Fans steker Vinny Guadagnino etter Ghosting 'Double Shot at Love' Vinner: 'You Treated the Girls Badly'

Vinny Guadagnino og Alysse Double Shot at Love Relationship

Slaven Vlasic / Getty Images

Yikes! Fans er ikke her for hvordan Vinny Guadagnino avsluttet forholdet til Double Shot at Love deltaker Alysse Joyner etter finalen. Han sa at han ønsket å fortsette deres romantikk utenfor showet, men ting fizzled raskt etter at kameraene sluttet å rulle. Vinny beskyldte avstanden for hvorfor gnisten deres døde, men Alysse hevdet at Jersey Shore stud spøkte henne fullstendig.

Vinny Guadagnino og Alysse doble skudd på kjærlighetsgjenforening

MTV

Folk har trollet 31-åringens sosiale medier siden deltakeren luftet skittentøyet. 'Ser på engelske bulldogvideoer,' skrev han bildetekst et foto på Instagram av seg selv og stirret på telefonen sin 3. juli.

Vinny Guadagnino kommenterer Alysse etter dobbeltskudd på kjærlighet

Hilsen av Vinny Guadagnino Instagram

'Mer som å ikke sende SMS til Alysse,' kommenterte en person. En annen bruker la til: “Idk hvorfor du og Pauly D lage 'dating show' når det tydeligvis ikke er det dere vil ha ... Jeg likte dere, men dere behandlet jentene dårlig, hovedsakelig Alysse. ' Noen andre skrev: “Du virket som en god gutt og godt jordet. Etter å ha sett en Double Shot of Love - WOW! Jeg skjønte ikke hvor usikker du er. '

Vinny kunngjorde at han og deltakeren splittet 27. juni. ”Dessverre fikk ikke Alysse og jeg se hverandre offentlig etter innspillingen i fem måneder før finalen ble sendt for ikke å ødelegge slutten,” forklarte han på Twitter. “Veldig rar situasjon å bli satt inn etter finalen. Jeg slet med å holde det i live gjennom tekst. Synes fortsatt hun er fantastisk. Ønsker henne det beste. ”

Forklaringen hans virket enkel nok til den tidligere MTV-deltakeren gikk inn med hennes side av historien. “BULLS — TTTTTTT,” tvitret hun raskt. Innfødte i Brooklyn klappet tilbake: 'Hvis du likte meg sååå mye, vil du sende en tekstmelding til meg, ingenting som kom ut av munnen din, var fornuftig, hørtes dumt ut.'

Modellen sølte enda mer te om Vinny og hevdet at han visstnok gled inn i medkonkurrenten Maria elizondo ’S direktemeldinger på Instagram. Alysse skrev i en egen tweet: “Det morsomste er at Vinny fortsatte å spørre meg hvem jeg er i nærheten av i huset. ikke send meg en tekst tilbake. VEDDE.'

Vinny lette etter kjærlighet, men befant seg midt i dramaet.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.