Finn ut hvilken ’90-dagers forlovede: Sesong 2-parene fremdeles er sammen

Fortsatt sammen? 90 Day Fiancé: The Other Way sesong 2 var full av oppturer da seks amerikanere dokumenterte sine reiser for å flytte til et utenlandsk fylke for å være sammen med den de elsker. For mange av parene ble forholdet deres satt på prøve.

Jenny Slatten og Sumit singh kom tilbake for å fortsette å dele kjærlighetshistorien etter at de hadde med høyt drama på sesong 1. Som seerne husker, planla Jenny opprinnelig å flytte til India permanent fra hjemlandet California for å være sammen med Sumit i 2019. Men etter å ha bodd sammen med ham i en leilighet i New Delhi i flere måneder fant Jenny ut de mest hjerteskjærende nyhetene: Sumit var gift og hun var den 'andre kvinnen' da han hadde en affære med Jenny bak konaens rygg. Etter å ha fått vite de sjokkerende nyhetene, lovet Sumit Jenny at han ville skille seg fra sin kone slik at de kunne være sammen. Jenny returnerte kort til Amerika mens de ventet på at skilsmissen hans skulle bli ferdig, og reiste tilbake til India med håp om å endelig gifte seg med Sumit.

Deavan Clegg og Jihoon Lee kom også tilbake for en andre sesong etter å ha bundet knuten på sesong 1. Paret dokumenterte Deavans permanente flytting til Sør-Korea med datteren Drascilla fra et tidligere ekteskap og parets sønn, Taeyang, slik at de kunne starte livet som en familie av fire med Jihoon. Men parets forhold sto overfor flere utfordringer, inkludert en språkbarriere og pengeproblemer.

Sesong 2 introduserte også fire nye par til 90 dagers forlovede franchise. Tim Clarkson planla å legge igjen alt i Amerika for å flytte til Medellín, Colombia med kjæresten Melyza Zeta , som en måte å vise henne på, var han helt forpliktet til forholdet deres etter at han lurte på henne med en kollega.

Ariela Weinberg med Biniyam shibre under en ferie i hjemlandet Addis Abeba, Etiopia. Paret begynte raskt å date og ble gravid veldig tidlig i forholdet. Ariela bestemte seg for å gi opp livet sitt i New Jersey for å flytte permanent til Etiopia, slik at hun og Biniyam kunne heve sitt sønn, Aviel , sammen som familie.

Kenneth Niedermeier og Armando Rubio sluttet seg til sesong 2-rollebesetningen som franchisens andre par av samme kjønn. Kenneth flyttet fra Florida til Mexico for å være sammen med Armando, og paret forberedte seg på å starte livet sammen som en familie på tre med Armandos datter, Hannah, i et land der LGBTQ-rettigheter ikke er like progressive.

Brittany Banks og Skrevet av Abu Hurira syntes å komme fra to helt forskjellige verdener, men Florida-innbyggeren tok sjansen på kjærligheten og flyttet til Yazans hjemland Jordan for å starte livet sammen. Men parets kulturelle forskjeller og familiepress forårsaket raskt store problemer i forholdet deres.

hvor er rollens yngste sønn

Fortsett å rulle nedenfor for å finne ut hvilken 90 Day Fiancé: The Other Way sesong 2 par er fremdeles sammen, gift, eller brutt opp.

1 av 7

90 dagers forlovede den andre veien er tim melyza fortsatt sammen

Hilsen av Tim Clarkson / Instagram

Tim og Melyza

Tim Clarkson og Melyza Zeta var det eneste paret som ikke dukket opp i en scene i løpet av året 90 Day Fiancé: The Other Way sesong 2 finale. I episoden forut hadde paret et tårevåt farvel på flyplassen etter at Tim bestemte seg for at det ville være best for ham å returnere til USA fordi han ikke kunne finne en jobb i Colombia. Planen hans var å finne et selskap som ville sponse ham på arbeidsvisum, slik at han kunne komme tilbake en gang i nær fremtid.

Ut fra sine sosiale medier å dømme er Tim veldig stille i Amerika og har ikke kommet tilbake til Colombia siden filmen. Han la ut et bilde av klistremerket han mottok da han stemte tidlig i USAs valg 2020 i oktober 2020. Måneden etter snappet han et bilde mens han spiste ute med moren og tanten sin på Taco Mama, som er en meksikansk restaurant med lokasjoner. i Alabama, North Carolina og Tennessee.

fox rocks thong av dagen

Når det gjelder Melzya, delte hun et kryptisk innlegg via Instagram kort tid etter at episoden ble sendt. 'Spiller' lykkeligere 'i bakgrunnen,' hun bildetekst et bilde av seg selv som smilte i et speil, tilsynelatende antydet om humøret hennes etter at Tim forlot Medellín.

