Her er hva alle kvinnene fra 'Flavor of Love' sesong 1 er opp til nå

Når Smak av kjærlighet først premiere i 2006, ville ingen forutsi hvor monumental det ville bli for reality-tv. Selv i dag, elleve år senere, lurer folk fortsatt på New York, Hoopz, Hottie og de andre minneverdige rollebesetningsmedlemmene som alle konkurrerte om hjertet til rapperen Flavour Flav.

Opprinnelig trodde folk at det ville være en fiasko. Tross alt, hvorfor skulle 20 kvinner kjempe om rapperen på 40-tallet? Han var ikke akkurat som de typiske Ken-dukkene som prydet Ungkaren . Men til slutt tvang energien fra konkurranse noen bisarre, nesten obsessive oppførsel fra jentene. Og i dag fastholder mange av dem at de virkelig gjorde har følelser for Flav, men kort.

'Når du tar en gruppe mennesker, tar du dem med hjem, tar bort mobiltelefoner og fjernsyn, og deres telefonsamtaler er avlyttet - og det er denne fyren som dukker opp og bestemmer om du får spise en fin middag i kveld eller om du skal være i en limo med ham - det er som Stockholmsyndrom og de blir veldig fort fanget opp i det, ' Smak av kjærlighet medskaper Mark Cronin sa i 2014. 'Du vil faktisk til og med se at når noen blir eliminert fra en av disse forestillingene, klikker de slags raskt ut av det. Som de plutselig innser: 'Hva tenkte jeg?' '

Når det gjelder den mest berømte personen på showet, Tiffany Pollard, har hun fastholdt at hun virkelig elsket Flav. Faktisk, i 2017, gikk hun til og med i eksplisitte detaljer om hvordan det å ha sex med Flav var.

'Da jeg møtte Flav, tok han meg ut i limousiner, han bodde i herskapshus og alt, og jeg klemte det og det var så stort,' sa . 'Som, bokstavelig talt, traff det kneet.' '

Uh, vi trengte ikke vite det! Sjekk ut galleriet nedenfor for å se hva resten av jentene fra sesong en holder på med.

1 av 20

VH1, Instagram

Hoopz (Nicole Alexander)

Hun vant ikke bare showet, men også Flavor Flavs hjerte. Dessverre kunngjorde hun på gjensynet hva seerne allerede mistenkte, som var at hun ikke virkelig følte ham slik .

små mennesker store verden betaler per episode

Siden showet har hun vært opptatt med å kjenne kjendiser som Shaquille O'Neal, og hun er for tiden sammen med en kampsportkunstner Ovince Saint Preux.

2 av 20

VH1, Getty Images

New York (Tiffany Pollard)

Sesongens fremtredende stjerne og skurk, New York, var uforglemmelig og kom tilbake for andre sesong, så vel som andre spin-off-show. I dag driver hun fortsatt med reality-TV. Du kan fange henne på Famous Single en !.

3 av 20

goldie-smak-av-kjærlighet-nå

VH1, Instagram

Goldie (Courtney Jackson)

Med sine sprekker og morsomme one-liners ('The chicken's lovely!'), Var Goldie en øyeblikkelig fan-favoritt. Etter en kort periode med stand-up komedie, i 2017, fullførte Goldie sin master i sosialt arbeid.

4 av 20

gresskar-nå

VH1

Gresskar (Brooke Thompson)

Hun var ansvarlig for spyttet som ble hørt rundt om i verden etter at hun hadde hekket en loogie mot New York under en ikonisk klokke-seremoni. Etter showet dukket hun opp i flere VH1 reality show spin-offs, fra Jeg elsker penger til Charm School . I disse dager har Brooke tatt en pause fra rampelyset og jobber som regnskapsfører.

'Jeg vil fremdeles være på reality-tv hvis noen fremdeles driver med slike show,' sier hun sa i 2016. 'For ikke å si at jeg aldri ville gjøre reality-tv igjen fordi jeg helt ville gjøre det igjen.'

5 av 20

hottie-smak-av-kjærlighet-nå

VH1, Instagram

Hottie (Schatar Taylor)

De fleste fans husker Hottie fra sin beryktede mikrobølgekyllingkatastrofe, så vel som villfarende å tro at hun så ut som Beyoncé. Siden showet har Schatar dablet i flere ting, fra modellering til skuespill, men hennes viktigste karriere ser ut til å produsere. Hun har produsert flere korte videoer for nettstedet sitt, inkludert en Reality TV 101-video. I dag hevder hun at 'Hottie' bare var et tegn hun spilte og at hun faktisk kan lage veldig god kylling.

6 av 20

smiley-smak-av-kjærlighet-nå

VH1, Facebook

Smiley (Leilene Ondrade)

Hun var sesongens 'gråtebaby', som alltid var i strid med de andre deltakerne. Etter showet dukket hun opp på andre VH1 spin-offs som Charm School . I disse dager er hun en selvutnevnt 'mompreneur' som modellerer, handler og gjør andre ting.

