Eksklusivt Aaron Hernandez’s Jailhouse Lover Claims NFL Star Thought Double Murder Was ‘Funny’

Sen Aaron Hernandezs tidligere fengselshuselsker, Kyle Kennedy , hevder den vanærede tidligere NFL-stjernen “syntes det var morsomt” at han angivelig begikk dobbeltmordet av Daniel Jorge Correia de Abreu og Safiro Teixeira Furtado.

'Han fortalte meg at han gjorde det,' sier Kennedy i en sniktitt på den nye REELZ-spesialen, Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All , sendes 5. juli. Spesialen hevdet Kennedy at Hernandez var skyldig i drapene, som begge tidligere ble frikjent.

Den påståtte hendelsen fant sted 16. juli 2012. Hernandez og en av vennene hans var på Cure Lounge i Boston. En påstått krangel fant sted inne i klubben mellom Hernandez og en av mennene han angivelig myrdet. De Abreu og Furtado forlot klubben, men visste ikke at de ble fulgt. Den påståtte oppkjøringsskytingen skjedde da bilen deres ble stoppet med rødt lys.

Aaron Hernandez Jailhouse Lover hevder at han var skyldig i dobbeltmord

Mike George / AP / Shutterstock

Kennedy delte også detaljer han hevdet at Hernandez fortalte ham om den kvelden. “Det var et krangel, vet du, han følte seg respektløs av ham, så de ventet i gaten i et parkeringshus i omtrent tre eller fire timer. Han visste hva slags bil de var i, sier han. “Han fortalte meg allerede at han hadde sett dem gå forbi, trukket opp ved siden av dem. Han mente bare å drepe den ene gutten i passasjersetet. Han sa at han skjøt ham i hodet, han så hjernen hans blåse over hele vennen sin. ”

Hernandez og Kennedy møttes mens de begge ble fengslet ved Souza-Baranowski Correctional Center i Massachusetts. Kennedy hevder at de hadde et intimt seksuelt forhold mens de var bak lås og lås, og sier Hernandez ofte vil betro seg til ham om sakene hans.

fikk anna duggar babyen sin

'Du vet, du vil aldri kunne fortelle det ved å se på ham, men han var åpenbart bekymret,' avslører Kennedy. “Han var bekymret for hva resultatet ble fordi advokatene hans sa til ham: 'Hvis du slår disse to sakene, skal vi snu den andre saken din, vil du dra hjem.' Du vet, så det var det som ble satt i hodet hans. Han fortsatte å fortelle meg, du vet: ‘Hvis vi kan snakke dette til eksistens, kan vi få dette til.’ Så han hadde seg selv overbevist om at han kom til å slå de to drapene. ”

Hernandez var funnet død i sin fengselscelle 19. april 2017, mens han sonet ut en livstidsdom etter å ha blitt funnet skyldig i første grads drap for skudddøden til en venn, Odin Lloyd i 2013. Mens han sto for rettssak for Lloyds død, ble Hernandez tiltalt for drapssiktelser for dødsfallet til de Abreu og Furtado i 2014. Han sto for retten for sine dobbeltsiktelser i 2017, to år etter at han begynte sin livstidsdom. Hernandez ble frikjent av begge anklagene bare fire dager før hans død.

Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All har premiere på REELZ søndag 5. juli klokken 20. ET.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.