FYI, Stars of '7 Little Johnstons' Make More in One Episode Than You Will All Year ...

-7-lite-johnstons - nettoverdi

Instagram

Stjernene i 7 Little Johnstons tjener seriøse penger! Realitetsprogrammet - som debuterte i 2015 - består av Trent og hans kone, Amber, og deres fem barn: Jonah og Elizabeth er deres biologiske barn, og de adopterte Anna, Alex og Emma. Med så mange munner å mate - og med college rett rundt hjørnet - er det ikke rart at de trenger så mye penger som mulig. Likevel, takket være TLC, trenger de ikke å være så opptatt av fremtiden.

Selv om det ikke er helt klart hvor mye realitystjernen fam raker inn, kan vi spekulere i at de tjener en pen krone. Ifølge reality-produsent Terence Michael tjener reality-showfamilier omtrent 10 prosent av showets budsjett, og han anslår at TLC budsjetterer med $ 250 000 til $ 400 000 per episode. Med andre ord betyr dette at Johnstons ville rake inn $ 25.000 til $ 40.000 per episode. Ikke altfor dårlig.

Se dette innlegget på Instagram

# 7LittleJohnstons sesongfinale allerede på @tlc! # 7LJgoWild #respecteachother #wehavehearts

Et innlegg delt av offisielle 7 små Johnstons (@ team7lj) 24. oktober 2017 klokken 05:53 PDT

En rapport fra Business Insider antyder også at de kan hente inn enda mer, basert på showets popularitet. 'For disse dokuensemblene ... flere per episode varierer fra low-end, som $ 1500 en episode, til $ 3000 i high end.' De la til: 'Og etter tre års suksess kan det gå opp til $ 7.000 til $ 10.000 en episode. Etter det begynner du å flytte inn på Kardashian-nivået. ' Ganske snart må de endre showets navn til Holde tritt med Johnstons !

hvor gammel er matt damon kone

Dessverre har familien vært i sentrum for en juridisk kamp med sitt nettverk og produksjonsteam. I følge The Hollywood Reporter , 'LMNO Productions saksøkte Discovery i juni og hevdet at det benyttet seg av en skjev regnskapsfører for å stjele innhold. Nettverket sparket tilbake med motkrav om at det ble systematisk svindlet av LMNO. Problemet nå er hvem som lagrer opptak og annet materiale fra andre sesong av 7 Little Johnstons mens søksmål pågår. ' Yikes. Selv om familien har en estimert nettoverdi på rundt 2 millioner dollar. Tror du at de vil adoptere oss neste gang?

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.