Frances Bean Cobain innrømmer at hun var 'bitter og sint' med Courtney Love Amid Addiction Struggles

frances bønne cobain

Getty Images

I det minste er hun ærlig. Frances Bean Cobain nylig fortsatte RuPaul’s podcast ' Hva er Tee ”Og snakket om livet som vokste opp med Courtney Love som moren hennes. Hun bemerket at mens moren er en vakker og snill person når hun er på en 'sunn vei', er hun også 'svært selvdestruktiv.' Likevel vil Frances elske og støtte henne, og vil at forholdet deres 'skal være basert på åpen kommunikasjon og kjærlighet og sannhet.' 26-åringen innrømmet også at hun var ”så f-konge bitter og sint og opprørt og bitter over veldig lenge” med Courtney, 54, så ikke tro at hun på magisk vis kom til denne konklusjonen over natten eller noe som helst.

“Jeg hadde et transformerende skifte i tenkningen,” sa Frances til RuPaul, 58. “Når dårlige ting skjer, i motsetning til å tenke, 'hvorfor skjer dette med meg?' Jeg begynte å tenke, 'hva prøver dette å lære meg? '' Det er ekstremt skarpt, og en måte å tenke på at mange mennesker sannsynligvis burde gi en sjanse.

90 dagers forlovede josh og aleksandra baby
kurt-cobain-datter-frances-bønne

Getty (2)

min 600 pund liv ashley d oppdatering

Frances sa at moren hennes er en “veldig god person”, til tross for deres steinete historie. Hun sa også at hun hadde en dårlig måned forrige måned - antagelig i januar - der hunden hennes døde, hun gikk gjennom et brudd og måtte flytte. Men datteren til rockeren Kurt Cobain - som gikk bort i 1994 - og Hole-frontkvinnen prøvde å minne seg selv på at det var en større leksjon hun kunne lære av erfaringene.

Når vi snakket om ting hun måtte lære, snakket Frances også om hvordan hun gikk gjennom forskjellige ting enn sine jevnaldrende i oppveksten. 'Noen barn var som,' f – k, jeg gjorde ikke essayet mitt, 'og jeg ville være som,' f – k, jeg måtte ringe legevaktene for å få pumpet magen til moren min i går kveld ... bare et annet sett av prioriteringer. ” Uh, ja . Vi kan forstå hvorfor det kan ha tatt henne en stund å ikke bli lei seg av moren hennes med slike minner. Heldigvis høres det ut som de er på et bedre sted nå.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.