Finn ut hva 'Are You the One?' Sesong 3 Alums er opp til nå

Aloha! Sesong 2 rollebesetningen av Er du den ene sikret seg en pengepremie på 1 million dollar, noe som ga sesongen 3 nykommere motivasjon til å drepe spillet da de våget ut til Kona, Hawaii, i håp om å finne sine drømmepartnere.

Seerne ble introdusert for 10 nye kvalifiserte ungkarer og 10 nye kvalifiserte utdrikningslag da høyt forventet sesong hadde premiere i september 2015.

Selv om de gledet seg over den pittoreske utsikten på øya, var det ingen mangel på problemer i paradiset mens de filmet MTV-serien. Selv om gruppen til slutt kom til enighet under Final Matchup og fikk alle 10 lysstråler å vinne, gikk de ikke bort med så mye penger til slutt. Etter en blackout(en matchup-seremoni der det ikke var noen kamper)i episode 2 gikk rollebesetningen av sesong 3 bare igjen med en premie på $ 750.000.

Hvor er de nå?

Sesong 1 og 2 av AYTO ble tilgjengelig for streaming via Netflix 1. desember 2020, og fans kan sjekke ut sesong 3 på CBS All Access samt på Amazon Prime Video. Noen av stjernene fortsatte med å finne nye hobbyer, blomstrende romanser og karrierer utenfor showet. Bla gjennom galleriet nedenfor for å se hva AYTO? sesong 3-rollebesetningen har vært oppe i de siste årene.

1 av 21

Alec Gonzales Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør opp til nå

Hilsen Alec Gonzales / Instagram

Alec Gonzalez

Datingsalgoritmen bestemte at Alecs Perfect Match var Amanda , men det ser ut til at matematikken ikke helt ble opp. 'Vi utvekslet noen tekster, men virkeligheten av det er at avstand er et helvete,' fortalte han MTV om status etter showet. I disse dager lever realitystjernen sitt beste liv og legger ofte ut bilder fra sine eventyrlige utflukter på sin Instagram-side, som har over 15 000 følgere.

2 av 21

Austin Sheets Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør opp til nå

Hilsen Austin Sheets / Twitter

Austin Sheets

Var hans sanne kjærlighet Britni ? Nei. Hun endte med å bli romantisk involvert med Chuck , men også de har siden sagt at det slutter. Austin er basert i Republikken Texas, ifølge hans Twitter-biografi, og han er en stolt pappa nå! Han kunngjorde at han ønsket velkommen en sønn i april 2018.

3 av 21

Chuck Mowery Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

Hilsen Chuck Mowery / Instagram

Chuck Mowery

På slutten ble han samarbeidet med Melanie , men den forbindelsen suste. Britni og Chuck var en bekreftet 'No Match', og likevel datet de fremdeles etter showet. De splittet til slutt før hun dro for å konkurrere på Utfordringen: Vendettas . Siden filmen av serien utvidet TV-personligheten CV-en til å omfatte skuespiller- og modelleringskreditter. Han er også en 'hajhvisker' samt en dykkerinstruktør og fridykker, i henhold til hans IG-bio.

4 av 21

Connor Smith Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

Hilsen Connor Smith / Instagram

Connor Smith

The Truth Booth sa Connor og Chelsey var et drømmelag, men kjærlighetshistorien deres gikk ikke ut slik noen seere trodde. De er ikke lenger sammen, men Connor ser ut til å være takknemlig for opplevelsen. “Hjemme trygt hos familien min, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Jeg brukte tiden min så konstruktivt jeg kunne, og jeg er fornøyd med måten veien ser fremover, fremdeles mye usikkerhet om fremtiden, men det er det som gjør livet morsomt, ”skrev han i mars 2020.

5 av 21

Devin Walker-Molaghan Finn ut hva du er den ene sesongen 3-alumene holder på med nå

Hilsen Devin Walker-Molaghan / Instagram

Devin Walker-Molaghan

Etter filminnpakningen pakket han, og Rashida returnerte for Er du den?: Andre sjanser og vant, slik at de kunne dra med $ 170.000. Mer nylig dukket han opp på Eks på stranden og Utfordringen: Double Agents . Hans biografi på Twitter lyder: 'skumentusiast, pseudo yogi, forsanger av Chuck og Big D.'

