gang ta det stedet, og jeg vet at jeg ikke er den perfekte moren, ærlig talt ingen mor, men jeg prøvde mitt beste for å være alt jeg kunne være for dem, og herren over vet at barna mine er min verden. '

hva gjør anna duggar nå

Det er ikke kjent om Eden har fått tilbake omsorgen for barna siden.

8 av 8

sigøyner-bryllupslyng

TLC, Facebook

Heather (sesong 3)

På showet giftet hun seg med forloveden Brandon til tross for morens ønsker. I dag bor Heather i Alabama. Tilsynelatende fungerte ikke ting med Brandon siden Facebook-statusen hennes er satt til singel.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.