Har det virkelig gått så lenge? Se hvordan 'Teen Mom' -stjernene har forvandlet seg det siste tiåret

Tro det eller ei, den Mor i tenårene franchise og dets stjerner har eksistert i mer enn et tiår - noe som betyr at mange av deres fans i utgangspunktet vokste opp sammen med kvinnene som serien følger! Stjernene har absolutt endret seg mye siden vi møtte dem.

16 og gravid hadde først premiere på MTV i 2009, og mange av jentene som vises på sesong 1 er fortsatt en del av showet i dag. Den første episoden noensinne omtalt Maci Bookout ’S graviditetsreise som hun og eks Ryan Edwards flyttet sammen som forberedelse til ankomsten av sønnen Bentley.

Det har vært veldig mye drama mellom Maci og Ryan helt siden showet hadde premiere. Etter å ha tatt imot Bentley i 2008, forlovet de seg i 2009, men avsluttet ting ett år senere i 2010. Ryan slet med edruelighet, noe som førte til forskjellige slagsmål, arrestasjoner, tid i rehabilitering og besøksforbud, men begge halvdelene av det tidligere paret gikk til slutt videre og funnet ny kjærlighet.

Maci begynte å date Taylor McKinney i 2012, og de ønsket sitt første barn sammen, Jayde, velkommen i 2015. Taylor foreslo i 2016, og de ønsket sitt andre barn, Maverick, velkommen før de giftet seg i 2016. Ryan giftet seg videre. Mackenzie Standifer og ønsker to barn til: sønnen Jagger og datteren Stella.

gary anderson av flip og flopp

Andre stjerner med på sesong 1 av 16 og gravid inkludere Amber Portwood , Catelynn og Tyler Baltierra og Farrah Abraham . Mens Farrah ikke lenger er involvert i Mor i tenårene franchise etter å ha valgt karrieren innen voksenunderholdning fremfor å fortsette i serien i 2018, får fans fortsatt mange oppdateringer om livet hennes med datteren Sophia på Instagram og TikTok.

Spinoff-serien Tenåringsmamma 2 er også nesten 10 år gammel, etter å ha kastet stjernene i 2010 og hadde premiere i januar 2011. Originalen Tenåringsmamma 2 stjerner inkludert Kailyn Lowry , Jenelle Evans , Chelsea Houska og Leah kniv .

Selvfølgelig var ikke alle stjernene her helt fra begynnelsen. I de senere årene av Mor i tenårene , showet begynte å presentere folk som ble introdusert lenge etter tenårene, som Bristol Palin, som var tenåringsmor, men ble med på showet i en alder av 27. MTV tegnet også tilbakeslag for å ha med kvinner som ikke en gang hadde en baby i tenårene, som Cheyenne Floyd, WHO ønsket sitt første barn velkommen med Cory Wharton da hun var 24, og Taylor Selfridge som også ønsket sitt første barn med Cory velkommen da hun var 25.

Bla gjennom galleriet nedenfor for å se hvor mye OG-stjernene til Mor i tenårene har endret seg det siste tiåret!

1 av 16

Teen Mom Transformation Amber Portwood

MTV

Amber Portwood i 2009

Her er Amber på 16 og gravid - like etter å ha tatt imot datteren Leah!

2 av 16

Amber Portwood nå

Hilsen av Amber Portwood / Instagram

Amber Portwood nå

Gjennom årene hadde Amber et mislykket engasjement med Matt Baier , og hadde en baby med navnet James med Andrew Glennon , WHO hun er ikke lenger med . I det siste har hun holdt seg borte fra sosiale medier og fokusert på sin mentale helse.

3 av 16

Teen Mom Transformation Catelynn Lowell

MTV

Catelynn Lowell i 2009

Catelynn og hennes daværende kjæreste Tyler ønsket velkommen til en liten jente som heter Carly 16 og gravid . Vi må følge deres reise for å gi henne opp til adopsjon.

4 av 16

Catelynn Lowell nå

Hilsen av Catelynn Lowell

Catelynn Lowell nå

Catelynn og Tyler er fortsatt sammen (og gift!) I dag. De deler to andre jenter - Nova og Vaeda. Selv om Cate og Tyler har hatt forskjeller - til og med gjennom en prøveseparasjon før deres yngste ble født - har de klart å komme gjennom det sterkere enn noen gang. Duoen kunngjorde i februar 2021 at de er det venter baby nr. 4 , en annen jente!

