Familie tid! Ben Affleck Spotted Leaving Church med Jennifer Garner and the Kids

Holde tradisjon. Jennifer Garner og Ben affleck tok barna med seg til kirken søndag 14. desember for en fredelig familieutflukt. Familien så ut til å være i humør da Ben og Jen, begge 47, var svømmende.

90 dagers forlovede den andre veien jenny og sumit

Da den berømte familien ble sett på at han forlot kirken, ble Ben sett med en eneste hvit rose i hånden. Den kjekke skuespilleren hadde en svart langermet genser med grå chinos og hans favorittsko. Han koordinerte med sin 7 år gamle sønn, Samuel, da gutten også hadde en hvit rose og hadde et grått ensemble.

Når det gjelder Affleck-damene, ble Jen sett gå hånd i hånd med datteren Seraphina. Mens skuespilleren hadde på seg en marineblå maxikjole med en dolman-erme, holdt 10-åringen ting uformelle i en kongeblå hettegenser og svarte bukser. Eldste datter, Violet, tok ansvaret da hun gikk foran katten. Hun så ut til å holde en gave mens hun vugget striper med en venn.

Det ser ut til at Affleck har en morsom høytid foran seg. Jen tok nylig til Instagram for å vise frem det enorme treet hennes familie kjøpte til jul. 'Det er litt aggressivt,' spøkte hun 5. desember på et bilde som demonstrerte treets vekst.

Kirkeutflukten kommer etter at Ben og Jen feiret Thanksgiving som familie. Selv om det fraskilte paret er uenig, gjør de sitt beste for å komme sammen for barna sine. Et øyenvitne fortalte I kontakt utelukkende blir paret ofte 'smilende sammen'.

Etter Bens nykterhet 'gled' på Halloween, er Jen sliten når det gjelder å inkludere skuespilleren i familiens aktiviteter. Jen har vært bekymret for at Ben ikke vil være i stand til å være edru denne høytiden og adresserte bekymringene med skuespilleren. 'Hun opptrådte av kjærlighet, men det satte Ben i gang fordi han har prøvd så hardt etter å ha fått en glid nylig,' sa innsiden.

'Barna betyr verden for Ben - han vil være sammen med dem - så han har ikke tenkt å få en ny glid,' la innsideren til. 'Han har forpliktet seg til å holde seg edru, og med tiden vet han at Jen vil lære å stole på ham igjen.'

flip eller flopp episode med gary anderson

Rull nedenfor for å se Afflecks og dagen deres i kirken.

1 av 4

Ben Affleck og Samuel Affleck Sunday Service Church

Shutterstock

Mini meg

Ben og Samuel ble ved hverandres side da de forlot kirken.

2 av 4

Seraphina Affleck og Jennifer Garner søndagstjenestekirke

Shutterstock

Holde hender

Jen og Violet holdt seg sammen mens de gikk side om side.

3 av 4

hvem er dj pauly d dating
Ben Affleck, Violet Affleck og Samuel Affleck Sunday Service Church

Shutterstock

Alltid sammen

Familien går ofte i kirken sammen.

4 av 4

Ben Affleck, Violet Affleck og Samuel Affleck Sunday Service Church

Shutterstock

Tradisjoner

De gjør sitt beste for å gå hver søndag, og vi elsker å se det.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.