6 av 21

Hunter Barfield Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

Hilsen Hunter Barfield / Instagram

Hunter Barfield

Fans trodde det var en sjanse han kunne ende opp med Hannah , men hun endte med å slå den mer av med Bag Imidlertid kalte paret tilsynelatende det avsluttet i 2018. I november 2019 ble det Utfordring alun ønsket sitt første barn, Kohen, velkommen. 'Du kan ikke engang forstå alle livstimene du allerede har lært meg,' suste den stolte pappaen på sønnens første bursdag i 2020. 'Du har tent en ild i sjelen min som vil vare evig.'

7 av 21

Mike Crescenzo Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør opp til nå

Hilsen Mike Crescenzo / Twitter

Mike Crescenzo

De Real World Seattle: Bad Blood aluns Perfect Match ble avslørt å være Kiki , men de hadde ikke en blomstrende romantikk etter showet. Mike har utvidet horisonten med en kleslinje og et fitnesstilskudd. Han bor i Manhattan, New York, ifølge sin Twitter-biografi, og jobbet angivelig som bartender.

8 av 21

Nelson Thomas Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

MTV

Nelson Thomas

Fans vet kanskje allerede at han ikke lenger er med Stacey etter den siste seremonien, men hva har han holdt på med nylig? Nelson dukket opp Invasjonen av mesterne og konkurrerte også i Rivaler III , XXX: Skitten 30 , Vendettas , Final Reckoning , Total galskap og Dobbeltagenter . Han er nå også trener og YouTube-personlighet, etter å ha delt en video som presenterer kjæresten sin for moren i januar 2020.

9 av 21

Tyler Johnson Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

Youtube

Tyler Johnson

Han matchet med ingen ringere enn Teen Mom OG stjerne Cheyenne , som nå venter baby nr. 2, hennes første barn med kjæresten Zach Davis . Selv om de ikke slo det romantisk, har de fortsatt mye respekt for hverandre. Tyler ser ikke ut til å ha noen offentlige sosiale medier, men han delte en livsoppdatering i 2016. “Jeg tror virkelig at Gud satte meg på denne jorden for å underholde mennesker. Jeg liker virkelig og får folk til å le og smile, sa han til blogger Nikki Sin . 'Jeg tar ting dag for dag og viser folk at en fyr som meg, som hadde alle odds stablet mot ham, kan gjøre det så godt som alle kan!'

10 av 21

Zak Longo Finn ut hva du er den ene sesongen 3-alumene holder på med nå

Hilsen Zak Longo / Instagram

Zak Longo

Hva gjør ikke Zak? Etter at han ble parret med Kayla på serien gikk paret hver sin vei, og han fant kjærlighet med Hannah. Forbindelsen deres falt tilsynelatende av i 2018, og siden den gang har han jobbet hardt i underholdningsverdenen. Zak bor i Los Angeles, etter sin IMDB-biografi, og jobber som influencer, i tillegg til å være medstifter av Esports-selskapet Gamelancer. Han er også vert for 'Expensive Taste' -podcasten som er tilgjengelig på YouTube, Spotify og mer.

11 av 21

Amanda Garcia Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

Hilsen Amanda Garcia / Instagram

Amanda garcia

De Utfordring alun er nå en stolt mamma! I januar 2020 kunngjorde Amanda at hun er forlovet med kjæresten sin, Stråle . På den tiden var hun gravid med deres første barn sammen. Amanda ønsket babygutten sin, Avonni, velkommen i februar. Dessverre splittet paret i september, og hun beskyldte ham for angivelig juks. Hun er for tiden bosatt i Denver, Colorado, og ser ut til å jobbe som sykepleier.

12 av 21

Britni Thorton Finn ut hva du er den ene sesongen 3-alumene holder på med nå

Hilsen Britni Thorton / Instagram

Britney Thornton

Realitystjernen dukket opp i Utfordring: Vendettas etter hennes stint på datingserien. Hun var eksklusiv med MTV-stjernen Brad Fiorenza , men de splittet seg i 2018. I disse dager er Britni en stolt 'planteentusiast' og 'pelsmamma' som ikke er redd for å skru opp varmen med sine hudblåste Instagram-innlegg.

