Finn ut hvilke par som vender tilbake til '90 Day Fiancé: Happily Ever After? 'Sesong 4!

De er tilbake! 90 dagers forlovede fans har dødd for å fikse TV-serien TLC, siden sesong 5 endte i januar. Men de slipper å vente lenger, fordi nettverket kunngjorde retur av 90-dagers forlovede: Happily Ever After . Spinoff kommer tilbake for sesong 4, og TLC kunngjorde nettopp hvilke par som kommer tilbake til rollebesetningen - Elizabeth Potthast Castravet og Andrei Castravet , Russ Mayfield og Paola Mayfield , Nicole nafziger og Azan Tefou , Larissa Dos Santos Lima og Colt Johnson , Ashley Martson og Jay Smith og Chantel Everett og Pedro Jimeno ! Bla gjennom galleriet nedenfor for oppdateringer om sesong 4 par.

1 av 6

virkelige verden 1992 hvor er de nå
90 dagers forlovede lykkelig etter paola russ

Instagram

Russ and Paola

Disse 90 dagers forlovede OG kommer tilbake for sin fjerde sesong på rad 90-dagers forlovede: Happily Ever After - og de har definitivt holdt seg opptatt! Paola, 31, og Russ, 31, ønsket sitt første barn velkommen sammen - en sønn som heter Axel - i januar. Denne sesongen vil mest sannsynlig dokumentere Paolas graviditet, Axels fødsel og parets første øyeblikk av foreldre.

2 av 6

90 dagers forlovede lykkelig etter sesong 4 kastet nicole azan

Instagram

Nicole og Azan

Dette paret er det eneste i rollelisten som ikke er gift ennå, men det ser ut til at de fremdeles går sterkt. Nicole, 25, hentet datteren til småbarn, May, og flyttet til Marokko i noen måneder slik at hun kunne gifte seg med Azan, 24, forrige sesong. De kom aldri ned midtgangen fordi de bestemte seg for å investere 6000 dollar de ville ha brukt på bryllupet i en skjønnhetsbutikk.

Men Nicole tok nylig til Instagram for å tilsynelatende avsløre at det “aldri” var $ 6000 til å begynne med. Fans må bare vente på premiere på sesong 4 for å finne ut hva som egentlig skjer.

3 av 6

16 åring gifter seg med 50 åring
90 dagers forlovede lykkelig etter sesong 4 cast chantel pedro

Instagram

Chantel og Pedro

Paret kommer til å bringe dramaet! Dette paret avsluttet ting på en anspent tone etter at Pedro, 27, kom inn i en fysisk kamp med Chantels bror, River. Men ifølge en sniktitt fra den kommende sesongen, er Chantel, 27, og Pedro fremdeles sammen, og de takler fortsatt spenningen mellom Pedro og familien Chantel.

4 av 6

har mariah carey brystimplantater
90 dagers forlovede lykkelig etter sesong 4 cast chantel pedro

Instagram

Ashley og Jay

Dette paret vil debutere den 90-dagers forlovede: Happily Ever After , etter å ha spilt i sesong 6 av 90 dagers forlovede . Ashley, 31, og Jay, 20, avsluttet også sin forrige sesong på en vanskelig tone da de fremdeles taklet nedfallet fra Jays jukseskandale. Men etter at Ashley lider av en rekke helseskrekk, virker det som det førte dem nærmere hverandre, og de var i stand til å jobbe seg gjennom problemene sine.

5 av 6

90 dagers forlovede lykkelig etter sesong 4 rollebesetning Larissa Colt

Instagram

Colt og Larissa

Dette paret ble også først introdusert for fans i sesong 6 av 90 dagers forlovede , og de skal debutere sesong 4 av 90-dagers forlovede: Happily Ever After. Men de lever ikke akkurat lykkelig. Larissa, 31, ble arrestert for tredje gang for innenlandske batteriladninger etter en kamp med Colt, 33, i januar. Kort tid etter arrestasjonen begjærte Colt skilsmisse. Anklagene til Larissa pågår fortsatt mens hun avventer rettsdatoen, og skilsmissen deres er ennå ikke ferdigstilt.

6 av 6

mtv jeg vil bli laget
90 dagers forlovede lykkelig etter elizabeth andrei

Instagram

Elizabeth og Andrei

Dette paret fikk sin debut i sesong 5 av 90 dagers forlovede , og de debuterte på spin-off, 90 dagers forlovede: Hva nå? Siden da ønsket Elizabeth, 28, og Andrei, 32, sitt første barn sammen - en jente ved navn Eleanor - i januar. Det virker som om historien deres vil fokusere på graviditeten og overgangen til foreldre.

Populære Bilder

Lauren Comeau deler innlegg om ‘Overcoming Everything’ Amid Javi Drama: ‘You Will Emerge Stronger’

Lauren Comeau nyanser fremmede forlovede Javi Marroquin blant splittede rykter. Teen Teen 2-alunen sier at hun kan og vil overvinne alt.

Samling av Duck Silhouette Cliparts (49)

49 høykvalitets Duck Silhouette Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Long Island Medium’ Star Theresa Caputo har en unik gave ... For å få kjendiser til å gråte!

Hun har ikke dratt Hollywood, men Long Island Medium-stjernen Theresa Caputo har lest opp for mange A-lister i TLC reality showets ti sesonger. Og

Chili Pie Cliparts # 2796692

Last ned gratis Chili Pie Cliparts # 2796692, last ned gratis kirsebærpai-utklipp

Moving School Utklipp # 2485211

Last ned gratis Moving School Cliparts # 2485211, last ned andre utklipp ungdomsskolen gratis

Stick Girl Cliparts # 2680915

Last ned gratis Stick Girl Cliparts # 2680915, last ned andre jente utklipp stick figur gratis