7 av 20

VH1, YouTube

Red Oyster (Abigail Kintanar)

Abigail var kjent for sine helt røde antrekk, og var en 'føflekk' som ofte tatoverte til Flavour Flav om andre kvinner hun ikke syntes fortjente å være i huset. Etter å ha laget små cameoer som 'Red Oyster' i TV-show og reklamekonserter, forsvant hennes internettavtrykk på mystisk vis i 2009. Selv om hun ikke lenger er i rampelyset, er hun fortsatt angivelig venner med New York.

8 av 20

VH1, Facebook

Kjæreste (Tika Rainn)

Hun var mest kjent for å fortelle Flavor Flav under eliminasjonsseremonien, og knuste den 'søte' fasaden. Etter showet forsvant hun ganske mye fra rampelyset. I dag, i hvert fall å dømme etter hennes Facebook, er hun hjemmeværende mamma.

9 av 20

VH1, Facebook

Seriøs (Cristal Steverson)

Siden showet har Cristal gjort modellering og andre spillejobber. Hun er for tiden grunnlegger og administrerende direktør for BeARoleModel.org og giftet seg nylig i april 2017.

10 av 20

VH1, Instagram

Fersken (Kim Manning)

Eliminert i episode tre, husker de fleste henne kanskje ikke. Imidlertid startet hun en musikkarriere etter showet og til og med dukket opp i TV-serier som Bernie Mac Show og Boston Public. I 2016 kom hun tilbake til Smak av kjærlighet herregård for å ta selfie over.

'Ja sist du så meg foran dette huset, gråt jeg fordi jeg hadde blitt eliminert fra #flavoroflove,' hun skrev . 'Jeg snakket med eieren, og vi delte historier om hva en flott person #flavorflave (sic) er, og hun ønsket å vite hvilket soverom som var mitt. Ganske søt.'

11 av 20

VH1, Facebook

Regn (Thela Brown)

Hun huskes best for å komme inn i en ropekamp i en bil med New York og for å være egentlig intens. I dag bor hun i Seattle hvor hun har vært i et lykkelig forhold siden 2015.

12 av 20

VH1, Instagram

Frøken Latin (Xotchitl Rodriguez)

Hun ble sendt hjem i episode to da Flavour Flav oppdaget at hun ringte til eksen sin. I dag er hun en modell / hudpleieguru med to barn.

13 av 20

VH1, Facebook

Epler (Melanie Prudhomme)

Eple var søtt, normalt og litt malplassert på Smak av kjærlighet hus, noe som sannsynligvis er grunnen til at hun fikk støvelen i episode to. I dag er hun en verden som traver mor.

14 av 20

VH1, Instagram

Kirsebær (Mieko Smith)

Selv om hun ble eliminert i den første episoden, var hun den høyeste på gjenforeningen, og dermed er det de fleste fans husker henne for. I dag er hun grunnlegger / administrerende direktør for Proof Positive Healing Ministries.

15 av 20

dimplez-smak-av-kjærlighet-nå

VH1, Reddit

Dimplez (Margaret Radnick)

Vi husker ikke mye om Dimplez, men hun ble eliminert i episode to. Hun ser ikke ut til å ha mye sosialt medie, men en Reddit-bruker som hevdet at hun pleide å gjøre vaudeville og kvinnebryting med Margaret lastet opp bildet ovenfor i 2011.

16 av 20

VH1, Facebook

Georgia (Jefandi Cato)

Etter å ha blitt eliminert i episode to, gikk Georgia inn i en karriere innen stand-up komedie. I dag fortsetter hun å opptre, synge og gjøre imitasjoner fra Michelle Obama.

17 av 20

VH1, Facebook

Bubblez (April Navarro)

Hun kom seg ikke forbi den første kvelden Smak av kjærlighet , og hun fikk ikke mye skjermtid heller (med mindre du teller det minutt eller to hun bruker på å klage på kallenavnet Flav ga henne). I dag er hun eier av et hårforlengelsesselskap i San Diego, CA.

18 av 20

smokey-smak-av-kjærlighet-nå-2

VH1, Instagram

Smokey (Johanna Olson)

Eliminert i den første episoden, huskes Smokey best for å være, vel, ikke for lys (hennes egne ord). I dag er hun en sanger som nå går under navnet Portia Dee.

19 av 20

shellz-smak-av-kjærlighet-nå

VH1, Facebook

Shellz (Amber Kemp)

Hun var så beskjeden, at Flavour Flav tok lang tid på å tenke på kallenavnet sitt, og til slutt slo seg ned på 'Shellz'. Til slutt spilte det ingen rolle fordi hun dro på den første episoden. I dag er hun lykkelig gift og bor i Las Vegas.

20 av 20

adrianne-curry-antm-2017-1

CW, Getty Images

NESTE: Se hva alle 'America's Next Top Model' -vinnerne gjør opp til i dag

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.