Eksklusivt Chanel West Coast’s House er bygget for en hip-hop-prinsesse - Black Paper Towels and All!

Sette Barbies drømmehus til skamme! Chanel vestkyst tar I kontakt på en eksklusiv omvisning i hjemmet hennes passer for en hiphop-kjærlig California-jente. 31-åringen deler noen spesielle minner som fant sted ved hennes store flukt, samt hennes favorittfunksjoner i det tilpassede hjemmet.

Første stopp, stuen - der Latterlighet stjerne sier at hun bruker mesteparten av tiden sin. 'Jeg lever faktisk mest av dette i dette rommet, hovedsakelig fordi jeg har et flott lydsystem på Samsung-soundbaren min,' forklarer Chanel. “Jeg liker å spille all musikken min der. Jeg elsker å skrive musikken min her inne, støte den veldig høyt, høre på mange av mine mikser. Så jeg tilbringer mye tid i dette rommet, og jeg elsker å ha venner over så vi tilbringer mye tid her inne. ”

chanel-vest-kyst-hus-tur-kropp

JASON COAL / EPA-EFE / Shutterstock

På Chanels kjøkken holder skjønnheten ting kantete når det gjelder interiørdesign. Hovedfokuspunktet? Hennes sorte papirhåndklær. “Alle er så fascinert av de svarte papirhåndklærne. Det er en spesialdesignet papirhåndkleholder, og dette er de dyreste papirhåndklærne. Så de er bare for utstilling, innrømmer Chanel. 'Når noen kommer hit og prøver å bruke den, trekker jeg øyeblikkelig ut de hvite papirhåndklærne fra skapet.'

Når det gjelder spisestuen hennes, sier rapperen at et av hennes vakreste minner fant sted i rommet. “Jeg har bare hatt en julemiddag her så langt. Og det var faktisk min aller første jul med både mor og far sammen. ” Chanel var hevet bicoastal med moren i California og faren i New York. “Det var flott å endelig ha mamma og pappa sammen i samme hus ved samme bord til jul. Så dette bordet gjorde at alle kom sammen, sier Chanel.

Mens hvert aspekt av Chanels hjem er fantastisk, gjenspeiler soverommet hennes definitivt hennes personlighet og hennes kjøring mest - spesielt neonskiltet som henger over sengen hennes. 'Det var en drøm,' lyder det berømte sitatet fra avdøde rapper Biggie. 'Jeg følte at det var det perfekte sitatet å legge over sengen min, for det er her jeg åpenbart drømmer mye, og drømmene mine er ikke bare drømmer, ”Innrømmer Chanel. 'Jeg vil drømme og ha visjoner for musikkvideoer, drømme og ha visjoner for sanger,' sier hun og legger til: 'Jeg er her og gjør trekk og drømmene mine.'

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.