Eksklusiv‘Teen Mom 2 ’Alum Chelsea DeBoer leser tekster fra mannen Cole:‘ We Give each Other S — t ’

Teksting med bae! Tenåringsmamma 2 alun Chelsea DeBoer (née Houska) avslører eksklusivt for I kontakt at tekstmeldingstråden hennes med mannen Cole DeBoer handler om at de roter med hverandre.

'Jeg føler at de fleste av tekstutvekslingene våre bare er oss, som å gi hverandre informasjon om barna eller noe,' forklarer hun, før hun legger merke til at alt annet i tråden deres er bilder av de små. Det lykkelige paret deler 4 år gamle sønn Watson, 2 år gamle datter Layne og baby girl Walker , som ble født i januar 2021 . Chelsea er også mor til 11 år gamle datter Aubree, som hun deler med eks Adam lind .

“Åh, dette er søtt! I morges tok han barna. Han ønsket å få et nytt par cowboystøvler, det gjorde Cole, og han tok barna for å få cowboystøvler, så han sendte meg dette bildet av barna som prøvde cowboystøvlene sine, og han godkjente cowboystøvlene sine, ” 16 og gravid alun husker og la til at en annen gang sendte Cole henne 'et bilde av kiddoene utenfor og kommenterte at det var' ren ondskap 'fordi de var i turder.'

Faktisk bruker paret - som forlovet seg i november 2015 og giftet seg 11 måneder senere - massevis av tid på å sende hverandre videoer og bilder av antics babyene deres går inn i.

Chelsea DeBoer og mannen Cole gir hverandre dritt via tekst

Hilsen Chelsea Houska / Instagram

“Cole sa at han var på badet. Jeg var på rommet vårt med babyen fordi hun sov og han var ute i hovedstuen med barna, Watson og Layne. Jeg tror Aubree var på skolen, sier Chelsea om en spesielt morsom hendelse. 'Og han sendte en tekstmelding, han er som:' Jeg er på badet og jeg kan høre dem rive inn i noe der ute. 'Han ba meg gå og se hva som foregikk i stuen. Og jeg gikk ut, og de sto på spisebordet. Akkurat som å være gal. ”

Hun fortsatte: «Jeg var som, fikk du teksten min? Og han hadde ikke sett det. Så han så ut, og han er som: 'Å, herregud.' Han er som, 'Jeg visste at jeg hørte dem gjøre noe gale.' Enten er de for stille, eller så kan du høre dem forårsake opprør. '

Imidlertid får de mangeårige kjærlighetene litt romantikk via tekst. “Han er så søt hver morgen. Hver gang han forlater huset, sier han, la meg finne det ... han vil alltid si: 'Jeg elsker deg min søte, perfekte kone.' Han sier at hver gang han forlater huset, er jeg som, jøss, ”Chelsea avslører mannen sin, som hun møtte på en bensinstasjon i South Dakota i 2014.

'Jeg må være bedre,' sier MTV-alunen om sitt svar, som bare er 'Jeg elsker deg også' mesteparten av tiden. 'Jeg mener, jeg svarer alltid hyggelig, men jeg er som når jeg forlater huset, tankene mine er som overalt, men han er alltid bare så hyggelig.'

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.