Finn ut hvordan du kan registrere deg for å være neste sesong av 'Gift ved første blikk'

hvordan-å-være-gift-ved første blikk

Getty Images

gift ved første blikk spoilere som holder sammen

Ingen med det rette sinnet vil være enige om å gifte seg med en helt fremmed, ikke sant? Feil! Lifetime's hit reality TV-serie og sosialt eksperiment Gift ved første blikk avvikler med sesong 6, men de har allerede begynt å kaste rolle for den kommende sesongen i Philadelphia - noe som betyr at det er nok mennesker i Amerika som faktisk ville frivillig melde seg på og sette seg gjennom prosessen med å bli matchet med en fremmed av en gruppe eksperter for hva som i utgangspunktet skulle bli et ordnet ekteskap. Hvis du føler at du er gal nok til å bli satt opp med din fremtidige ektemann eller kone og dokumentere alt på reality-tv, så fortsett å lese nedenfor for å finne ut hvordan du registrerer deg og søker om den kommende sesongen av Gift ved første blikk !

Hvordan melde deg på Gift ved første blikk:

Showets nettside har en seksjon spesielt dedikert til avstøpning , og nettverket godtar for øyeblikket søknader for neste sesong, som blir filmet i Philadelphia. De søknad kan fylles ut online , og det inkluderer spørsmål som vil hjelpe ekspertteamet med å avgjøre om en søker vil være god for showet, pluss at det også ber om forholdet som religion, rase, utseende og andre ting som kan være dealbreakers i et potensielt ekteskap .

Hva skjer etter at du registrerer deg?

Etter å ha fylt ut søknaden og sendt den inn, vil den bli gjennomgått og søkere vil bli valgt å delta på gruppeverksteder, ifølge utøvende produsent Sam Dean.

'Matchmaking-prosessen er utrolig intens,' avslørte Sam for Underholdning i kveld . 'Det aller første vi gjør er å holde gruppeverksteder. Innenfor deltakeravtalen er det en seksjon om forhåndsopptak, som egentlig sier at hvis dette ikke ordner seg, vil deltakerne forlate ekteskapet med det de inngikk.'

Disse workshopene vil hjelpe produsenter til å veterinere og begrense tusenvis av søkere til rundt 60 gjennom bakgrunnskontroller og psykevalueringer, så begynner den tredje runden med kontroll. 'Hver av de fire ekspertene gjennomfører sin egen individuelle forskning, og dette er en utrolig slitsom prosess,' sa Sam. 'Det krever timer og timer og timer for hver av deltakernes tid ... Psykologen vår gir hver av kandidatene et åpent psykologisk spørreskjema, som har omtrent 50 spørsmål. Hvis det gjøres riktig, vil det ta deg opptil 12 timer. '

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.