Glem dating! ‘Ridiculousness’ Star Chanel West Coast handler om å bygge sin musikkarriere

Bare fordi Chanel vestkyst er foreløpig singel og klar til å blande seg, betyr ikke det på lang tid Latterlighet stjerne har ikke hatt henne en god andel av tidligere romanser . Faktisk har Chanel vært i to offentlige forhold gjennom årene. Først med skotsk sanger Liam Horne , etterfulgt av en fling med rapper Bare Lucci .

chanel-vest-kyst-hus-tur-funksjon

Chanel West Coast's House er bygget for en hiphop-prinsesse - papirhåndklær og alt!

Når det er sagt, vet rapperen nøyaktig hva hun ser etter i en livspartner. 'Jeg liker å være en uavhengig kvinne, men jeg er veldig lei av å bli holdt nede i karrieren av alle og deres mor,' skrev realitybabe i en nå slettet melding på Instagram i desember 2019. 'Kan en vellykket og mektig mann gifte seg med meg allerede slik at denne bransjen endelig kan slutte å holde meg nede?' Preke!

Hun la til hashtags, '#Single #KeepingItREAL #IWantToBeMarried #WhereAreTheRealMenAt #PowerCouplesGoFar #INeedaRealMan.'

Bla gjennom galleriet nedenfor for å få full oversikt over Chanels datinghistorie.

1 av 3

Liam Horne Chanel vestkysten Dating

Broadimage / Shutterstock

90 dagers forlovede justin og evelin

Liam Horne

Chanel og Liam daterte fra april 2014 til juli 2017. I løpet av deres treårige forhold pakket paret ofte på PDA-en ved røde løper-begivenheter og strømmet over hverandre på sosiale medier. Dessverre kalte paret det slutter før Chanel ble med i rollelisten Love & Hip Hop: Hollywood . Det virker som den blonde bomben fokuserte mer på musikk og TV-karriere fremfor noe annet.

2 av 3

Solo Lucci Chanel vestkysten Dating

Larry Marano / Shutterstock

Bare Lucci

I motsetning til Chanels forhold til Liam, var ting med Solo Lucci langt mindre * offisielle. * Faktisk gjenstår det å se om paret faktisk datet eller om det bare var en del av historien hennes på L&HH . Likevel varte deres korte flørtetid bare fra juli til oktober 2017.

3 av 3

PacSun og DC Shoes Golden State of Mind, Los Angeles, USA - 22. september 2012

John Shearer / Invision / AP / Shutterstock

liv og stil magasin søster koner

Rob Dyrdek

Fordi Chanel og Rob har så god kjemi Latterlighet , mange fans har spekulert i at costarene dater! Så mye som vi setter pris på vennskapet deres, kunne ikke disse ryktene være lenger fra sannheten. Faktisk har Rob vært lykkelig gift med Bryiana flores siden 2015 og paret deler to søte barn - Kodah og Nala.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.