EksklusivtAaron Hernandez Morded Out of 'Paranoia,' Homicide Detective Belies: 'It Wasn't Planned'

Et annet sentralt poeng. Aaron Hernandez tok sannsynligvis en delt beslutning om å drepe på grunn av 'paranoia', snarere enn å planlegge drapene sine, teoretiserer morddetektiv Michele Wood under et eksklusivt nytt intervju med I kontakt. Wood vil samarbeide med undercover etterforsker Don Jackson og veteran NYC politidetektiv Bo Dietl for å kaste nytt lys over Hernandez 'forbrytelser i den kommende REELZ limited series Aaron Hernandez’s Killing Fields .

'Jeg tror han er en av de menneskene som bare opptrer for øyeblikket, og det er en av disse situasjonene. Det var tydeligvis ikke planlagt, for hvis det var planlagt, ville han ikke ha forlatt kroppen sin slik han gjorde. Jeg mener, de fant kroppen hans med en gang. Dette var ikke noe stort plot av et drap. Det virket som om han var hensynsløs, og det virket som om det ikke var planlagt, forteller hun utelukkende I kontakt .

Mens han diskuterte hva den avdøde NFL-stjernens motiv kunne ha vært for å myrde Odin Lloyd 17. juni 2013, undersøkte Wood hans narkotikabruk og kronisk traumatisk encefalopati (CTE), som er forårsaket av gjentatte hodeskader som han sannsynligvis led som profesjonell idrettsutøver.

Mord-detektiv-tenker-Aaron-Hernandez

Chris Szagola / CSM / Shutterstock

Detektivet spekulerer i at CTE kunne ha spilt en større rolle i hans 'tankesett' enn opprinnelig forventet. «Jeg tror han er gal. Når du røyker blad, gjør det deg bokstavelig talt gal, og jeg tror han var paranoid, og jeg tror i tillegg til uansett krise han var i på grunn av bruk av narkotika - skadene på hodet hans, CTE, hørte jeg at det var det verste det noen gang var sett i noen på hans alder, ”forteller Wood I kontakt .

Selv om årsaken bak forbrytelsen fortsatt er et mysterium, sørget Wood for å ta opp ryktene om at Lloyd visste at Hernandez var homofil. 'JEG tror alle visste han var homofil, og jeg tror ikke han prøvde så hardt å skjule det, så å drepe hans gode venn på grunn av det tror jeg ikke det, sier hun.

Mord-detektiv-tenker-Aaron-Hernandez

AP / Shutterstock

Hernandez ble til slutt dømt for å ha drept Lloyd og ble dømt til liv bak lås og lås i 2015. To år senere ble den tidligere New England Patriots-enden frikjent for drapene på to andre menn, Daniel de Abreu og Safiro Furtado i 2012. Ikke lenge etter var faren til den ene funnet død i fengselscellen bare 27 år gammel.

Aaron Hernandez’s Killing Fields , en tre timers etterforskningsbegrenset serie om draps- og selvmordsaken, har premiere 18. januar klokka 20. ET / 17:00 PT på REELZ.

Rapportering av Diana Cooper

Populære Bilder

Limonade utklipp # 160606

Last ned gratis Lemonade Cliparts # 160606, last ned andre limonadeutklipp svart og hvitt gratis

Samling av pinjetreutklipp (72)

72 høykvalitets Pine Tree Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Leprechaun-bilder til farger (48)

48 høykvalitets Leprechaun-bilder til farger for gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Silhuett av en mann og kvinne som kysser # 1603883

Last ned gratis Silhouette Of A Man And Woman Kissing # 1603883, last ned andre mann og kvinne kyssesilhouette gratis

Samling av Rose Vector (44)

44 Rose Vector av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Frihetsgudinnen tegneserietegning (49)

49 Frihetsgudinnen tegneserietegning av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.