13 av 21

Chelsey Perkins Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør opp til nå

Hilsen Chelsey Perkins / Instagram

Chelsey Perkins

Hun fortsatte ikke et romantisk forhold med Connor, og det ordnet seg til slutt. Chelsey er bosatt i Arlington, Virginia, og er en alumne fra University of Central Florida. TV-personligheten studerte psykologi og delte tidligere planene om å oppnå doktorgrad. Åh, og hun er også en stor fan av ABC Bacheloretten .

14 av 21

Hannah Rathbun Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør nå

Hilsen Hannah Rathbun / Instagram

Hannah Rathbun

I kjølvannet av hennes matchup med Hunter og hennes rapporterte splittelse fra Zak i 2018, har New York-innfødte bodd i Los Angeles. Hun har 158 000 følgere på Instagram og deler regelmessig bilder av sin dyrebare valp, Avery. 'Jeg prøver å se hvor jeg kan gå med det, men jeg vet at mulighetene er uendelige,' sa Hannah om å øke sin sosiale mediefans i et intervju med Frankies Bikinis .

15 av 21

Kayla Brackett Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør opp til nå

Hilsen Kayla Brackett / Instagram

Kayla Brackett

Den brunette skjønnheten bor i Boca Raton, Florida, og er nå i et lykkelig forhold til kjæresten sin, Marcus Aurelius . Hun har snart kommet en ny Swim Candy-linje, som hun allerede har begynt å modellere på IG-siden.

16 av 21

Kiki Cooper Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

Hilsen Kiki Cooper / Twitter

Kiki Cooper

Kiki handler om å spre positivitet! Etter at hun hadde gått AYTO , så hun den siste sesongen av serien og tok til Twitter om det. “Jeg ville bare si bravo til @mtv for denne sesongen av @ AREUTHE1. Jeg har lært så mye allerede, og det gjør hjertet mitt så lykkelig. Disse menneskene er fantastiske, og det er den aller beste sesongen av AYTO . Jeg elsker det. Helt glad i det. I tillegg er dramaet BRANN !! ” hun twitret i 2019. Instagram-kontoen hennes er privat, men hennes biografi lyder: 'Vær snill, alltid.'

17 av 21

Cheyenne Floyd og Ryder finner ut hva du er den ene sesongen 3-alumene holder på med nå

Hilsen Cheyenne Floyd / Instagram

Cheyenne Floyd

Baby på vei! Den snart kommende tobarnsmoren har allerede en dyrebar datter, Ryder, med eks Cory Wharton og hun gleder seg nå til å ønske sitt andre barn velkommen med kjæresten Zach i 2021. Hun vises for øyeblikket på Teen Mom OG og er grunnleggeren av Rage uansett Ry, som er 'dedikert til å styrke familier som er berørt av metabolske forhold.' Cheyenne har også en ny podcast med tittelen 'Think Loud Crew' som fans kan forvente å lytte til i nær fremtid.

18 av 21

Melanie Velez Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør opp til nå

Hilsen Melanie Velez / Twitter

Melanie Velez

Seerne ble introdusert for danseren og treningsinstruktøren fra Franklin Square, New York, i løpet av sesong 3. Siden den gang har hun delt morsomt innhold på YouTube-kanalen sin, snakket om treningsøktene, visjonstavlene og mer.

19 av 21

Rashida Beach Finn ut hva du er den ene sesongen 3-aluene holder på med nå

Hilsen Rashida Beach / Instagram

Rashida-stranden

I juli 2020 avslørte realitystjernen at hun er gravid med en baby gutt! Hun jobber som eiendomsmegler og kredittrådgiver, samtidig som hun holder YouTube-kanalen oppdatert. 'Jeg kan fremdeles ikke tro at søsteren min og jeg er gravide på samme tid,' raste Rashida mens hun delte fødselsbilder viser frem babyhumpene sine. Det ser ut til at hun og mannen hennes vil kalle deres nye tillegg Royal Amor!

20 av 21

hvor gammel er mike wolfe fra amerikanske plukkere
Stacey Gurnevich Finn ut hva du er den ene sesongen 3 Alums gjør opp til nå

Hilsen Stacey Gurnevich / Facebook

Stacey Gurnevich

Stacey har ikke en aktiv Twitter- eller Instagram-konto, så hun har for det meste gått av radaren etter sin tid på AYTO . Imidlertid ser det ut til at New York-innfødte nylig ble med Rolle slik at hun kan chatte med fansen sin.

21 av 21

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.