Bli kjent med de nye jentene som spiller i sesong 6 av MTVs Reality Series '16 and Pregnant '

En babyboom! Å ta imot et barn i ung alder kommer med sine egne unike utfordringer - bare spør rollebesetningen til MTV's reality show 16 og gravid . Fans vil bli kjent med seks nye jenter og lære om familiens dynamikk sesong 6, med premiere tirsdag 6. oktober.

Denne gangen kan seerne se frem til å se 'en nylig re-imagined docuseries' inkludert videokonfesjonelle fra flere perspektiver og mer. MTV ønsket å ta en annen tilnærming med omstart av seks episoder.

“Mer enn et tiår etter 16 og gravid spilt en viktig rolle i å bringe ungdomsgraviditetsgraden ned til rekordlave, vi deler historiene om en ny generasjon unge foreldre og understreker virkningen av en ikke-planlagt graviditet på familier - utover de kommende mødre og pappaer - autentiske og intime øyeblikk med søsken og besteforeldre som skal takle livsendringen, ” Nina L. Diaz , president og sjef for kreativt innhold for ViacomCBS Entertainment, sa i en uttalelse til The Wrap etter showets pause siden 2014.

Den populære serien ble først sendt i 2009 og endte opp med å bli et kulturelt fenomen som introduserte verden for noen breakout-stjerner. Maci Bookout , Farrah Abraham , Amber Portwood og Catelynn Lowell gjorde sin reality-tv-debut i showet og har siden dukket opp på spinoffs.

Etterpå, Jenelle Evans , Chelsea Houska , Leah kniv og Kailyn Lowry var blant rollebesetningsmedlemmene som dukket opp i sesong 2 av serien.

'De fleste jenter i familien min ble gravide 13,' sa Leah etter å ha sett sitt første opptreden i showet for å promotere sesong 6 . “Og da jeg så alle tilbakemeldingene fra alle når det ble sendt på TV, var jeg definitivt som” åh wow. Jeg må virkelig vurdere å være gravid 17 år. '”

TV-personligheten la til at døtrene Aliannah og Aleeah ​​har sett tilbakeslagsklipp på YouTube og liker å gjenoppleve de øyeblikkene.

Nysgjerrig på de nye jentene og deres voksende familier?

Rull ned for å lære alt om sesongen 6!

1 av 6

Camryn Fields og Sadie MTV 16 og gravid sesong 6

Hilsen Camryn Fields / Instagram

Camryn Fields

Vi presenterer kameraene! Camryn og kjæresten hennes, Cameron , ønsket datteren, Sadie, velkommen 28. juni og måtte lære seg tauene for å være førstegangsforeldre etter å ha flyttet inn til familien på grunn av tap av jobb forårsaket av koronaviruspandemien.

2 av 6

Kali Collette Auston og Baby Bodhi aka Beau MTV 16 og gravid sesong 6

Hilsen Kali Collette / Instagram

Kali Collette

Vil ting gå jevnere for Tid og Auston ? De nye foreldrene har vært sammen i to år. Hun fødte sønnen Bodhi, aka Beau, 6. juni, men med en håndfull nye ansvarsområder vil det uten tvil være noen hindringer underveis.

3 av 6

Maddie Everhart Korey Wiseman og Baby Kaezleigh MTV 16 And Pregnant sesong 6

Hilsen Maddie Everhart / Instagram

Madison Everheart

Bryllupsklokker ringer etter Madison og hennes skjønnhet, Korey . De forlovet seg over høytiden i 2019. Datteren deres, Kaezleigh Ka’mya , ankom i februar 2020. Nå må de sjonglere med foreldreskap og planlegging av sitt bryllup.

4 av 6

Madisen Beith og Camille MTV 16 og gravid sesong 6

Hilsen Madisen Beith / Instagram

Madisen Beith

Madisen hadde en oppoverbakke kamp helt siden hun ble gravid med baby nr. 1. MTV-nykommeren droppet fra videregående skole og bestemte seg for å skaffe seg GED mens hun bodde hos faren. Hun og kjæresten Kristen har nå en datter som heter Camille.

gift ved første blikk som holdt sammen

5 av 6

Chase Keough Rachelle Perez og Baby Boston MTV 16 og gravid sesong 6

Hilsen Rachelle Perez / Instagram

Rachelle Perez

De er store Red Sox-fans! Rachelle og mannen hennes, jage , har en egen datter som heter Boston, som de fant ut at hun var gravid med ikke lenge etter at de ble en vare. Vil de få støtte fra venner og familie etter å ha blitt foreldre så snart? Tiden vil vise.

6 av 6

Kasmonyae Kash Harris og Nate MTV 16 og gravid sesong 6

MTV

Kasmonyae Harris

Kasmonyae fikk vitnemålet etter å ha fullført videregående i Avondale, Arizona, men hun må ta den største testen i livet sitt ved å oppdra en datter, Nova Marie, med faren til barnet sitt Nate .

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.