Tidligere ’16 og gravid ’stjerne Millina Kacmar ønsker baby nr. 2 velkommen!

16-og-gravid-millina-kacmar-føder

Facebook

james k mitt 600 pund liv

Og babyen gjør ... fire! Tidligere 16 og gravid stjerne Millina Kacmar - som dukket opp på sesong 5 av showet tilbake i 2014 - ønsket velkommen en babyjente tidligere denne måneden med forloveden Dylan Borowicz. Fortalte Millina Ashley hun kalte babyen Scarlett og at hun veide inn på 7 kg og målte 20 inches lang.

'Hun er perfekt,' sa Millina. “Hun er en perfekt baby; hun gråter bare når hun trenger noe. Hun spiser veldig bra. Hun fikk sykepleie på under fem minutter. Hun elsker å kose. ”

I fjor fikk realitystjernen alun et ødeleggende abort, så da hun kunngjorde graviditeten i juli, var hun over-the-moon. Hun avslørte at så langt, Kayden, 4 - hvis far er Trevor Davis - liker å være storebror. 'Han elsker henne, men jeg tror ikke han skjønner at han holdt henne!' hun lo. Hun la til at hun og Dylan skal gifte seg 13. oktober 2018.

Millina er den siste av 16 og gravid rollebesetning å føde. Sesong 4’s Lindsey Harrison tok imot tvillinger - Jackson og Paisley - i forrige måned, og hun har oppdatert fans på Instagram om helsen deres. Heldigvis trives de to nå etter å ha fått hjernehinnebetennelse. I forrige uke avslørte hun at sønnen nå er staph- og E. coli-fri, og datteren hennes - selv om det tok henne lengre tid å sparke infeksjonen - har endelig kommet tilbake med en negativ blodkultur. Dessverre betyr ikke dette at bekymringene deres ligger bak dem ennå.

15. november avslørte Lindsey at Paisley fortsatt har komplikasjoner. 'De fant en blodpropp i hovedportalen hennes,' skrev hun. “(De tror det er grunnen til at infeksjonen dvelte så lenge; det skjulte seg mest sannsynlig i den). Legene skynder seg å finne ut de nøyaktige problemene og behandlingsplanene da leveren vanligvis ikke begynner å vise tegn på svikt før 60 dager fra fødselsdagen. Så de jobber raskt for å finne ut av alt før de 60 dagene, slik at det ikke vil skje. ' Hun fortsatte: ”Paisleys sak er så sjelden at spesialistene i smittsomme sykdommer skriver en historie om henne for å advare leger over hele verden, siden hun kan være den eneste babyen i verden som har hatt en blodkultur, så lenge hun gjorde . ” Vær sterk, jente!

Sesongpremieren på Teen Mom OG sendes i kveld klokken 21 EST på MTV.

Kjærlighet Mor i tenårene ? Husk å bli med på vår Mor i tenårene Facebook-gruppe å chatte om alle de siste oppdateringene og saftig sladder!

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.