Eksklusivt Aaron Hernandez's Jailhouse Lover påstår at han var skyldig i dobbeltmord

Søl av hemmeligheter. Aaron Hernandez fengselshuselsker, Kyle Kennedy , var den siste personen som så den vanærende NFL-stjernen i live før han døde av selvmord i april 2017. Kennedy hevder nå Hernandez tilsto at han var skyldig i den dobbelte drapssaken han ble frikjent for bare dager før hans død.

'Han fortalte meg at han gjorde det,' sier Kennedy under den nye REELZ-spesialen, Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All , som ble sendt 5. juli, da han ble spurt om Hernandez begikk forbrytelsene. Hernandez ble beskyldt for å ha drept Daniel Jorge Correia de Abreu og Safiro Teixeira Furtado i en drive-by-skyting nær Cure Lounge i Boston i juli 2012.

Aaron Hernandez Jailhouse Lover hevder at han var skyldig i dobbeltmord

Mike George / AP / Shutterstock

Kennedy, som hadde et nært forhold til Hernandez mens de begge sonet i fengsel, sier Hernandez ofte ville åpne for ham om saken. “Hver dag måtte han gå til retten for det. Han ville våkne klokka 4 om morgenen, han ville ikke komme tilbake før klokka 5, 6 om natten. Og han ville vært i retten hele dagen, han ville komme tilbake stresset, ”forklarer Kennedy. “Jeg ville ha mat ventet, han hadde ikke spist hele dagen. Han fortsatte å fortelle meg at han ikke kunne sove om natten, og jeg spurte ham hva som var galt. Han var så bekymret for ikke å slå den saken. ”

'Han pleide å si til meg:' Gutten som vitnet mot meg? Han satt i passasjersetet, han så på meg gjøre det. Han forteller dem at han så sic meg gjøre det. Hvordan skal jeg slå dette? ”Fortsetter Kennedy. 'Og jeg pleide å si det samme til ham hver dag:' Ha tro. ''

På spørsmål om Hernandez løy under rettssaken for å slå anklagene, svarer Kennedy: ”Selvfølgelig gjorde han det. Ja. ”

De tidligere New England Patriots-endene møtte Kennedy mens de begge ble fengslet i Souza-Baranowski Correctional Center i Massachusetts. Hernandez sonet ut en livstidsdom etter å ha blitt funnet skyldig i første grads drap for 2013-skudddøden til en venn, Odin Lloyd, som han startet i 2015.

I 2014, mens han sto for retten for Lloyds død, ble Hernandez tiltalt for drapssiktelser for dødsfallet til de Abreu og Furtado. Rettssaken for dobbeltdrapet begynte i mars 2017, en måned før Hernandezs død. Hernandez var frikjent for to drapssiktelser 14. april 2017, og ble funnet død i fengselscellen sin 19. april.

Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All har premiere på REELZ søndag 5. juli klokken 20. ET.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.