Finn ut hvor mye stjernene til ‘Alaskan Bush People’ er verdt ... Det er mer enn du kan tenke deg

Alaskan Bush People Net Worth

Hilsen av Rain Brown / Instagram

Stjernene i Alaskan Bush People kan ha en veldig forenklet livsstil, men det betyr ikke at de ikke raker i deigen.I følge Solen , den Brun familie ‘S nettoformueer hele 60 millioner dollar.

FamiliepatriarkBilly Brownble sagt å være verdt $ 6 millioner alene før hans død 7. februar 2021, mens hans barn har tjent anslagsvis $ 40.000 - $ 60.000 hver for å filme Discovery Channel-showet.

Den avdøde stjernen deler syv barn med sin kone, Ami Brown , - Noah , Snowbird , Regn , Joshua , Bjørn , Gabriel og Matteus .

Alaskan Bush People Real Names - Bear, Bam Bam, Rain og mer

Hilsen av Rain Brown / Instagram

Billy var en fast kamp på hit reality-serienfør han døde av et anfall i en alder av 68. I løpet av livet var friluftsmannen ogsåforfatteren av over femti bøker. Noen av de mest berømte inkluderer En bølge om gangen , publisert i september 2007, og De tapte årene , utgitt i januar 2009.

På grunn av populariteten til vise fram, ikke bare var familien i stand til det bor i Los Angeles i noen måneder mens mamma Ami kjempet mot avansert lungekreft , men de kjøpte også nesten 500 dekar land i Tonasket, Washington. Det ble rapportert at Billy kjøpte landet, som ligger på et 4000 meter høyt fjell, for $ 415 000 dollar - og fansen var forvirret av kjøpet.

'@Discovery du har flotte forestillinger, men jeg skulle ønske du ville slutte å spille folket som fattige ...' tvitret en fan en gang, mens en annen la til: 'Det øyeblikket i livet ditt når du vet at du aldri skal tjene så mye penger Alaskan Bush People og det treffer hardt. ”

Alaskan Bush People Ratings

Discovery Channel

Dessverre tilsvarer flere penger flere problemer. I 2016 ble Billy og sønnen Joshua, også kalt 'Bam Bam', dømt til 30 dager i fengsel for angivelig å ha stjålet tusenvis av dollar fra staten Alaska. I rettsdokumenter ble det avslørt at duoen ble siktet for over 20 anklager for usedd forfalskning og tyveri for å lyve om å bo i Alaska for å motta penger fra regjeringen.

Totalt sett familien skal ha stjålet 27 000 dollar fra staten og ble pålagt å betale tilbake $ 22.000 i bøter. Tatt i betraktning familiens nettoverdi er skyhøy, skjønt, det sannsynligvis bare gjorde en liten bule i deres enorme formue.

Kan du ikke få nok innhold fra kjendiser? Husk å abonner på YouTube-kanalen vår for morsomme, eksklusive videoer med favorittstjernene dine!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.