Dager senere, hun delte et klipp fra en scene hvor hun og Tim besøkte foreldrene sine og Tim brakte nyheten om at han flyttet tilbake til Amerika. Før møtet uttrykte Tim bekymring for at foreldrene til Melyza vil 'plante et frø' i hodet på henne og oppfordre henne til å bryte med ham mens han er hjemme.

“Men det første frøet ble plantet av ham ...” skrev hun som svar på kommentaren. 'Jeg tror Tim burde ha prøvd hardere for å finne en jobb i Colombia eller ta tilbudet mitt ...'

2 av 7

90 dagers forlovede den andre veien er deavan jihoon fortsatt sammen

Hilsen TLC

Deavan og Jihoon

Deavan Clegg og Jihoon Lee ’S story line endte med en klippehenger. Deavan avslørte at paret ikke hadde gått lang tid mens de karantene sammen midt i koronaviruspandemien i Sør-Korea.

Modellen bestemte at det ville være best for henne å besøke familien i Amerika i en måned for å reflektere over ekteskapet og bestemme hva hun vil gjøre fremover. Hun lovet Jihoon at hun til slutt ville komme tilbake, men han var bekymret for at hun ikke ville gjøre det.

Deavan ankom Amerika i mai 2020, men det ser ut til at hun raskt bestemte seg og bestemte seg for at hun ikke lenger ville være sammen med Jihoon og gikk videre med en ny kjæreste Topher Park .

Utah-beboeren åpnet seg for hvordan hun møtte Topher i et intervju med blogger i november 2020 John Yates . De krysset stier i november 2019 og koblet seg tilbake i mai 2020 via Instagram etter at Topher innså at de hadde en felles venn og alle var fra samme by i California. Etter deres andre date begynte Deavan og Topher å date eksklusivt og har vært sammen siden. Paret bor for tiden sammen med Deavans datter, Drascilla, fra et tidligere forhold og sønnen hennes, Taeyang, som hun deler med Jihoon.

Jihoon bekreftet splittelsen hans fra Deavan i august 2020, og Deavan bekreftet at hun søkte om skilsmisse den følgende måneden.

3 av 7

90 dagers forlovede den andre veien er Ariela og Biniyam fortsatt sammen

Hilsen av Ariela Weinberg / Instagram

Ariela og Biniyam

Ariela Weinberg og Biniyam shibre var det eneste paret denne sesongen som avsluttet historien med et forlovelse. Biniyam gikk ned på det ene kneet og foreslo Ariela på en feiring for Timkat-ferien i januar 2020, bare en måned etter at de ønsket sønnen Aviel velkommen.

Det ser ut til at paret fortsatt går sterkt etter at kameraer sluttet å rulle å dømme ut fra deres sosiale medieaktivitet, men det er uklart om Ari fremdeles er i Etiopia med Bini, eller om hun kom tilbake til New Jersey med sønnen.

4 av 7

er du den ene sesong 4 sam
90 dagers forlovede den andre veien er kenny armando fortsatt sammen

Hilsen av Kenneth Niedermeier / Instagram

Kenneth og Armando

Kenneth Niedermeier og Armando Rubio fikk noen gode nyheter i løpet av 90 Day Fiancé: The Other Way sesong 2 finale. Etter å ha blitt nektet retten til å gifte seg lovlig i Mexico, sendte de inn en begjæring til National Human Rights Commission-kontoret fordi nektelsen var i strid med deres menneskerettigheter. Kort tid etter innleveringen ble deres begjæring godkjent, og de kunne endelig gifte seg.

Det er uklart om paret allerede giftet seg, da koronaviruspandemien kan ha stoppet bryllupsplanene deres. Ut fra deres sosiale medieaktivitet, ser det ut til at de fortsatt bor sammen i Mexico med Armandos datter, Hannah.

5 av 7

90 dagers forlovede den andre veien er jenny sumit fortsatt sammen

Hilsen av Sumit Singh / Instagram

Jenny og Sumit

Jenny Slatten og Sumit singh hadde en hjerteskjærende reise videre 90 Day Fiancé: The Other Way sesong 2. Selv om Sumits skilsmisse fra sin første kone ble avsluttet, sto de fremdeles overfor et annet stort hinder i planene om å endelig gifte seg. Sumits foreldre nektet ikke bare å akseptere forholdet hans med Jenny på grunn av deres aldersforskjell på 30 år, men Sumits mor truet med å begå selvmord hvis han gikk gjennom planene om å gifte seg med Jenny.

