Slik har stjernene til 'Alaskan Bush People' unngått fengselstid til tross for deres innkjørsler med loven

alaskan-bush-folk-fengsel

Instagram

Midt i rapporter Alaskan Bush People matriark, Ami Brown, er bare dager unna bukke under for trinn fire lungekreft , andre spørsmål rundt familien har nå dukket opp - hovedsakelig med hensyn til familiens juridiske drama.

Tidlig i 2016 ble Billy og Josh 'Bam Bam' Brown dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet tusenvis fra Alaskas regjering. Likevel, i en sjokkerende begivenhet, klarte de to å unnslippe tiden i slammeren. I følge Alaskan Criminal Superior Court-poster oppnådd av RadarOnline , ble den 64 år gamle faren og hans nest eldste sønn, 32, i stedet pålagt å bruke en ankelmonitor i 30 dager, rapportere til en prøvetjenestemann og levere ukentlige urinprøver. Selv om flere familiemedlemmer ble siktet, tok Billy og Bam Bam en bønn om å beskytte Ami og de yngre søsknene.

Se dette innlegget på Instagram

Hva var ditt favorittøyeblikk fra gårsdagens nye episode? #AlaskanBushPeople #Alaska

Et innlegg delt av Alaskan Bush People (@alaskanbushppl) 11. juni 2016 kl.11: 24 PDT

Imidlertid var deres innkjøring med loven ikke første gang Brown-familien hadde begått en forbrytelse. I 2014 ble de siktet for 24 tilfeller av usedd forfalskning og tyveri for å lyve om å bo i Alaska for å motta regjeringskontroller. I følge rettsdokumenter er virkeligheten stjernen stjal omtrent $ 27 000 dollar fra statsstyret. I tillegg ble de tvunget til å hoste opp nesten 22 000 dollar i jugements og bøter. Yikes.

Familien av ni er ikke fremmed for kontroverser, sist angående Rain Brown, 15. Det yngste Brown-medlemmet fikk tilbakeslag online tidligere denne måneden for å ha lagt ut et bilde av seg selv i en bursdagshylling til foreldrene sine.

Som tidligere rapportert ble Rains mor diagnostisert med lungekreft tidligere i år, og i et nylig intervju åpnet reality-TV-mammaen seg om hvorfor hun er fortsatt optimistisk, selv om hun bare har tre prosent sjanse for å overleve. 'Jeg skjønte tidlig inn i dette at det er veldig lett å ønske å gi opp og bare dø. Og på den pessimistiske siden kan det være mine siste dager, 'sa hun. 'Men jeg har viljen til å kjempe.' Hun la til: 'Å bekymre seg for det gjør det bare verre. Det er håp, og at håp er å ha tro på Gud. Du kan ikke gi opp. Jeg forteller folk være lykkelige. Bare vær fornøyd. Det er et valg. Ting kan være vanskelige, og du vil bare krølle deg, men du må skinne. '

Discovery har ennå ikke kunngjort om det kommer en sesong til med realityprogrammet deres eller ikke.

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.