Tidligere '90 Day Fiancé '-stjerner Aya og Louis forventer sin første baby sammen!

Vi hører så mye om dramaet mellom _90 Day forlovede par at det er lett å glemme at noen av dem faktisk er utrolig glade sammen! Heldigvis fikk vi en rørende påminnelse om det faktum 27. februar da Sesong 1-stjerne Aya Gattone avslørte at hun og mannen Louis Gattone forventer sin første baby sammen. Se videoen ovenfor for å se parenes emosjonelle kunngjøring!

Så langt har Louis og Aya ikke kunngjort kjønnet til babyen, men vi er villige til å satse på at de håper på en jente. Louis har allerede to sønner fra et tidligere forhold som Aya elsker som om de var hennes egne, men hun vil sannsynligvis slå det opp nå og ha en liten prinsesse i huset.

90 dagers forlovede Cassia og Jason

Vi møtte Aya og Louis først på sesong 1 av suksess-TLC-showet, helt tilbake i 2014. Aya valgte å forlate familien sin på Filippinene for å være sammen med Louis i Amerika. Han var mer enn villig til å bo i landet hennes, men siden han hadde to sønner i Amerika, bestemte de seg for at det å bo her var deres beste alternativ. Det ser ut til at de fortsatt er her og lykkeligere enn noensinne.

jenta fra ringen nå

Etter at showet ble avsluttet, TLC gjorde et oppfølgingsintervju og spurte hvordan de holder forholdet sunt. 'Elsk hverandre og slutter aldri å huske hvorfor dere ble forelsket, uansett hvor vanskelig det kan virke,' sa de. Planen hadde vært at Aya skulle finne arbeid mens Louis var ferdig med skolen, og de sa at de i løpet av fem år håpet å være, 'lykkelig gift med penger i banken og alt vi trenger, forhåpentligvis en håndfull ting vi vil ha.' Hvis du hadde en baby på listen, er de allerede foran planen. Gratulerer, gutter!

Populære Bilder

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.