Slik kommer du inn i 'Big Brother'-huset, ifølge tidligere rollebesetningsmedlemmer (EKSKLUSIV)

storebror-rollebesetning

Getty Images

2017 sesongen av Storebror kommer tilbake i dag, noe som gjør det til det 17. året reality-showet har vært et fyrtårn for oppkoblinger, allianser og deltagerdrama. For hardcore-fans som har stilt inn siden 2000, kan det være lurt å delta i handlingen også. Når alt kommer til alt, kan det ikke være å komme på showet også vanskelig, ikke sant? Vel, ja og nei.

De Storebror casting-prosessen er lang og omfattende, og hvis du tenker å søke om å være med på showet, må du være forberedt. Selv om søknader for 2017 er stengt, i tilfelle du er interessert i å prøve skuddet ditt Storebror 20 i 2018, her er alt du trenger å vite før du tar opp auditionsvideoen, som forklart av noen få fortid Storebror husfester.

MÅ SE: Fortsatt sammen? Se hvor dine favorittpar fra 'Big Brother' er i dag

Først noen grunnleggende.

Før du begynner å fylle ut online søknad , bør du først se om du oppfyller kvalifiseringskravene. Du må være minst 21 år, amerikansk statsborger, og ha utmerket fysisk og mental helse. Du må også ha en ganske fleksibel tidsplan. Hvis du får et anrop fra produsentene, vil du være tilgjengelig for å møte dem på de nødvendige stedene og innen de nødvendige datoene.

som taper mest på upraktiske jokere

Hvis du lurer på hvordan noen med en heltidsjobb skal håndtere dette, ikke bekymre deg. Tidligere rollebesetningsmedlem Natalie Negrotti fra sesong 18 sier det er enkelt.

'Hvis du er ansatt, kan du arbeide etter planen din,' sa hun utelukkende til oss. 'Jeg bruker lunsjpausene og -kvelden for å fokusere på søknadsprosessen.'

Men hvis du kommer til sluttfasen, kan ting bli vanskelig . Når det kommer til ledningen, må du kanskje velge mellom jobben din eller Storebror .

'Dessverre tillater visse jobber som meg ikke å ta fri fra jobben så lenge, og jeg måtte si opp stillingen min,' sa hun. 'Det var en enorm gamble for meg, for hvis jeg ikke kom til juryen og bare varte en dag eller en uke i huset - hadde jeg akkurat sagt opp jobben min! Heldigvis klarte jeg juryen gjennom hele prosessen og fikk avgi en stemme i finalen.

Hva kreves i søknaden?

Alle søkere må fylle ut et elektronisk skjema, lage en auditionsvideo og ha et tydelig bilde av seg selv. Hvis produsenten er interessert, etter å ha sendt det, bør de kontakte deg innen to til tre måneder. Det høres enkelt ut, men mange søkere kommer ikke engang forbi dette stadiet.

storebror 18 rollebesetning

Big Brother 18 rollebesetning. / Getty Images

Åpenbart er 'ikke kjedelig' et åpenbart tips, men ifølge tidligere rollebesetningsmedlem Glenn Garcia fra sesong 18, er det produsentene virkelig leter etter er ektheten.

'Vær deg selv,' sa han utelukkende til oss. “Vær ærlig, og ikke prøv å være en karakter eller prøv å oppføre deg som en tidligere husmann. Det fungerer ikke. '

Hvis du leter etter eksempler på video-auditions, har mange tidligere deltakere lastet opp auditionsvideoene deres til YouTube .

I følge Storebror ‘S offisielle avstøpningssted , de setter pris på videoer som er lyse, godt opplyste og ikke skutt i portrettmodus.

Gjøre alle rollebesetningsmedlemmer må fylle ut en søknad?

Nei, noen blir plukket opp i casting-samtaler, og andre rekrutteres. Hold øye med for å caste samtaler Storebror Nettstedet for kunngjøringer om hvor og når de kommer. Når det gjelder rekruttering, må du nok kjenne noen som kjenner noen.

“Min gode venn Tiffany Chantell, vi var NFL Cheerleaders sammen, visste at jeg lette etter en ny jobb og var på Det fantastiske løpet , så hun fikk meg i kontakt med rekruttereren sin, ”fortalte Natalie oss. “Hun hjalp meg virkelig med å fremme karrieren min, og jeg må virkelig takke henne for det. Resten er historie.'

Når jeg har ringt fra en produsent, hva er det neste?

Her er når ting blir hemmelighetsfulle. På grunn av kontraktsmessige forpliktelser kan mange søkere som har gått gjennom dette trinnet ikke gå i detalj om det. Men ifølge en anonym kilde som kom til sluttfasen , blir søkere fløyet til Los Angeles hvor de får IQ-tester, personlighetstester, psykevalueringer og medisinske tester. I ord av Storebror 4 vinneren Jun Song, 'It's like the Reality Television Casting Olympics.'

storebror vert

Big Brother 18 rollebesetning. / Getty Images

“Jeg kan ikke snakke for mye om det, men kan bare si det er veldig lang og langvarig prosess, ”fortalte Glenn oss. 'Du må virkelig ønske at det skal gjøre at offeret blir tilgjengelig for produksjonens behov.'

Men ikke la dette motet deg. Natalie anbefaler å snakke om ting du elsker, siden du uansett snakker non-stop

'Snakk om ting du brenner for fordi personligheten din virkelig vil skinne mye mer enn om du snakker om ting du ikke bryr deg om,' fortalte hun oss. “Jeg er veldig familieorientert, så jeg vil snakke om moren min ved hvert intervju fordi jeg elsker henne så mye, og hun er det veldig morsom. Hvis du ser på Snapchat-historiene mine, ville du forstå. LOL. ”

Hvilke andre tips trenger jeg for å skille meg ut fra pakken?

Så mye som vi vil si at å gjøre A, B eller C vil garantere deg en plass i Storebror hus, realiteten er at du bare må være deg selv.

'Folk kan fortelle når du er ekte og trekker mot det,' fortalte Natalie oss. 'Jeg var meg selv hele prosessen og snakket egentlig bare om moren min og jobbene mine, virkeligheten min, og de syntes å like det!'

Og hvis du til slutt søker og ikke kommer hele veien, kan du alltid prøve igjen.

'Ikke gi opp!' Glenn fortalte oss. 'Jeg har hørt noen tidligere husfester har søkt flere ganger, og så får jeg endelig sjansen senere.'

Og hans siste tips for BB utfordrere?

'Gjør deg klar for livet ditt!'

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.