Tidligere NFL-stjerne Aaron Hernandez begår selvmord i fengsel

aaron-hernandez-selvmord

Getty Images

Tjenestemenn i Massachusetts har bekreftet at den tidligere New England Patriots-spilleren Aaron Hernandez har begått selvmord mens han er i fengsel. Han var 27 år gammel.

Den tidligere stramme enden hengte seg ved å bruke et laken festet til et vindu i cellen sin på Souza-Baranowski Correctional Center; kroppen hans ble oppdaget klokka 03.05 i dag, 19. april, da livreddende teknikker ble brukt i et forsøk på å redde ham, bekreftet myndighetene. Han ble deretter fraktet til sykehuset, hvor han ble erklært død litt mer enn en time senere klokka 04:07.

EKSKLUSIV: Casey Anthony, O.J. Simpson in Talks for Joint Reality Show

aaron hernandez getty images

I en uttalelse sa politimyndighetene at det ikke ble funnet noe selvmordsbrev med kroppen hans, og la til at han ikke viste noen oppførsel som ville lande ham på selvmordsvakt og ikke ble ansett som utsatt.

Aaron satt bak lås og straff for å sone en livstidsdom etter at han ble dømt for første grads drap i Odin Lloyds død, som daterte datteren til Arons forlovede. Han ble senere funnet skyldig i april 2015 og dømt til livsvarig fengsel uten mulighet for prøveløslatelse.

aaron hernandez forlovede getty images

Arons forlovede og datter.

Før han ble overbevist, i mai 2014, ble han siktet for to draptilfeller i juli 2012 dødsfallet til to menn drept utenfor en Boston-klubb i en skyteoppkjøring - og bare i forrige uke ble han funnet uskyldig for de to antall drap, selv om han ble funnet skyldig i ulovlig besittelse av skytevåpen.

MER: Tidligere NFL Pro dreper ved et uhell datter, 3

Etter nyheten om hans død avslørte hans advokat Jose Baez at Arons død kom som en overraskelse på de nærmeste, og la til at de ber staten undersøke situasjonen grundig.

aaron hernandez getty images

Aaron 12. april etter å ha fått vite at han ble funnet uskyldig i to tilfeller av drap.

jamie giftet seg ved første blikk

“Vi er sjokkerte og overrasket over nyheten om Arons død. Det var ingen samtaler eller korrespondanser fra Aaron til hans familie eller juridiske team som ville ha antydet at dette scenariet var en mulighet, ”sa den beryktede advokaten. TMZ . “Aaron så frem til en mulighet for en ny sjanse til å bevise sin uskyld. De som elsker og bryr seg om ham, er sønderknuste og fast bestemt på å finne sannheten rundt hans altfor tidlige død. Vi ber myndighetene gjennomføre en gjennomsiktig og grundig etterforskning. ”

Aaron etterlates av forloveden, Shayanna Jenkins-Hernandez, og deres fire år gamle datter, Avielle.

Hvis du eller noen du kjenner vurderer selvmord, kan du ringe National Suicide Prevention Lifeline 1-800-273-8255 !

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.