Sumit klarte å overbevise foreldrene sine om å inngå kompromisser med ham. De avtalt en '50/50' avtale: Sumits foreldre ville tillate ham å fortsette å være sammen med Jenny som et live-in forhold, og Sumit ville godta å ikke gifte seg med henne lovlig. Jenny var opprørt etter at Sumit avlyste bryllupet deres, men han ga henne en løftering som et tegn på løftet sitt om å fortsette å prøve å overbevise foreldrene sine til slutt å gi dem sin velsignelse å gifte seg.

mitt liv på 600 pund james jones nå

Fra og med november 2020 ser det ut til at Jenny og Sumit fortsatt er sammen, og hun ser ut til å fortsatt bo sammen med ham i India. Det er uklart om de har bundet knuten.

6 av 7

Brittany og Yazan 90 dagers forlovede den andre veien sesong 2

TLC

Av Brittany og

Brittany Banks og Skrevet av Abu Hurira Forholdet ser ut til å ha møtt flere hindringer enn noe annet par på 90 Day Fiancé: The Other Way sesong 2. Ikke bare slet de med en språkbarriere, kulturelle forskjeller og svik, men de mottok pushback fra Yazans foreldre og familie som ikke godkjenner Bretagne.

Yazans familie vurderte Brittanys amerikanske måter å drikke alkohol, ha på seg det de anser er avslørende klær og legge ut sexy bilder på Instagram er 'haram', eller en 'synd' i sin muslimske kultur. Mange i familien følte at han ville bringe skam over stammen deres hvis han gifter seg med en kvinne som ikke respekterer deres islamske tro. Straffen for å vanære sin familie ville føre til at Yazan ble fornektet av sine kjære eller drept i æresdrap.

Yazan var villig til å risikere det hele å være sammen med Bretagne, men fordi hans egen far truet livet hans, bestemte Bretagne at det ikke ville være trygt for dem å forbli i Jordan sammen som et par. Hun foreslo at de søkte om K-1-visumet, som gjør det mulig for Yazan å lovlig komme inn i USA som forloveden. Paret måtte gifte seg innen 90 dager etter ankomst. Hvis de ikke gjør det, må han tilbake til Jordan.

Selv om Yazan opprinnelig ikke planla å flytte til Amerika, gikk han med på at de kunne være sammen. Da Jordan kunngjorde at de ville stenge grensene og innføre en låsing i mars 2020 for å bidra til å bremse spredningen av coronavirus, bestemte Bretagne at det ville være best for henne å returnere til Amerika mens de avventer K-1-visumprosessen. Yazan var bekymret for at Bretagne ender med å ombestemme seg om forholdet deres hvis hun kom tilbake til Amerika, og Bretagne virket ikke sikre på at hun ønsket å gå gjennom visum eller bryllup.

Fra og med november 2020 er det uklart om Brittany og Yazan fortsatt er sammen, men det ser ut til at de kanskje har splittet seg nylig. I august la Brittany ut et elsket videoklipp av henne og Yazan kysser og klemmer med tekster til Taylor Swift ‘S“ Love Story. ” Det virket som bevise at de gikk sterkt, men ting kan ha tatt en sving kort tid etter.

I november 2020 ble en rapper kalt KSlim tok til Instagram for å avsløre at han tilbrakte to uker med Bretagne i oktober 2020 og hevdet at de datet etter at han betalte for en privatjet for at hun skulle reise med ham til California. KSlim hevdet at han ikke visste at Bretagne var i et forhold med Yazan på den tiden.

Brittany la ut bilder og videoer fra jetflyet den gangen, men nektet for å ha vært i et romantisk forhold med KSlim etter at han uttalte seg mot henne.

“Jeg vil aldri treffe en stor slurvet mann. Hvis jeg går sammen med ham, ser han satt sammen. Jeg hater en 'der klemmen min' fyr som ikke kan holde seg i vennesonen. Du kan muligens aldri. La meg være rart før jeg ringer politiet. Som at FRFR blir skummel. Jeg kjente deg bare i to dager, og du klovner. Det er alltid de du aldri engang kysset på kinnet som blir psyko etter en date, ”skrev hun via Instagram Story 8. november 2020.“ Hvis vi gikk på en date tidligere eller gikk ut som venner og jeg ikke snakk med deg igjen, det betyr at jeg ikke var interessert. Vi var ikke sammen, og det er ingenting å bli begeistret for. Jeg er ingen, og du kan ikke få berømmelse av meg! Jeg får knapt oppmerksomhet. Jeg kan ikke hjelpe ingen av y'all wack ass karrierer. Prøv en ny markedsføringsstrategi, dette er ikke det. '

Under en Instagram Live 28. november avslørte Yazan at han var i et forhold og hadde en 'kjæreste', men ville ikke avsløre identiteten til sin mystiske kvinne eller avsløre om det var Bretagne eller ikke.

7 av 7

90-dagers forlovede stjerne Melyza Zeta sier at hun er 'lykkeligere' etter at Tim Clarkson vender tilbake til USA

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.