Tidligere '16 & Gravid 'stjerne Myranda Trevino Kennemers mann i kritisk tilstand etter bilulykke

eric-kennemer-ulykke

Facebook

Våre tanker er med tidligere 16 & Gravid stjerne Myranda Trevino Kennemer .

I løpet av helgen har realitystjernens mann, Eric Kennemer , var involvert i en ødeleggende bilulykke det er nå igjen i kritisk tilstand.

ashley og david fra gift ved første blikk

MER: ‘Teen Mom 2’ Star Chelsea Houska når graviditetsmilepæl foran forfallsdatoen

Mens det er veldig lite informasjon om bilvraket, bestemmer bestemoren til Eric, Barbara James , tok til Facebook for å informere venner og familie om den uheldige ulykken.

'Jeg vil be Facebook-vennene mine om å be en bønn for barnebarnet mitt Eric Kennemer,' skrev hun. “Han var i et dårlig bilvrak i går kveld. Han er på sykehuset i Houston, TX. Be en kone for sin kone Myranda. ”

miranda kerr og orlando bloom tidslinje

eric kennemer

Myranda og Eric deler døtre Kaylee , 5, og Ryleigh , 2. De giftet seg i november 2013 kort tid etter fødselen av deres andre barn.

Myranda delte også en hjerteskjærende melding via Facebook kort tid etter hendelsen, og ba venner og familie om bønner.

'Vennligst Gud, gi Eric styrke til å bli frisk igjen,' skrev hun. “Og vær så snill å gi meg styrke til å være sterk for begge våre fantastiske barn du har velsignet oss med, så vel som ham. La ham komme hjem snart. Barna hans trenger ham veldig. Det gjør jeg også.'

Sent i desember i fjor, Valerie Fairman , en annen stjerne omtalt i MTV-realityserien, gikk bort etter en utilsiktet overdose hjemme hos en venn. 23-åringen etterlot seg en syv år gammel datter som heter Nevaeh . Før hennes død ble Valerie arrestert i februar 2015 for prostitusjon, i tillegg til å slite med avhengighet.

90 dagers forlovede før de 90 dagene hvor er de nå

Det ble også rapportert at den sene reality-stjernen kan ha vært gravid og forlovet til kjæresten Russ Bosi før overdosen.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.