5 av 16

Teen Mom Transformation Maci Bookout

MTV

Maci Bookout i 2009

Maci var på den aller første episoden av 16 og gravid 11. juni 2009. Se hvor ung hun var! På den tiden var hun gravid med sitt første barn, Bentley.

6 av 16

maci bookout nå

Hilsen av Maci Bookout / Instagram

Maci Bookout nå

Nå har Maci en annen sønn og en datter - Jayde og Maverick. Hun deler dem med Taylor McKinney , som hun giftet seg i oktober 2016.

7 av 16

jon og kate pluss 8 hårklipp
Teen Mom Transformation Farrah Abraham

MTV

Farrah Abraham i 2009

Det er trygt å si at Farrah er en Mor i tenårene alun som aldri slutter å overraske oss. Hun ønsket en datter ved navn Sophia Laurent Abraham velkommen 23. februar 2009. Dessverre døde faren til Sophia i en bilulykke mens Farrah filmet for MTV .

8 av 16

Farrah Abraham i Gold Jumpsuit og datteren Sophia i Pink and Gold Outfit på Beautycon Festival

Sara Jaye Weiss / Shutterstock

blac chyna og rob kardashian baby

Farrah Abraham nå

Hun ble etter hvert involvert i voksenunderholdningsindustrien og ble sparket fra Mor i tenårene franchise. Men Farrah ser ut til å ha kommet på beina. Hun gjør mye modelleringsarbeid og har enorm suksess på Instagram og TikTok.

9 av 16

Kailyn Lowry i 2011

MTV

Kailyn Lowry i 2011

Vi møtte Kailyn første gang i 2011 da hun datet Jo rivera og gravid med Issac.

10 av 16

Kailyn Lowry nå

Hilsen av Kailyn Lowry / Instagram

Kailyn Lowry nå

Siden har hun ønsket tre sønner til: Lincoln, Lux og Romello Creed. Hun er for tiden singel, men er en mordermor og hustler med bøker, podcaster, en hårpleie-linje og mer!

11 av 16

Chelsea Houska i 2011

MEGA

Chelsea Houska i 2011

Chelsea ønsket sitt første barn velkommen med Adam lind , Aubree, på Tenåringsmamma 2 i 2011.

12 av 16

Chelsea Houska nå

Hilsen av Chelsea Houska / Instagram

Chelsea Houska nå

Siden da er hun blitt gift og ønsket tre barn til, sønnen Watson og døtrene Layne og Walker.

13 av 16

Jenelle Evans 2011

MTV

Jenelle Evans 2011

Jenelle var gravid med sønnen Jace i 2011.

14 av 16

Jenelle Evans Nå

Hilsen av Jenelle Evans / Instagram

Jenelle Evans Nå

Hun er siden gift David Eason og ønsket to barn til: Kaiser og Ensley. Hun har hatt mange opp- og nedturer med sin kontroversielle ektemann, og en av disse kontroversene fikk dem til å starte showet.

15 av 16

Leah Messer i 2011

MTV

ble dusørjegeren skilt

Leah Messer i 2011

I 2011 var Leah gravid med tvillingene Aliannah og Aleeah ​​med Corey Simms .

16 av 16

Leah Messer nå

Hilsen av Leah Messer / Instagram

Leah Messer nå

Hun ønsket senere Adalynn velkommen med Jeremy Calvert , men er for tiden singel.

Populære Bilder

Samling av landflagg utklipp (51)

51 høykvalitets Country Flag Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gjennomsiktig Slenderman (48)

48 Transparent Slenderman av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av medisiner utklipp (28)

28 høykvalitets medisiner utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av bilde av Jingle Bells (45)

45 bilder av Jingle Bells av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av stiutklipp (26)

26 høykvalitets stiutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på hvordan stjernene i ‘Boy Meets World’ ser ut i dag!

Gutt møter verden ?! Mer som Man Meets World! Det virker som om i går Cory Matthews og Shawn Hunter var uskyldige små sjetteklassinger som sendte ut