ExclusiveChanel West Coast setter rekorden rett på 'Dating Rumors': 'I'm Just a Friendly Person'

Fest av en! Chanel vestkyst setter rekorden rett om 'dating rykter' i et eksklusivt intervju med I kontakt . Mens hun er varm på markedet, sier hun at hun har flere venner enn kjærester.

“Jeg har mange kjente venner, og jeg har åpenbart vært med på massevis av episoder av Latterlighet med så mange forskjellige gjester. Jeg har skapt mange vennskap og relasjoner med mange mennesker i virksomheten bare gjennom å være på showet vårt. Og jeg kjenner mange forskjellige mennesker, så noen ganger liker jeg å henge med folk, folk er som, 'Å, som, går dere ut?' Men det er som, nei, jeg er bare en vennlig person, de MTV personlighet , 31, forklarer.

chanel-vest-kyst-dating-eksklusiv

Chelsea Lauren / Shutterstock

er alle søsterkonene fortsatt med kody

'Jeg har mange venner,' legger Chanel til, men 'hvis jeg er sammen med noen, vil dere helt sikkert vite det helt sikkert.'

Selv om 'Anchors' -sangeren lover å holde fansen sin i kjærligheten med kjærlighetslivet, sier hun at coronaviruspandemien gjør det 'vanskelig å date'. Mens hun har vurdert å ta reisen for å finne en partner på nettet, er hun foreløpig ikke i noen datingapper, men vil vurdere å prøve kjendis dating-appen Raya.

Til tross for at hun selv er en offentlig person, sier Chanel at hun ikke ville hatt noe imot det dating noen ut av rampelyset . 'Jeg vil elske en gjennomsnittlig Joe, som ikke supergjennomsnitt, men som, vet du, jeg er helt nede for en vanlig fyr som ikke er i bransjen,' sier hun. 'Jeg vet ikke hvor jeg skal finne dem, antar jeg.'

Tidligere hadde Chanel et langvarig forhold til skotsk sanger Liam Horne . Etter at paret først ble koblet sammen i april 2014, var de sammen i tre år til de splittet i juli 2017. På den tiden var Chanel akkurat i ferd med å bli med i rollen som Love & Hip Hop: Hollywood , så det ser ut som om hun la kjærlighetslivet på vent i karrieren.

chanel-and-liam

Broadimage / Shutterstock

Selv om eksene skiltes, pakket de ofte på PDA-en mens de gikk på den røde løperen og suste over hverandre på sosiale medier mens de var en vare.

Vi gleder oss til å se hvem karrierekvinnen ender med!

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.